Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Ramsey8
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Ramsey8 » 01 mar 2018, 13:01

Zanimljivo je da je protest najavljen a niko ih ozbiljno nije shvatio i nista se bukvalno nije moglo procitati osim jedne recenice u 2h i kasnije kad su vec blokirali sve oko 4 sata krece sou

@Besko hvala <3
Miljenik admina i ostale moderacije

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 01 mar 2018, 13:18

Ramsey8 je napisao/la:
@Besko hvala <3
Kako mi lijepo pises posumnjao bih da me ne izbjegavaš na raznim socio mrežama

Al nema veze ,brat moy <3
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 01 mar 2018, 13:28

tuzlak1987 je napisao/la:
Pogledati citav intervju.
Neka ubleha koju Bakir izabere ili ovaj sposobni covjek? :kafa:
Ako bude kandidat za predsjednistvo, definitivno ima moj glas. Nikad nisam volio SDP zbog generalno antiislamske politike, ne volim ni SDA zbog licemjerne islamske politike, koja upravo zbog tog licemjerstva postaje sve gora i gora (cast izuzecima). Oni u bezmudasima i neznalicama Zvizdicu, Softicu i Genjcu nemaju covjeka koji moze biti predvodnik bosnjackog naroda. Ovaj Becirovic s ponosom istice da je musliman, a mislim i da je trenutno najsposobniji bosnjacki politicar. Meni je to dovoljno da bude moj izbor u oktobru na izborima.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 01 mar 2018, 13:32

Kakve antiislamske politike?

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 01 mar 2018, 13:37

Kajzer10 je napisao/la:Kakve antiislamske politike?
Guglaj sta je pricao SDP-ov predsjednik Nermin Niksic i sta je pricao Jasmin Imamovic kao SDP-ov lider na TK. Na Niksica gledam gotovo jednako kao i na Dodika, tako da me raduje sto crveni nece izaci s njim na izbore.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 01 mar 2018, 13:51

Boracka udruzenja i treba ukinuti, kakve se pare tu uzimaju bgte. Tu ih podrzavam, ali ne na onakav nacin.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 01 mar 2018, 13:54

kobe24 je napisao/la:
Kajzer10 je napisao/la:Kakve antiislamske politike?
Guglaj sta je pricao SDP-ov predsjednik Nermin Niksic i sta je pricao Jasmin Imamovic kao SDP-ov lider na TK. Na Niksica gledam gotovo jednako kao i na Dodika, tako da me raduje sto crveni nece izaci s njim na izbore.
Dobro, vjerujem da je mislio na one koji pogrešno tumace islam i to prelazi u radikalizaciju. Ako mislis na ovu izjavu o "bradama i kratkim pantalonama". Ali je ispala neoprezna izjava i trebao je biti precizniji. Ne mislim vala da je mislio sta ruzno i uopce da je islamofob.
A pogotovo SDP kao stranka, za koji glasaju uglavnom muslimani.
SDP ima svojih mana ali ima veceg zla. Ne svidja mi se priča kako su svi isti.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 01 mar 2018, 13:56

:njanjanja:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

dam13tta
Kontakt:

Post Postao/la dam13tta » 01 mar 2018, 15:20

Chris Brown mi je strasno iritantan lik....

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 01 mar 2018, 16:05

KK_Bosna je napisao/la: mogao bi se ovdje desiti 5. oktobar, ali ko kad smo kao narod/narodi naopaki... kod nas svaka grupica zasebno protestvuje i normalno da se to lagano smiri i zamete pod tepih... da su bili pametni svi kao sto nisu pa kad su mupovci protestvovali, sa njima da su dosli zajedno i borci ARBiH, VRS i HVO, penzioneri, radnici krivaje itd... pa da se skupilo 100.000 ljudi, desio bi se spontano i 5. oktobar... a sigurno ne bi bilo pendrecenja jer nece svoji na svoje udarati, to je bila idealna prilika...
Ti ko "tri mudra majmuna" samo što si otkrio usta pa pričaš ili si premlad i/ili naivan... Desio se "5. oktobar" u BiH i propao. Ti to nisi bio u Bosni u vrijeme februara 2014 ? Šta bi ?

Ja sam evo iz TK-a, čak sam bio i u organizaciji vezano za studente. I evo ti primjer: znači ubjeđuješ studenta kojem odgovaraju ti zahtjevi da dođe na proteste i da ne ide kući ili na kafu. To ti najbolje objašnjava svijest. A još mlad čovjek treba da bude pun bunta i revolta :urnebes:

I šta bi dalje od paradoksalnih situacija na tim februarskin protestima u TK.
Rudari prvi ispališe za pišljivih 150KM i rekoše ne zanimaju nas protesti. Nema ni blokade Šićke petlje što je trebalo da bude glavno.
Vođe ili ti organizatori ? Predstavnici firmi - svako vuče na svoju stranu tj. gleda sopstvenu dobit i da što bolje prođe. Na najmanju ponudu odustaje od protesta. Druga polovica tih "vođa" koji su se gurali gore ko i ovi političari iskoristili proteste za sopstvenu dobit i onda tražili azile po Evropi.
Paljenje ? Dokaz koliko je narod glup i nema širu sliku ali ništa novo jer taj isti narod bira te političare koji su samo slika bosanskohercegovačkog društva.

Između ostalog te proteste u Tuzli niko nije organizovao, svako ko živi u Tuzli gledao je godinama skupinu od 20-50 ljudi, raznih propalih firmi, pred vladom. Na njih se nadovezali svi ostali, studenti, penzioneri, JMBG protesti, rudari. I svako je imao svoje zahtjeve koje su smatrali prečim od opšteg dobra.

Tako da protesta nema a i neće ih biti u budućnosti.
Bošnjaci su nažalost nedovoljno organizovani, obrazovani a i pod čizmom su režima koji to kontroliše. Nebitno bio to SDA ili SDP ili neki SDPovski otpadak, ista su to ****.
Hrvate boli neka stvar jer svako ko želi da radi hvata se putovnice i preko ili jednostavno dobije posao u državnim institucijama. (Zavod za kulturu i historiju TK 12 zaposlenika 7 Hrvata. Tako je bilo 2015. O kantonalnim ministarstvima TK i njihovom broju u istima da ne pričam... Ugroženi su totalno da im se protestuje.)
Srbi i da žele protestovati neće sa Bošnjacima i još u Sarajevu jer njih boli neka stvar za BiH i njen dobrobit.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 01 mar 2018, 16:18

Na kraju će ga neko od protestanata ispušiti i idemo dalje. Zakon je u službi vladajućih, jer i ne možeš dobiti prostor da nešto mjenjaš na silu niti se kako drugačije može nešto i promjeniti. Sve se opet svede na izbore na koje opet niko ne izađe i to je to. Izbori su osnov, a nažalost kod nas su se izbori sveli na mesto manipulacije, mjesto potvrde vlasti onih koji su već duboko infiltrirani u sve pore društva.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 01 mar 2018, 16:20

Jesu banovali babuku, ja mu praznik cestito a on ni fameliju da mi drmne :sad:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

cillian
Kontakt:

Post Postao/la cillian » 01 mar 2018, 16:21

ja slavim samo deveti januar

Ramsey8
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey8 » 01 mar 2018, 16:24

cillian je napisao/la:ja slavim samo deveti januar
A 2.2. ?

cillian
Kontakt:

Post Postao/la cillian » 01 mar 2018, 16:27

ako ostane sta para od januara

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 01 mar 2018, 16:30

Haman da je admin bio pjan kad je biro moderatore.
Ovaj jedan kreten hoda okolo i vrijeđa ljude :lol:
Nikom niš, baš ko i @van basten na temi lj&s :mrgreen:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Ramsey8
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey8 » 01 mar 2018, 16:32

cillian je napisao/la:ako ostane sta para od januara
Podrzavas li ratne zlocince?

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 01 mar 2018, 16:36

Klicu li ti **** retardiranu. Ruka se osušila onom ko za vas glasa.

slika
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

cillian
Kontakt:

Post Postao/la cillian » 01 mar 2018, 16:40

Ramsey8 je napisao/la:
cillian je napisao/la:ako ostane sta para od januara
Podrzavas li ratne zlocince?
iz kojeg reda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 mar 2018, 16:46

Sta ovaj bunca, ima onaj Francis Ernest u supi zivi covjek. I ima niz takvih, jel im neko pomogao od politicara? Vec ovaj namirisao da moze poentirati pa poentira :D

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.