Čim ga nema na pdf "Forum" znači da je kod felipea sve ureduBarbarossa je napisao/la:Filipe kako si mi ti ovih dana , jesil mi dobro?filip13 je napisao/la:predobra pjesma
U zadnje vrijeme dominiraš postovima , svaka čast
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Barbarossa
- Kontakt:
filipe šalim sam se tad halalifilip13 je napisao/la:
bar ne lažem kao ti
Hoćemol ove godine navijat za istu ekipu u NBA?
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- legenda reala
- Kontakt:
Evo bili Komšić i Bećirević gosti, Željko ko mazga navro da bude kandidat samo će razjebati stanje u državi koje je i ovako loše, Denis ono ne govori al nije za ovu opciju da Željko i on idu u kandidaturu za predsjednika podjeliće glasove i neće nijedan proći al Denis govori da je sve jos rano i da se treba razgovarati i doci do jednog zajednickog kandidata
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Barbarossa
- Kontakt:
mah , nekad se ne znam šalitfilip13 je napisao/la:
nimalo nije izgledalo da se šališ
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Gdje si gledao to? Hoce li biti repriza ili mozda na yt?legenda reala je napisao/la:Evo bili Komšić i Bećirević gosti, Željko ko mazga navro da bude kandidat samo će razjebati stanje u državi koje je i ovako loše, Denis ono ne govori al nije za ovu opciju da Željko i on idu u kandidaturu za predsjednika podjeliće glasove i neće nijedan proći al Denis govori da je sve jos rano i da se treba razgovarati i doci do jednog zajednickog kandidata
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- legenda reala
- Kontakt:
Centralni Dnevnik sa Senadomkobe24 je napisao/la:Gdje si gledao to? Hoce li biti repriza ili mozda na yt?legenda reala je napisao/la:Evo bili Komšić i Bećirević gosti, Željko ko mazga navro da bude kandidat samo će razjebati stanje u državi koje je i ovako loše, Denis ono ne govori al nije za ovu opciju da Željko i on idu u kandidaturu za predsjednika podjeliće glasove i neće nijedan proći al Denis govori da je sve jos rano i da se treba razgovarati i doci do jednog zajednickog kandidata
Vrati Face unazad i pregledaj moze na mojojtv
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bit će na yt sigurno, bude sve sa centralnog.kobe24 je napisao/la:Gdje si gledao to? Hoce li biti repriza ili mozda na yt?legenda reala je napisao/la:Evo bili Komšić i Bećirević gosti, Željko ko mazga navro da bude kandidat samo će razjebati stanje u državi koje je i ovako loše, Denis ono ne govori al nije za ovu opciju da Željko i on idu u kandidaturu za predsjednika podjeliće glasove i neće nijedan proći al Denis govori da je sve jos rano i da se treba razgovarati i doci do jednog zajednickog kandidata
EDIT:
Evo ga odmah:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Cekat cu onda da izbace na youtube, mrsko mi ganjati to na tv-u.legenda reala je napisao/la:
Centralni Dnevnik sa Senadom
Vrati Face unazad i pregledaj moze na mojojtv
Nema Denis sanse ako se i Zeljko kandiduje, tj. u tom slucaju bi obojica ostali kratkih rukava. Komsic je bolji od Covica, ali i njega je vrijeme pregazilo i treba pustiti mladog Tuzlaka da pokaze sta zna.
EDIT: Hvala brate Uno.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ovaj Komsic imao 15 godina karijere, nije nista napravio. Obicni sibicar koji je navukao narod na fazon on je posten, a drugi losi. Stranka mu se raspala, ako dobije 5% neka se udara nogom u dupe. Navalio frajer hoce treci put jer samo tako mogu preko njega dobiti neka mjesta u naredne 4 godine.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma imo je sansu nije je iskoristio steta je da on zbog nekog inata uzme Denisu i deset hiljada glasova a imace i on sigurno fin broj glasova ako se kandidujetuzlak1987 je napisao/la:Ma ovaj Komsic imao 15 godina karijere, nije nista napravio. Obicni sibicar koji je navukao narod na fazon on je posten, a drugi losi. Stranka mu se raspala, ako dobije 5% neka se udara nogom u dupe. Navalio frajer hoce treci put jer samo tako mogu preko njega dobiti neka mjesta u naredne 4 godine.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Biti ce kandidat ali nuzda ga natjerala, SDP ga navlaci hajde nemoj. On zna ako ne bude odose svi glasovi SDP-u jer dosta tih sto budu glasali za Denisa glasati ce i za SDP. DF bi onda prosao kao Nasa stranka ili i losije. SDP propagira jedinstvo ljevice ali im je najveca zelja da se te druge stranke u ljevici pogaselegenda reala je napisao/la:Ma imo je sansu nije je iskoristio steta je da on zbog nekog inata uzme Denisu i deset hiljada glasova a imace i on sigurno fin broj glasova ako se kandidujetuzlak1987 je napisao/la:Ma ovaj Komsic imao 15 godina karijere, nije nista napravio. Obicni sibicar koji je navukao narod na fazon on je posten, a drugi losi. Stranka mu se raspala, ako dobije 5% neka se udara nogom u dupe. Navalio frajer hoce treci put jer samo tako mogu preko njega dobiti neka mjesta u naredne 4 godine.
Narod ne treba da padne na ove Komsiceve price, njemu je sada samo do para, da ne propadne.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Komšić je obični demagog.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Glasacu za HDZ ako se Zeljko kandiduje. Na svim nivoima.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kako je mogao iskoristiti šansu? Kako je bilo ko može iskoristiti u tom nakaradnom sistemu? I ono najbitnije, šta znači iskoristiti šansu?legenda reala je napisao/la:Ma imo je sansu nije je iskoristio steta je da on zbog nekog inata uzme Denisu i deset hiljada glasova a imace i on sigurno fin broj glasova ako se kandiduje
Željko Komšić je jedina svijetla tačka na političkoj sceni BiH, ali ne može sam.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma sve će blokirati Čović ako Željko prođe plus će i Dodo vidjeti tu svoj interes da pljuje po državi i ganja otcjepljenje i sl stanje alarmantnoKawhi je napisao/la:Glasacu za HDZ ako se Zeljko kandiduje. Na svim nivoima.
Virto
Ma ne znam meni je Željko izlapio dobar je čovjek ali politički je pregažen
Pa bio je predsjednik i nije vise htio sam govoreći kao ne moze nista da uradi kao predsjednik želi u parlament i sl osniva stranku dobija dosta glasova al nista isto je uradio kao i prethodni nista, sad priča kako se dolje ne moze uraditi nista vrh je najbitniji i hoće opet gore il su gore veće pare
Bio jedina svijetla vise nije, tako da na nasoj političkoj sceni vise nema svijetle tačke
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, leo1946, Wilshere10 i 7 gostiju.