La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: La Liga
Zar neko uopce sumnja da Madrid brani LP, a Atleti uzima ligu?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Barca standardno pada u ligi u ovoj fazi sezone, valjda pobjede Atletica i riješe prvenstvo
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Kiksati se mora i nemoguće je odigrati savršenu sezonu, to niko ne može. Kiksali smo na malim utakmicama i prije EV, ali do kad će nas krasti sudije na tako očit i ofiran način?
Sve je trebalo biti gotovo u prvom poluvremenu kad je sudija propustio pokazati crveni karton golmanu Las Palmasa.
Sve je trebalo biti gotovo u prvom poluvremenu kad je sudija propustio pokazati crveni karton golmanu Las Palmasa.
Sudije na drogama, prvo nepostojeci penal pa cist gol ponisten.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- anonymousHD
- Kontakt:
Penal nije bio, al je opravdano poništen gol, CR je gurno svog čuvara.Pogba je napisao/la:Sudije na drogama, prvo nepostojeci penal pa cist gol ponisten.
Čist penal.
Remember, remember the 5th of November.
Igrač Deportiva je zadnji gol dao 27.1.2018, 6 utakmica već nisu uspjeli sami zabit. Danas je Eibar zabio autogol. Tuga.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Yannick Carrasco, Nicolas Gaitan and José Fonte started for Dalian Yifang today in their first Chinese Super League fixture vs. Shanghai SIPG.
They lost 8-0.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Mislio sam da niko nece nadyebati debi od Woodgatea kad je dao autogol i dobio crveni u debijuSaurman je napisao/la:Yannick Carrasco, Nicolas Gaitan and José Fonte started for Dalian Yifang today in their first Chinese Super League fixture vs. Shanghai SIPG.
They lost 8-0.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kako je čovjek izvodi ove slobodnjake. Vjerujem da će i tu uskoro neki rekord pasti.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Koliko pompe oko utakmice,onda dode barca i ovo uzme rutinski 
- anonymousHD
- Kontakt:
E moj Hernandez Hernandez...
- branimir85
- Kontakt:
After 27 rounds, Messi leads La Liga in :
-goals
-assists
-passes before the assist
-shots on goal
-completed dribbles
-chances created

-goals
-assists
-passes before the assist
-shots on goal
-completed dribbles
-chances created
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Meščini da smo prošlih godina priželjkivali Saula (i KokeTa)Blejzer10 je napisao/la:Pokloni sudija Bilbau gol u gostima
btw Saul https://twitter.com/injrx/status/971816393111846912
® GONGASHI POWERHOUSE ®
izbacilo mi maloprije na fejsu La Lige. Gledaj Benzeme sunce ti je.bem
Girona je ljubav. Od najvećih luzerčina do tima koji se bori za EL. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
U tom slučaju automatski ga poslati na solistički koncert Hansa sa mitraljezom.harden je napisao/la:Valverdeu medalju dati ako uspije syebati ligu.
Kakva predasistencijaBlejzer10 je napisao/la:izbacilo mi maloprije na fejsu La Lige. Gledaj Benzeme sunce ti je.bem
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.