Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
JEDNA SI JEDINA

- tuzlak1987
- Kontakt:
Hendo je napisao/la:
Pogledati citav intervju.
Neka ubleha koju Bakir izabere ili ovaj sposobni covjek?
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Sretan Dan Nezavisnosti!!!
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Rigoletto je napisao/la:recite nam gdje ste sakrili zlatne kašike ili ćemo blokirati i aerodrom
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Doktorirao čovjek na zločinima komunjara nad Bošnjacima muslimanima.tuzlak1987 je napisao/la:Hendo je napisao/la:
Pogledati citav intervju.
Neka ubleha koju Bakir izabere ili ovaj sposobni covjek?
Kocka je bačena
Hvala Bogu odblokiran saobraćaj na Ivanu.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Znao sam da si bezobrazan, ali nisam znao koliko.Hendo je napisao/la:Doktorirao čovjek na zločinima komunjara nad Bošnjacima muslimanima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Rano je počeo sav ovaj cirkus, zar su im naredni izbori baš toliko bitni.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
niko ne voli Bosnu vise nego nasa draga dijaspora
svoju ljubav prema domovinu svakog 1. marta iskazu FB statusom uz ovaj klasik Emir Hadžihafizbegovića
svoju ljubav prema domovinu svakog 1. marta iskazu FB statusom uz ovaj klasik Emir Hadžihafizbegovića
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Dobro ova zemlja postoji kakvi sve debili zive u njoj,gdje im smetaju protesti boraca ,sto su zatvoreni u kolonoma,a ti isti borci se borili za njih 4 godine i ovo guraju u predizbornu kampanji
Ne dao Bog da se zarati odose Bosna i bosanci u sto i jedan racku da se ovi u kolonama sta pitaju..
Ne dao Bog da se zarati odose Bosna i bosanci u sto i jedan racku da se ovi u kolonama sta pitaju..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
i ti znaci smatras da je ispravno da dijete od 3 godine dobije upalu pluca?harry_90 je napisao/la:Dobro ova zemlja postoji kakvi sve debili zive u njoj,gdje im smetaju protesti boraca ,sto su zatvoreni u kolonoma,a ti isti borci se borili za njih 4 godine i ovo guraju u predizbornu kampanji![]()
zna se ko je kriv za stanje u kojem su borci, zna se gdje stanuju, zna se gdje su zgrade vlada i ministarstava... ali jok, hajmo mi blokirati bolesne ljude i djecu da se mrznu 10 sati na minusu...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Djeca i bolesni su se pustali ,pusti pricu Bukvarevica seljobera .. ljudi su sutili i cekali ,al ovi ih nisu hebavali nikako i dotuzi druze..KK_Bosna je napisao/la:i ti znaci smatras da je ispravno da dijete od 3 godine dobije upalu pluca?harry_90 je napisao/la:Dobro ova zemlja postoji kakvi sve debili zive u njoj,gdje im smetaju protesti boraca ,sto su zatvoreni u kolonoma,a ti isti borci se borili za njih 4 godine i ovo guraju u predizbornu kampanji![]()
zna se ko je kriv za stanje u kojem su borci, zna se gdje stanuju, zna se gdje su zgrade vlada i ministarstava... ali jok, hajmo mi blokirati bolesne ljude i djecu da se mrznu 10 sati na minusu...
Ja ih razumijem 4 godine po zimi,vrucini da bi mi imali nesto,a danas vecina ih pljuje jer traze svoja prava..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Zajedno sa ministarskim pod rotacijom, jakih mi protestaharry_90 je napisao/la:Djeca i bolesni su se pustali ,pusti pricu Bukvarevica seljobera .. ljudi su sutili i cekali ,al ovi ih nisu hebavali nikako i dotuzi druze..KK_Bosna je napisao/la:i ti znaci smatras da je ispravno da dijete od 3 godine dobije upalu pluca?harry_90 je napisao/la:Dobro ova zemlja postoji kakvi sve debili zive u njoj,gdje im smetaju protesti boraca ,sto su zatvoreni u kolonoma,a ti isti borci se borili za njih 4 godine i ovo guraju u predizbornu kampanji![]()
Ja ih razumijem 4 godine po zimi,vrucini da bi mi imali nesto,a danas vecina ih pljuje jer traze svoja prava..
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koliko se ratuje za državu i neke svoje ideale? Možda nekih mjesec dana, ostatak ratuješ da bi preživio ti i tvoja porodica. Neosporovavući njihovu borbu, muku i sve što nosi rat. Ali u to vrijeme su svi ili skoro svi vojno sposobni ratovali. Prošlo je 23 godine od rata, nećemo zar i narednih 23 godine davati socijale borcima? Moramo se riješiti merhameta, prestati tražiti socijalu, početi tražiti da doprinesemo nećemu, da zaradimo taj. I uprkos svemu ovome da su otišli na pravu adresu imali bi 100% podršku ali nije rješenje u traženju prava blokirati cestu i blokirati narod. Blokiraj one koji su te i doveli u to stanje jer njih ni 1% ne zanima što su ceste blokirane, oni normalno hodaju, uživaju...
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
nemam sta slusati bukvarevica, vjerujem vise svojim ocima. hitna se pustala i policija, na kraju su policajci prevozili djecu...harry_90 je napisao/la:Djeca i bolesni su se pustali ,pusti pricu Bukvarevica seljobera .. ljudi su sutili i cekali ,al ovi ih nisu hebavali nikako i dotuzi druze..KK_Bosna je napisao/la:i ti znaci smatras da je ispravno da dijete od 3 godine dobije upalu pluca?harry_90 je napisao/la:Dobro ova zemlja postoji kakvi sve debili zive u njoj,gdje im smetaju protesti boraca ,sto su zatvoreni u kolonoma,a ti isti borci se borili za njih 4 godine i ovo guraju u predizbornu kampanji![]()
glavni problem nisu ovi borci koji su jucer blokirali pola drzave, vec raznorazni "borci" kojima je klan izetbegovic dodijelio status boraca i penzije iako su u ratu bili u prvoj minhenskoj brigadi... takvih ima cca. 150.000 i oni su svi uredno SDA glasaci... trebaju se njima oduzeti ta nezasluzena primanja i dodijeliti pravim borcima koji su se borili za drzavu...
i borci su se trebali vec 1996. organizovati i izboriti se za svoja prava dok se moglo... nakon 23 godine njihovi napori su, kao sto vidimo, uzaludni, barem u ovom obliku.
znaju se krivci za ovo stanje i dok njima ne bude glava u torbi borci nece nista postici
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Unofficialpage je napisao/la:Koliko se ratuje za državu i neke svoje ideale? Možda nekih mjesec dana, ostatak ratuješ da bi preživio ti i tvoja porodica. Neosporovavući njihovu borbu, muku i sve što nosi rat. Ali u to vrijeme su svi ili skoro svi vojno sposobni ratovali. Prošlo je 23 godine od rata, nećemo zar i narednih 23 godine davati socijale borcima? Moramo se riješiti merhameta, prestati tražiti socijalu, početi tražiti da doprinesemo nećemu, da zaradimo taj. I uprkos svemu ovome da su otišli na pravu adresu imali bi 100% podršku ali nije rješenje u traženju prava blokirati cestu i blokirati narod. Blokiraj one koji su te i doveli u to stanje jer njih ni 1% ne zanima što su ceste blokirane, oni normalno hodaju, uživaju...
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Barbarossa
- Kontakt: