FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThrillerHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Gdje je Joker da nam okaci “I kada tesko je” ? Cisto preventivno, da se upjevamo
1946~
- sarajevo46
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jedan je Duško Krtola.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Opet počela priča o novim trenerima, modernim, 'vakim-'nakim, ma hajte molim vas ljudi...
Kako je sezona počela, i samo igranje Lige za prvaka je uspjeh.
Kako je sezona počela, i samo igranje Lige za prvaka je uspjeh.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Očekujemo li sutra igru iz Antalije na onom terenu koji nije oranica? 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- muhamedhulk
- Kontakt:
Jeste.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Sitni vez, 3 razlike, jer mi smo divovi!joker90 je napisao/la:Očekujemo li sutra igru iz Antalije na onom terenu koji nije oranica?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Daje ga Altiparmakovski!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Više je za Jagode.ThrillerHz je napisao/la:U walteru il bacchusu?High je napisao/la:Daje ga Altiparmakovski!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Da vratimo Jarnija, Ješića, Plišeka, a Husrefu se zahvalimo jer je nekvalitetan?keno83 je napisao/la:sve dok nas moze vodit i sa nama imat dobre rezultate iskljucivo domaci trener, a ne kvalitetan trener, do tada cemo biti **** od ovce. kvalitetan igrac, kvalitetan i sposoban trener, i kvalitetni clanovi uprave, bez obzira odakle su, jedini su koji klub mogu izdignuti iznad ove mahalastine, kao sto je i Semjon napisao, kad postavis cilj na deset godina i drzis se toga cvrsto, onda ti ni navijaci, ni mahala, nista nece moci, do tada bit ce svake pete godine po neka titula i javasluk, ali jbg nije da smo na bolje i navikli.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
osim Adukora ko još ne igra? imal đe taj zdravstveni bilten? il je ovo ograđivanje i alibi šatro bolesni bili pod injekcijama, na tylolhotu igrali itd...
ja bi ovog Parmaka u prvu odmah...inače su na plastici čitavu sedmicu tako da ni to ne može bit izgovor...bit će gadno danas...
ja bi ovog Parmaka u prvu odmah...inače su na plastici čitavu sedmicu tako da ni to ne može bit izgovor...bit će gadno danas...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Evolution87
- Kontakt:
Danas krece serija od 12 uzastopnih pobjeda.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
bordopoeta
- Kontakt:
U sridu!!!Evolution87 je napisao/la:Danas krece serija od 12 uzastopnih pobjeda.
Jel Sofranac ozdravio ili da ocekujemo novu improvizaciju na stoperu, mozda Stanojevic ili Saric ( koji ce ocigledno svaku tekmu igrati da bi sto bolje bio pripremljen za slijedeci klub)
Ili bi mozda konacno i par juniora moglo zaigrati kad je vec sve izgubljeno
Ili bi mozda konacno i par juniora moglo zaigrati kad je vec sve izgubljeno
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Krtola odlučuje današnju utakmicu.
FK Sarajevo
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Koliko treba BH Telekomu da ti send aktivacijski mail za onu opciju 2 km utakmica?
Namucit cemo se danas, ali tri boda nosimo sa nama u Sa.
Ne treba da nas zavara utakmica Krupe sa Seljom, jer su oni bolji puno od onoga sta su protiv njih pokazali ili nisu pokazali, jer je ocigledno da su onu utakmicu prijateljski dogovorili. Volio bih da i ovi nasi svate da se ova liga i titula u istoj dogovaraju i da ce proci godine i godine prije nego dodjemo u situaciju da kazemo da je takmicenje regularno bar u mjerama normale!!!
Ne treba da nas zavara utakmica Krupe sa Seljom, jer su oni bolji puno od onoga sta su protiv njih pokazali ili nisu pokazali, jer je ocigledno da su onu utakmicu prijateljski dogovorili. Volio bih da i ovi nasi svate da se ova liga i titula u istoj dogovaraju i da ce proci godine i godine prije nego dodjemo u situaciju da kazemo da je takmicenje regularno bar u mjerama normale!!!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 17 gostiju.