Olimpik Sarajevo
- _karabaja_
- Kontakt:
Re: Olimpik Sarajevo
Haha, da Gracic procita zadnje dvije stranice ovog foruma mislim da bi ponovo mijenjao ime 
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Ha,Ha,Ha,voleo bih da je tako ali nije jer u Olimpicu se tacno zna gde svaka marka odlazi.Jako su poslovni i posteni i racionalni oko para.Tako sam nacuo od raje i nema zezanja sa g.Gracicem jer svako radi svoj dio posla i zato prima platu.Voleo bih da sam deo te postene price iza koje stoji g.Gracic ali sta cu kada sam se opredelio da vozim taxi po Sarajevu.Bice uskoro OLIMPIC veliki klub,,,,,,,,,,,Adnel je napisao/la:Pabizio Ima dzabe internet od uprave olimpiCa .
pabizo ti samo lupas znao sam da si takso takav mozak samo taksisti imajupabizo je napisao/la:Ha,Ha,Ha,voleo bih da je tako ali nije jer u Olimpicu se tacno zna gde svaka marka odlazi.Jako su poslovni i posteni i racionalni oko para.Tako sam nacuo od raje i nema zezanja sa g.Gracicem jer svako radi svoj dio posla i zato prima platu.Voleo bih da sam deo te postene price iza koje stoji g.Gracic ali sta cu kada sam se opredelio da vozim taxi po Sarajevu.Bice uskoro OLIMPIC veliki klub,,,,,,,,,,,Adnel je napisao/la:Pabizio Ima dzabe internet od uprave olimpiCa .
hordas'87 je napisao/la:pabizo ti samo lupas znao sam da si takso takav mozak samo taksisti imajupabizo je napisao/la:Ha,Ha,Ha,voleo bih da je tako ali nije jer u Olimpicu se tacno zna gde svaka marka odlazi.Jako su poslovni i posteni i racionalni oko para.Tako sam nacuo od raje i nema zezanja sa g.Gracicem jer svako radi svoj dio posla i zato prima platu.Voleo bih da sam deo te postene price iza koje stoji g.Gracic ali sta cu kada sam se opredelio da vozim taxi po Sarajevu.Bice uskoro OLIMPIC veliki klub,,,,,,,,,,,Adnel je napisao/la:Pabizio Ima dzabe internet od uprave olimpiCa .
pabizo je neki nepostojeci lik pa covjek prica pola ekavicu pola ijekavicu,gubi se
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Megamon
- Kontakt:
Ko abdestnick je napisao/la:
pabizo je neki nepostojeci lik pa covjek prica pola ekavicu pola ijekavicu,gubi se
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
sad ce pocet ikavicu pa cemo najebat!Megamon je napisao/la:Ko abdestnick je napisao/la:
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Administracijo mjenjajte ime teme 
Jedan je Nijaz Gracic jedan jedini,Olimpic vjerovatno igra u Evropi,,,,,,,,,,,,pozdrav od taxi vozaca a mogu vam priznat da jedan dio ovih postenih ljudi navija za OLIMPIChordas'87 je napisao/la:pabizo ti samo lupas znao sam da si takso takav mozak samo taksisti imajupabizo je napisao/la:Ha,Ha,Ha,voleo bih da je tako ali nije jer u Olimpicu se tacno zna gde svaka marka odlazi.Jako su poslovni i posteni i racionalni oko para.Tako sam nacuo od raje i nema zezanja sa g.Gracicem jer svako radi svoj dio posla i zato prima platu.Voleo bih da sam deo te postene price iza koje stoji g.Gracic ali sta cu kada sam se opredelio da vozim taxi po Sarajevu.Bice uskoro OLIMPIC veliki klub,,,,,,,,,,,Adnel je napisao/la:Pabizio Ima dzabe internet od uprave olimpiCa .
BRAVO OLIMPICICU!!!!pile87 je napisao/la:S obzirom da se radi o jos malom klubu kaze se bravo olimpicicugavran je napisao/la:BRAVO OLIMPICU!!!!!
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
hebo majku jos mi nije jasno .... cuj pored Olimpik mijenjat OlimpiC (hocemo ovako zvat ) .. svasta u Bozijoj basti 
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
kako se onda takmice ako su registrovani odavno kao olimpic zar ne bi trebalo da i od dana registracije nisu zvanicno olimpic a ne olimpik kako se zovu **** lud zbunjena
neki ovdje mene proglašavaju ludim a u stvari su na kursu Gračića i u potpunosti se slažu sa njim
cuo sam da ce "Vukovi" navijat na zapadnoj tribini protiv Slavije - to se mora vidjeti 
-
TheDinoRules
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
Olimpic je po veoma teškim vremenskim uslovima na stadionu "Asim Ferhatović Hase" na Koševu dočekao Slaviju, a desetak gledalaca na tribinama nije moglo vidjeti neku lijepu fudbalsku predstavu.
hahahahahahaha
I još nešto. Vukovi na tribini što su bili (njih čak 6). Koje ste pjesme pjevali !?
hahahahahahaha
I još nešto. Vukovi na tribini što su bili (njih čak 6). Koje ste pjesme pjevali !?
U mom svijetu važe moja pravila
Jel to pao rekord ?!TheDinoRules je napisao/la:Olimpic je po veoma teškim vremenskim uslovima na stadionu "Asim Ferhatović Hase" na Koševu dočekao Slaviju, a desetak gledalaca na tribinama nije moglo vidjeti neku lijepu fudbalsku predstavu.
hahahahahahaha![]()
![]()
![]()

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
opasni ovi navijaci 
Koi je pabizo

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
SAMO NEBO IM JE GRANICA hahahahahhahahahhahahahahhahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahhahahaahahahhahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahah
oj ne mogu sebi doci
koliko para su dobili od gracica da po ovakvom (ne)vremenu "navijaju" za olimpiC?
oj ne mogu sebi doci
koliko para su dobili od gracica da po ovakvom (ne)vremenu "navijaju" za olimpiC?
Za zivot cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.