Ako budu igrali ko tvoja pismenost,nece se dobro provestBarbarossa je napisao/la:Široki ima realne šanse da postane šampion, strašno igraju ove derbije. Ne bi me čudilo da u lizi imaju onoj 6 imaju 12/12
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Uzavreli grad gori ugasiti se nece !
Cudi me da Sarajevo vec nije uzelo ligu a LZP im dođe samo zagrijavanje za europu. 
- Zeljeznicar -
- UstanikSBII
- Kontakt:
Do kad traje ugovor sa BH Telecomom? Nadam se da je ovo zadnja sezona patnje!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Barbarossa je napisao/la:Široki ima realne šanse da postane šampion, strašno igraju ove derbije. Ne bi me čudilo da u lizi imaju onoj 6 imaju 12/12
. . . VOLIO TE JEDAN ULTRAS !!! ★★★★★
- prisonbreak
- Kontakt:
A Slovoda posluje u plusu 350.000.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- Barbarossa
- Kontakt:
Čelik je fudbalsko dnoZenickiLC je napisao/la:Ako budu igrali ko tvoja pismenost,nece se dobro provestBarbarossa je napisao/la:Široki ima realne šanse da postane šampion, strašno igraju ove derbije. Ne bi me čudilo da u lizi imaju onoj 6 imaju 12/12
tavore po gnusnom hamelju
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
-
Convicts1988
- Kontakt:
Pa jeste, istinaBarbarossa je napisao/la:Čelik je fudbalsko dnoZenickiLC je napisao/la:Ako budu igrali ko tvoja pismenost,nece se dobro provestBarbarossa je napisao/la:Široki ima realne šanse da postane šampion, strašno igraju ove derbije. Ne bi me čudilo da u lizi imaju onoj 6 imaju 12/12
Fino zboris pametni covjeceBarbarossa je napisao/la:Čelik je fudbalsko dnoZenickiLC je napisao/la:Ako budu igrali ko tvoja pismenost,nece se dobro provestBarbarossa je napisao/la:Široki ima realne šanse da postane šampion, strašno igraju ove derbije. Ne bi me čudilo da u lizi imaju onoj 6 imaju 12/12
Ajde sada uzmi pravopis jezika koji govoris , izbrisi onaj gore post, i ne brukaj se prijatelju vise
90% postova ti je o zenici i celiku , zivis na kompleksu .KanistuViniga je napisao/la:Prati ga 7000 ljudi iako im je prosjek manji do 2 hiljade, medjutim s obzirom na uslove u zenici i na to da im se djeca radjaju sa po 3 glave, to je to
Pozdravljaju te tvoji cernobilci kuknjava
-
Convicts1988
- Kontakt:
To maliKanistuViniga je napisao/la:Prati ga 7000 ljudi iako im je prosjek manji do 2 hiljade, medjutim s obzirom na uslove u zenici i na to da im se djeca radjaju sa po 3 glave, to je to
Na pogresnom si forumu. Noga u guzu u jednom pravcu.KanistuViniga je napisao/la:Prati ga 7000 ljudi iako im je prosjek manji do 2 hiljade, medjutim s obzirom na uslove u zenici i na to da im se djeca radjaju sa po 3 glave, to je to
Post ti je prijavljen, nadam se da će administracija reagiratiadmin je napisao/la:Na pogresnom si forumu. Noga u guzu u jednom pravcu.KanistuViniga je napisao/la:Prati ga 7000 ljudi iako im je prosjek manji do 2 hiljade, medjutim s obzirom na uslove u zenici i na to da im se djeca radjaju sa po 3 glave, to je to
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Mah, svakako će ponovo sa njima potpisati ugovor, oni ponude najviše para i tjt.UstanikSBII je napisao/la:Do kad traje ugovor sa BH Telecomom? Nadam se da je ovo zadnja sezona patnje!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
sutra ćemo naudit želji u mostaru
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- svrakino1921
- Kontakt:
Vidjet cemo kod Bore-Oko Sokolovo u nedjelju navecer koliko ste nam naudiliRigoletto je napisao/la:sutra ćemo naudit želji u mostaru
- UstanikSBII
- Kontakt:
Ma samo da puste bar jednu tekmu na Arenu bilo bi odlicno. A ne ove gluposti sa Moja Tv nakarada ziva.Raonffa je napisao/la:Mah, svakako će ponovo sa njima potpisati ugovor, oni ponude najviše para i tjt.UstanikSBII je napisao/la:Do kad traje ugovor sa BH Telecomom? Nadam se da je ovo zadnja sezona patnje!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Svugdje u svijetu sve naprednije,samo kod nas se trude unazaditUstanikSBII je napisao/la:Ma samo da puste bar jednu tekmu na Arenu bilo bi odlicno. A ne ove gluposti sa Moja Tv nakarada ziva.Raonffa je napisao/la:Mah, svakako će ponovo sa njima potpisati ugovor, oni ponude najviše para i tjt.UstanikSBII je napisao/la:Do kad traje ugovor sa BH Telecomom? Nadam se da je ovo zadnja sezona patnje!
Samo jedno ime
Neka Arenasport ponudi para koliko i BHTelecom pa će ući u razmatranje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jbg, pare druže, da Telekom ponudi marku više od Arene, oni će uzeti Telekom jer im nije u interesu razvoj lige nego samo i isključivo profit, pa makar bio minimalan.UstanikSBII je napisao/la:Ma samo da puste bar jednu tekmu na Arenu bilo bi odlicno. A ne ove gluposti sa Moja Tv nakarada ziva.Raonffa je napisao/la:Mah, svakako će ponovo sa njima potpisati ugovor, oni ponude najviše para i tjt.UstanikSBII je napisao/la:Do kad traje ugovor sa BH Telecomom? Nadam se da je ovo zadnja sezona patnje!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Da BHTelecom ponudi samo jednu marku, opet je ponudio više od Arenasport.Raonffa je napisao/la:Jbg, pare druže, da Telekom ponudi marku više od Arene, oni će uzeti Telekom jer im nije u interesu razvoj lige nego samo i isključivo profit, pa makar bio minimalan.
U ovom slučaju sam u potpunosti na strani NSBiH jer BHTelecom je jedina kompanija koja uvijek pošalje ozbiljnu ponudu i ispoštuje sve tražene stavke.
Ostali mogu napraviti ponudu, bolju od one BHTelecoma, pa neka se nekoliko njih ujedini i pošalju zajedničku ponudu, ali neće naravno jer bi svi da prenose samo Želju i Sarajeva.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.