FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 03 mar 2018, 11:48

hrn je napisao/la::njanjanja: :njanjanja: Mi pobjedimo , X u Mostaru opet borba za titulu
Mi izgubimo, listica nek pobjedi, u Mostaru bilo koji rezultat da bude i opet nije ništa gotovo, međusobni dueli će odlučiti prvaka. :cool: :cool: :lol:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 03 mar 2018, 11:50

Jel se zajebavate za titulu :D
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 03 mar 2018, 11:56

Fakat, kakve bi improvizacije mogli vidjeti ako Šofranac nije dovoljno oporavljen, ili ako se ne daj bože ponovi situacija da su nam u isto vrijeme odsutna dva stopera ? Stanojević stoper, Krste, Ahmetović ili ne daj bože Bekić, jer onda ne bi imali ni beka, ni stopera. Cirkus kako smo loše popunjeni u odbrani..

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 03 mar 2018, 12:03

haris004 je napisao/la:Fakat, kakve bi improvizacije mogli vidjeti ako Šofranac nije dovoljno oporavljen, ili ako se ne daj bože ponovi situacija da su nam u isto vrijeme odsutna dva stopera ? Stanojević stoper, Krste, Ahmetović ili ne daj bože Bekić, jer onda ne bi imali ni beka, ni stopera. Cirkus kako smo loše popunjeni u odbrani..
A sto je jos tuznije raja o tom ovdje pricala prije mjesec dana
Najrealnije Stanojevic mujakic stoper
Samim tim gubis ponovo znacajnog igraca iz sredine terena, al et bar se otvara prilika Hericu ili Mustaficu vjerovatno
Sve u svemu cirkus nevidjeni

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 mar 2018, 12:11

Sarajlijica1946 je napisao/la:Koliko treba BH Telekomu da ti send aktivacijski mail za onu opciju 2 km utakmica?
dok ih kupi neko, pa ti neka Ana pošalje taj kod ;) :D šta ti je ba niko živ ne radi spojili ljudi :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 03 mar 2018, 12:22

Inijesta je napisao/la:
haris004 je napisao/la:Fakat, kakve bi improvizacije mogli vidjeti ako Šofranac nije dovoljno oporavljen, ili ako se ne daj bože ponovi situacija da su nam u isto vrijeme odsutna dva stopera ? Stanojević stoper, Krste, Ahmetović ili ne daj bože Bekić, jer onda ne bi imali ni beka, ni stopera. Cirkus kako smo loše popunjeni u odbrani..
A sto je jos tuznije raja o tom ovdje pricala prije mjesec dana
Najrealnije Stanojevic mujakic stoper
Samim tim gubis ponovo znacajnog igraca iz sredine terena, al et bar se otvara prilika Hericu ili Mustaficu vjerovatno
Sve u svemu cirkus nevidjeni
Trensfer politika je najbolja ikad. Svi su opravdali pojačanja, ljudi u klubu rade odličan posao.
-Alfred Nobel&co
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 mar 2018, 12:24

glupe prije svega...samo je trebao Novakovića držat u trenažnoj spremi i sad ne bi imao problema, ubacio bi njega....ovako možda počne sa Šofrancem pa zamjeni nekim od juniora...ne smijem ni pomišljat na te neke veznjake koji glume stopera i takva rješenja...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 03 mar 2018, 12:25

Ma bice Sofranec spreman danas..pa nije fasov'o upalu pluca, prehladio se bio.
Mene vise brine kako ce bekovi odigrati i Rahman ako bude starter. Nadam se Hebibovicu desno i Krsti u sredini a Rahmanu klupa. Lijevo moze Mico/Halil.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 03 mar 2018, 12:30

muhamedhulk je napisao/la:Ma bice Sofranec spreman danas..pa nije fasov'o upalu pluca, prehladio se bio.
Mene vise brine kako ce bekovi odigrati i Rahman ako bude starter. Nadam se Hebibovicu desno i Krsti u sredini a Rahmanu klupa. Lijevo moze Mico/Halil.
Ja se nadam Krsti na klupi, najgori je bio ubjedljivo, neka ga malo nek dodje sebi

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 mar 2018, 12:30

Inijesta je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Ma bice Sofranec spreman danas..pa nije fasov'o upalu pluca, prehladio se bio.
Ja se nadam Krsti na klupi, najgori je bio ubjedljivo, neka ga malo nek dodje sebi
Ja se nadam da će Hebib jednu odgledati s klupe, ali koje su šanse za to?
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 03 mar 2018, 12:33

DenchiNL je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Koliko treba BH Telekomu da ti send aktivacijski mail za onu opciju 2 km utakmica?
dok ih kupi neko, pa ti neka Ana pošalje taj kod ;) :D šta ti je ba niko živ ne radi spojili ljudi :rol:
Yebes ti mene malo :mrgreen:
Valjalo bi mi pravo ta opcija, hasta sam ko ce silaziti do kafane da gleda tekmu :mrgreen:

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 03 mar 2018, 12:35

joker90 je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:

Iste sanse ko i nase da cemo titulu uzet, jedino ako on samoincijativno bude zelio na klupu :D

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 mar 2018, 13:09

Inijesta je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:

Iste sanse ko i nase da cemo titulu uzet, jedino ako on samoincijativno bude zelio na klupu :D
opet se isto s njim (ne)radi kao pod Janjošem, taj momak ne bi smio nikad šutirati u okvir gola, jednostavno nema tu sposobnost...traži špica i asistiraj...pa i lopta nazad je bolja jer bi lopta ostala u posjedu, nego poklon lopta protivniku, iz koje vuku kontru....

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 mar 2018, 13:14

Najbitnije je da Saric igra i da ga dobro pripremimo za slijedeci klub u koji ode na ljeto :kafa:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 mar 2018, 13:17

Evander je napisao/la:Najbitnije je da Saric igra i da ga dobro pripremimo za slijedeci klub u koji ode na ljeto :kafa:
Da je bar kvalitet ko Duljević, pa bih DONEKLE i shvatio forsiranje. Ovo što Sarić odigra može vala i Herić..
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 03 mar 2018, 13:20

Evolution87 je napisao/la:Danas krece serija od 12 uzastopnih pobjeda.
:lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 03 mar 2018, 13:22

joker90 je napisao/la:
Evander je napisao/la:Najbitnije je da Saric igra i da ga dobro pripremimo za slijedeci klub u koji ode na ljeto :kafa:
Da je bar kvalitet ko Duljević, pa bih DONEKLE i shvatio forsiranje. Ovo što Sarić odigra može vala i Herić..
Da ga hoce Comor satrati, nadam se da ovo cita. Moze i Aleksic, ili Vukotic :kafa:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 mar 2018, 13:24

joker90 je napisao/la:
dosta je nesiguran, on bi bio bolji uz nekog pravog playmakera, naravno to nismo doveli....
Crepulja je igrač akcije njemu treba dupli pas s nekim i da ga pošalju u trk naprijed, međutim nema tu još razumijevanja...i meni se čini da bi najbolje bilo probati Rahmanovića, Stanojevića i Herića ili nekog od mlađih....ovi su svi zreli za klupe...

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 03 mar 2018, 13:34

Sabanovic, Mujakic i Mustafic u prvih 11
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Evander
Kontakt: