U tom slučaju bi bilo -10 tako da bi bila jos gora situacijarope11 je napisao/la:ma ne vrijedi se bezveze trošiti ako kroz ligu budeš imao realnih šansi za ući u top 4, imaš potencijalno 6 teških utakmica plus finale i to u danima između dva kola dok roma i inter neće imati nikakvih drugih obaveza osim ligaških utakmica.
a i raspored je svakako pretežak, ako kontaš dobijati do kraja moraš biti odmoran i maksimalno skoncentrisan.
ako je bitno staviti neki trofej u vitrinu, imaš već to finale u kupu pa tu traži svoju šansu.
doduše ako popuše protiv intera onda snage preusmjeriti na arsenal, štašjer bi u tom slučaju -7 u desetak kola ipak bilo preteško prestići.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Il Club più titolato al mondo!
tako je mukso, volim kad me ti ispravljaš 
tanka je granica između -4 i -10, od svih ključnih utakmica ovo je najključnija od svih, to be or not to be
tanka je granica između -4 i -10, od svih ključnih utakmica ovo je najključnija od svih, to be or not to be
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Šteta bi bilo ne proći ovako lošeg Arsenala bez obzira na rezultate u Seriji A, a ako bi već njih prošli onda smo u četvrtfinalu i tu fakat nema razloga da se ne ide do kraja, yebo i Atletico neće ni oni baš svim silama ići na EL pogotovo jer im se sada otvorila šansa za ligu, još ako uzmu u nedjelju Barcu biće tu svega.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
prekosutra ćemo znati čemu dati prioritet, da bezveze sad ne razbijamo glavu oko toga... 
ako pobjediš batali LE, ostalo je puno utakmica, puno teških protivnika i apsolutno ništa ne garantuje da ćeš osvojiti trofej jer bi te jedan atletico rutinski na iskustvo pobjedio dok s druge strane -4 u ligi ti daje realne šanse da upadneš u top 4, daleko realnije nego osvajanje LE i po meni tu sad treba maksimalno zapeti.
nemamo nikakvu širinu na klupi i igrači su već sad preumorni, jednostavno treba nešto izbaciti iz računice da na kraju ne bi ostao bez ičega.
ako pobjediš batali LE, ostalo je puno utakmica, puno teških protivnika i apsolutno ništa ne garantuje da ćeš osvojiti trofej jer bi te jedan atletico rutinski na iskustvo pobjedio dok s druge strane -4 u ligi ti daje realne šanse da upadneš u top 4, daleko realnije nego osvajanje LE i po meni tu sad treba maksimalno zapeti.
nemamo nikakvu širinu na klupi i igrači su već sad preumorni, jednostavno treba nešto izbaciti iz računice da na kraju ne bi ostao bez ičega.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Bas ce slusati Rino nas ovdje sa foruma i cekati prekosutra pa da kaze evo sad cemo bataliti LE 
Nema od te ljubavi nista,sam im je rekao umor ne postoji to je samo u glavi,tako da ima da igraju max na sve strane do kraja,dosta su bili losi u prvom dijelu sezone
Nema od te ljubavi nista,sam im je rekao umor ne postoji to je samo u glavi,tako da ima da igraju max na sve strane do kraja,dosta su bili losi u prvom dijelu sezone
- Romagnoli13
- Kontakt:
Rope, samo me zanima na cemu ti temeljis svoje navode da su igraci preumorni? Kad su ti isti igraci bili rotirani u 25 utakmica zaredom dok je Montella bio tu? Ja mislim da je vecina njih tek sad uhvatilo pravi takmicarski ritam i da su tek sad fizicki dostigli skoro pa vrhunac.Kad sam vidio kako su u produzetku protiv Lazia odigrali, to mi je bio najbolji dokaz za moje tvrdnje.
P.S Reina i Strinic su skoro zavrseni i doci ce da budu u rotaciji.A prvi ozbiljan igrac sa kojim je Milan vec izgledao poceo pregovore je Arturo Vidal. Jeste lud, i jeste alkoholicar, ali ima jos u njemu kuveta za barem dvije dobre sezone.I bio bi to veliki boost za ovaj vezni red Milana.I jos jedan pobjednik tipa Bonucci.
P.S Reina i Strinic su skoro zavrseni i doci ce da budu u rotaciji.A prvi ozbiljan igrac sa kojim je Milan vec izgledao poceo pregovore je Arturo Vidal. Jeste lud, i jeste alkoholicar, ali ima jos u njemu kuveta za barem dvije dobre sezone.I bio bi to veliki boost za ovaj vezni red Milana.I jos jedan pobjednik tipa Bonucci.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
pa možda nisu još, ali uz ovakav tempo do kraja sezone + utakmice u LE bi mogli početi polako padati sa vremenom.
dobro su sad došle one monteline rotacije plus ih je gatuso još dodatno stegnuo
ali toliko je teških utakmica do kraja i toliki je veliki ulog da bi koncentracija mogla početi popuštati.
ustvari nije toliko fazon ni u umoru koliko u (ne)širini klupe, dovoljno da se jedan od prvotimaca povrijedi i već si za 30% hendikepiran jer nemaš ni upola dobru zamjenu sa klupe (osim musake), a očekuješ da igraš sva tri takmičenja i ideš do kraja.
da ne pričam da su neki igrači poput bonucija, susa, kessija itd. već previše isforsirani što se itekako vidi po formi ove zadnje dvojice.
dobro su sad došle one monteline rotacije plus ih je gatuso još dodatno stegnuo
ustvari nije toliko fazon ni u umoru koliko u (ne)širini klupe, dovoljno da se jedan od prvotimaca povrijedi i već si za 30% hendikepiran jer nemaš ni upola dobru zamjenu sa klupe (osim musake), a očekuješ da igraš sva tri takmičenja i ideš do kraja.
da ne pričam da su neki igrači poput bonucija, susa, kessija itd. već previše isforsirani što se itekako vidi po formi ove zadnje dvojice.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Al' računaj da te jedan kiks (pazi samo jedan, a nije da nemamo teških protivnika do kraja) vraća na -6 ili -7 od LP (pod uslovom da dobijemo Inter u nedjelju) što nije nimalo bezazleno kad imaš za protivnike Romu i Inter od kojih nisi puno igrački kvalitetniji, a koji paralelno sa tim ne mogu igrati lošije nego što sada igraju i koji će vremenom sasvim sigurno da se dozovu, plus još dodaj Lazio kojeg svi otpisuju iz te borbe za LP.
Niko me ne može uvjeriti da će biti lakše izboriti LP kroz ligu gdje su ti konkurencija Inter, Roma i Lazio gdje praktično nemaš pravo na kiks, nego preko EL u kojoj ti od "sila" ekipa ostaje samo Atletico, i to Atletico koji će svakako prije gledati ligu i titulu nego EL.
Mada, možemo mi do sutra pričati šta je bolje, znamo svi da će Rino ići na sve do kraja što i odgovara renomeu kluba kakav je Milan.
Niko me ne može uvjeriti da će biti lakše izboriti LP kroz ligu gdje su ti konkurencija Inter, Roma i Lazio gdje praktično nemaš pravo na kiks, nego preko EL u kojoj ti od "sila" ekipa ostaje samo Atletico, i to Atletico koji će svakako prije gledati ligu i titulu nego EL.
Mada, možemo mi do sutra pričati šta je bolje, znamo svi da će Rino ići na sve do kraja što i odgovara renomeu kluba kakav je Milan.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
samo ću reći da im poslije milana ide napoli, a mi igramo sa genovom... 
teoretski bi moglo doći na -1, mada onda roma postaje problem, treba navijati da im torino uzme bod pod pretpostavkom da će sutra dobiti qurac protiv napolija, ali i u slučaju pobjede nad torinom će nam biti samo -3 zaostatka što je skroz ok i dostižno.
lazio izbacimo iz pretpostavki jer djeluju najzreliji za top 4, ali roma i inter također imaju težak raspored i ako dođemo na par bodova zaostatka, mi smo bez sumnje u igri u ovih narednih desetak kola.
ako ništa da makar završimo ispred komšija, vrijedilo bi sve ove muke
ali ovo je sve šbbkbb, što manje gajimo iluzije o top 4 bit će bolje, ali naredna dva kola bi mogla pokazati u kojem smjeru će ići sezona.
teoretski bi moglo doći na -1, mada onda roma postaje problem, treba navijati da im torino uzme bod pod pretpostavkom da će sutra dobiti qurac protiv napolija, ali i u slučaju pobjede nad torinom će nam biti samo -3 zaostatka što je skroz ok i dostižno.
lazio izbacimo iz pretpostavki jer djeluju najzreliji za top 4, ali roma i inter također imaju težak raspored i ako dođemo na par bodova zaostatka, mi smo bez sumnje u igri u ovih narednih desetak kola.
ako ništa da makar završimo ispred komšija, vrijedilo bi sve ove muke
ali ovo je sve šbbkbb, što manje gajimo iluzije o top 4 bit će bolje, ali naredna dva kola bi mogla pokazati u kojem smjeru će ići sezona.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Je l' Genova u gostima?
To je naš prijateljski klub koji nas uvijek slatko naguzi, pogotovo na svom terenu, a nije da nas nisu yebavali i na San Siru
To je naš prijateljski klub koji nas uvijek slatko naguzi, pogotovo na svom terenu, a nije da nas nisu yebavali i na San Siru
u gostima yebi ga, ali prije ćemo mi braću dobiti na marasiju nego oni napoli 
al' haj da prvo vidimo ko će pobjediti prekosutra pa onda slagati računice, ne bih da se šta izjalovi...
al' haj da prvo vidimo ko će pobjediti prekosutra pa onda slagati računice, ne bih da se šta izjalovi...
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Koliko sam ovo vec puta procitao u zadnja dva.mjesecarope11 je napisao/la:ali naredna dva kola bi mogla pokazati u kojem smjeru će ići sezona.
Fino je rek'o Roup, već mjesec dana smo u usponu, a ne mičemo sa sedmog mjesta

Bili smo i nize.. Dobro je za sad.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
ma svaka utakmica pojedinačno je bitna jer smo dobijanjem protivnika i došli u ovakvu situaciju, al ovo sad je stvaaarno bitno, od 20 bodova zaostatka za interom možeš doći do JEDNOG bodaronaldo99 je napisao/la:Koliko sam ovo vec puta procitao u zadnja dva.mjesecarope11 je napisao/la:ali naredna dva kola bi mogla pokazati u kojem smjeru će ići sezona.![]()
![]()
ako ništa bitno je sa psihološkog aspekta, kako za igrače tako i za ostale, nek znaju da im dišemo za vratom.
naravno pod uvjetom da dobijemo ove tekme, sve mi se čini da navlačim baksuzluk ovom pričom.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma ako pobjediml Inter to ce biti takav vjetar u ledja, plus ovaj kup, da sam siguran da bi izborili LP.
Ma dobro svi smo svjesni ako slavimo sad u nedjelju da ne LP jako blizu jer ce to biti jos veci impuls za ekipu koja je vec sad puna samopouzdanja,a poraz bi i ovako loseg Intera dotukao,plus iduca im je sa Napolijem msm
Ne vjerujem da će Spaleti ostati na klupi Intera ako izgube u nedjelju, siguran sam da mu je noga jer bi se tada Interu opasno "zaklimala" Liga prvaka što bi bilo katastrofa da ne odu, najviše zbog odlične polusezone i prvog mjesta. Dolazak novog trenera vjerovatno znači i pozitivan šok za ekipu što bi u konačnici dovelo do toga da se ganjamo, konkretno sa Interom, do kraja sezone.
Spaleti je dobar trener, apsolutno mi je nevjerovatno da ekipa doživi onako strmoglav pad odjednom, tu ima nešto više al' to nije za ovu temu. Uglavnom, apsolutno sam uvjeren da će se borba za LP voditi do zadnjeg kola, i bilo bi veoma glupo da se odreknemo EL tako lako, jer kad se na -20 nismo odrekli lige i LP (iako smo ih svi mi otpisali i već davno prežalili) onda ne treba da se odričemo nijednog takmičenja u kojem igramo.
Spaleti je dobar trener, apsolutno mi je nevjerovatno da ekipa doživi onako strmoglav pad odjednom, tu ima nešto više al' to nije za ovu temu. Uglavnom, apsolutno sam uvjeren da će se borba za LP voditi do zadnjeg kola, i bilo bi veoma glupo da se odreknemo EL tako lako, jer kad se na -20 nismo odrekli lige i LP (iako smo ih svi mi otpisali i već davno prežalili) onda ne treba da se odričemo nijednog takmičenja u kojem igramo.
Gurati na svim frontovima,nekako sam sigurniji u LE nego u domace prvenstvo. Imamo u DNK osvajanje evropskih konzervi razlicitih veličina
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ma nema tu dileme da ce Rino igrati max u LE,pogotovo sto ekipi ide trenutno i svi vidimo.nasu sansu u dvomecu sa Arsenalom, daleko smo od nivoa Citya ali sam ubjedjen da nema sanse da im ne zabijemo gol,a plus oni ce igrati i bez Aube i Lacazeta tako da jos jedna olaksavajuca okolnost za nas,a nas najjaci dio tima trenutno je odbrana 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.