Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
PA IZVADI GA BOLJE DA NEMA NIKO NA DESNOJ NEGO DA IMA BELLERIN YEBEM LI TI PLEME KATALONSKO
Ovo je ona taktika 0:3 sto smo prosle sedmice pricali.Jack je napisao/la:Evo mene iz busa vas posmatram,
mislim da bi sad trebali proigrat, dok dodjem kuci bit ce preokret inshallah
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Koji si ti kralj jarane AllahamiAA23 je napisao/la:PA IZVADI GA BOLJE DA NEMA NIKO NA DESNOJ NEGO DA IMA BELLERIN YEBEM LI TI PLEME KATALONSKO
Ja zaboravio na utakmicu, upalio link 0-2, nakon 15 sekundi ljudi uđođe sa loptom u gol, ugasio link
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
De napustite planetu Allaha vam....
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Nek vrebaju, nabijem ih na qrac
Nemoj zima u BanovicimaAA23 je napisao/la:Nek vrebaju, nabijem ih na qrac
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Daj jenkinsona na beka ovom otkaz dati
Miljenik admina i ostale moderacije
Pa ako ne fasujem večeras prvi ban, ne znam kad ću
Ustvari, kad bolje skontam - do kraja sezone ima još pa ću kad bude još gora situacija, recimo protiv Milana?
Ustvari, kad bolje skontam - do kraja sezone ima još pa ću kad bude još gora situacija, recimo protiv Milana?
Pise mi cura maloprije, kaze 'Jel ovo neka repriza one utakmice sto si mi govorio' evo opet 3:0 za ove druge'anell je napisao/la:Ovo je ona taktika 0:3 sto smo prosle sedmice pricali.Jack je napisao/la:Evo mene iz busa vas posmatram,
mislim da bi sad trebali proigrat, dok dodjem kuci bit ce preokret inshallah
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Kazi da nije. Sad su nas reci zguza okrenuli.Jack je napisao/la:Pise mi cura maloprije, kaze 'Jel ovo neka repriza one utakmice sto si mi govorio' evo opet 3:0 za ove druge'anell je napisao/la:Ovo je ona taktika 0:3 sto smo prosle sedmice pricali.Jack je napisao/la:Evo mene iz busa vas posmatram,
mislim da bi sad trebali proigrat, dok dodjem kuci bit ce preokret inshallah![]()
Daj iwobija nek ide sve u qrc
Miljenik admina i ostale moderacije
Kud uopšte pođoh pratiti ovaj klub, kad sam bio balav prve utakmice koje sam odgledao su bile od Real Madrida i Arsenala.
Odabrah ovo drugo, yebem i sebe i odluku koju odabrah
Odabrah ovo drugo, yebem i sebe i odluku koju odabrah
Sto joj nisi reko da navijas za City?Jack je napisao/la:Pise mi cura maloprije, kaze 'Jel ovo neka repriza one utakmice sto si mi govorio' evo opet 3:0 za ove druge'anell je napisao/la:Ovo je ona taktika 0:3 sto smo prosle sedmice pricali.Jack je napisao/la:Evo mene iz busa vas posmatram,
mislim da bi sad trebali proigrat, dok dodjem kuci bit ce preokret inshallah![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Bellerin, Iwobi, Chambers nisu oni samoproklemovani talenti. Nevjerovatno da su u pocetku pokazivali ogroman talenat a sada gori od prosjeka... Jednostavno lose se radi sa njima. Kod nas sada ovi klinci ili nemaju mjesta u timu ili igraju do iznemoglosti koliko god se vidilo da ne ide, ili ih lik forsira na sasvim 10 pozicijiama koje jasno im ne odgovaraju... Nije ni cudo sto vecina ovih kao Wilock, Gnabry ili sad onaj Nelson ne zele da produze ugovore vide da je Wenger puko. Pogledaj Bellerina decko odigrao jednu poluzesonu solidno, pojavilo se interesovanje Barce i on odlijepo totalno. Dovoljno je vidjeti ovu frizuru i modne detalje da ti bude jasno da mu je fudbal u drugom planu., Ramsey isto nakon savrsene sezone 2013. odlepio i umislio da je Bog za to vrijeme ima zagarantovanih 11 i mogucnost da radi sta hoce. i masa takvih sitacija moze se izvuci... Pored sto je takticki zastrano Wenger vise i nije dobar psiholog kako su ga uvjek hvalili... Covjek je rak ove ekipe
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Joj ovih botova na EPL mati draga 
Fakat raja izgleda ne prati fudbal nimalo
Fakat raja izgleda ne prati fudbal nimalo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kako se mozete nervirati toliko nakon svih ovih godina? Kakav je to zar u srcima?

Majke mi meni ovo presmijesno, pa onaj gol Sanea nema ni na FIFI, barem ga ja ne znam zabiti.
Majke mi meni ovo presmijesno, pa onaj gol Sanea nema ni na FIFI, barem ga ja ne znam zabiti.
Ima City srece sto smo ispali iz utrke za top4, bila bi ovo sasvim druga prica.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
De reci brudi AA23 da se ne tlakira, ode mu zdravlje a mlad momakanell je napisao/la:Ima City srece sto smo ispali iz utrke za top4, bila bi ovo sasvim druga prica.
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Pa normalno da nema. Na igrici onaj bot ne bi trcao onako. Okrenuo se nije da pogleda gdje mu je Sane. Debil samo trci pravolinijski.VGS je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.