Nadam se da ce Bakir dobit kakav rak pa da se raspada par godina samo zbog ovog obecanja
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Nije ti Denis fašista.
Nadam se da ce Bakir dobit kakav rak pa da se raspada par godina samo zbog ovog obecanja
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- legenda reala
- Kontakt:
Ma on je neka sredina između tebe i Henda npr, za nase standarde okPenaltiky je napisao/la:Nije ti Denis fašista.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne moze biti sredina izmedju njih kad su oni isto.legenda reala je napisao/la:Ma on je neka sredina između tebe i Henda npr, za nase standarde okPenaltiky je napisao/la:Nije ti Denis fašista.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
-
jolicnikola
- Kontakt:
nisu to Mongoli, to su majmuni 
Ja podjebavam ovakve ko on, on bi raznosio ovakve ko ja, nije to baš isto.Kawhi je napisao/la:Ne moze biti sredina izmedju njih kad su oni isto.legenda reala je napisao/la:Ma on je neka sredina između tebe i Henda npr, za nase standarde okPenaltiky je napisao/la:Nije ti Denis fašista.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Kakve su ovo mualime skroz desno?JackTheStripper je napisao/la:Mahsuz selam bosnjackoj studentskoj omladini u epicentru slavenstva, velicanstvenoj Moskvi. Sretan praznik!
Daj sad i meni sta nadji, kad si vec sebe obezbijedio.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- legenda reala
- Kontakt:
Dođe na isto, problem ste obojica, pravi političar mora znati balansirati vi ne znate
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Reci im ledjendo.legenda reala je napisao/la:Dođe na isto, problem ste obojica, pravi političar mora znati balansirati vi ne znate
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Smijesno kako ministar unutrasnjih poslova Topcagic, Kukiceva desna ruka, namjerno nece da upotrijebi silu na borcima zato sto i njima odgovara trenutni nered nakon sto su izbaceni iz SDA.
Da me neko ne skonta pogresno, nije da zelim da se tako nesto desi, naravno da podrzavam nase borce.. Samo mi smijesno kako cak i ovakve situacije nekim glavonjama odgovaraju
Da me neko ne skonta pogresno, nije da zelim da se tako nesto desi, naravno da podrzavam nase borce.. Samo mi smijesno kako cak i ovakve situacije nekim glavonjama odgovaraju
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Uhvatili se u kolo da igraju na protestima.
Danas iznad Mostara podigli daytonku umjesto ljiljane. E kad budale ne drže do svoga...
Za dan državnosti išli do Mostara i usput ponijeli "manju" zastavu i spustili je sa mosta. Došla FTV snimila nas, dali neku izjavu, a priloga na Federaciji danas nije bilo.Ferdo je napisao/la:Danas iznad Mostara podigli daytonku umjesto ljiljane. E kad budale ne drže do svoga...
Znam da nas je bruku ljudi slikalo, računajući i ove iz Turske valjda.
I da, i ova je bila sadašnja zastava Bosne i Hercegovine.
A ova?Derdiyok je napisao/la:Meni nije nesta, kao i pjesma mu prije ove.High je napisao/la:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Vasic gigantHigh je napisao/la:
Vlado ima predobre pjesme ali jbg, ove dvije zadnje meni jednostavno nisu legle. Mozda jer sam ih samo jednom preslusao, haj ga znaj.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Što me trznu, ja kontam dokumentarac o velikom vođi Đukanoviću 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kocka je bačena