Kawhi je napisao/la:Bosnjaci trebaju za HDZ glasati.
da,za stranku koje je usko povezana sa UZP
Moderator/ica: insider
Virtu4l je napisao/la:Njegov cilj je ovdje jasan, eliminacija rak rane bh političke scene, Dragana Čovića, što uostalom i dokazuje ova panika u HDZ. Da li će se nešto drastično promijeniti? Naravno da neće, ko god da dođe na vlast. SDA će vjerovatno oslabiti, ali će i dalje biti dovoljno jaki da se ništa ne može uraditi bez njih i idemo ponovo u krug.legenda reala je napisao/la:Virto
Ma ne znam meni je Željko izlapio dobar je čovjek ali politički je pregažen
Pa bio je predsjednik i nije vise htio sam govoreći kao ne moze nista da uradi kao predsjednik želi u parlament i sl osniva stranku dobija dosta glasova al nista isto je uradio kao i prethodni nista, sad priča kako se dolje ne moze uraditi nista vrh je najbitniji i hoće opet gore il su gore veće pare
Bio jedina svijetla vise nije, tako da na nasoj političkoj sceni vise nema svijetle tačke
Gadosti o Komšiću pišu uglavnom tuzlaci, iz subjektivnih razloga, a paradoks je to da dolaze iz bastiona SDA gdje im kriminalci kao Kukić kroje sudbinu već 25 godina.
Kako si jel se moglo raditiDerdiyok je napisao/la:legenda reala je napisao/la:o Derdijoče
Merhaba Askeru.
Cim se zavrsilo sat ranije dobro je ( al dzaba kad moras ostati do kraja vremena )legenda reala je napisao/la:Kako si jel se moglo raditiDerdiyok je napisao/la:legenda reala je napisao/la:o Derdijoče
Merhaba Askeru.
Ah da oni su krivi, svojom voljom dosli i rastjerali ihSarajlijica1946 je napisao/la:Drotovske kujice, kako vas mrzim
Svaka hulja uprava njimaSarmelino je napisao/la:Ah da oni su krivi, svojom voljom dosli i rastjerali ihSarajlijica1946 je napisao/la:Drotovske kujice, kako vas mrzim
Da jesu mislim da bi to odmah uradili, a ne da pate djecu i starce. A ima tu i problem sto ih vise od pola tu nije bilo u ratu.Aerials je napisao/la:E da su sad borci pametni da se sjate svi u Sarajevo pred parlament, možda bi nešto i napravili. Ubijeđena sam da bi im se i ostali građani pridružili i da bi ostatak bio historija.
Pa nista,dodjemo sutra kawhi i ja u tvoju kucu prebijemo te i jos trazimo da potpisesda se odrices 70 posto kuce i zemlje svega u nase ime.Kompromis jbg....Barbarossa je napisao/la:Ja sam Kawhiju davno govorio , bolje Bosna sa 33% teritorija, ali da si apsolutni gospodar na tome,nego ovo danas. Jok ,kaže on bolje 100 godina ratovat,nego pristati na kompromis.
A ne znam, veći je problem što pola boraca koji rata vidjeli nisu koristi razne pogodnosti, dok pravi borac, onaj koji je i bio na petlji, ništa nema..Sarmelino je napisao/la:Da jesu mislim da bi to odmah uradili, a ne da pate djecu i starce. A ima tu i problem sto ih vise od pola tu nije bilo u ratu.Aerials je napisao/la:E da su sad borci pametni da se sjate svi u Sarajevo pred parlament, možda bi nešto i napravili. Ubijeđena sam da bi im se i ostali građani pridružili i da bi ostatak bio historija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.