BordoSarajevo je napisao/la:Imamo i dan danas Melunoviće i Cesare samo se drugačije zovu i prezivaju što tabela, rezultati i igra pokazuje.Regulator je napisao/la:Izgleda da su neki brzo zaboravili Melunovice, Cesare itd... I ona vremena!!!
Ja sam misljenja da imamo odlicu ekipu ali da naravno uvijek moze bolje. Uzmite za primjer Subica kojeg smo svi prizivali u Sarajevo kao i ostali klubovi pa sta bi sa njim sada? Vise ga se niko ne sjeca! Nije Bekic rijesenje na lijevom beku ali je daleko od loseg kako ga vi ovdje predstavljate iz posta u post, i Hodzica smo prizivali one godine kad je igrao za Radnik pa kad dodje kod nas svrsavali smo i ispostavi se da nije ni 10% onog igraca sto je bio u Radniku ali e to mozda zbok pozicije i zadataka u igri koje je imao kod Petrovica kojeg smo takodje (bar vecina) prizivala u klub i za to govori cinjenica da je dobijao aplauze na Kosevu redovvno dok ne dodje kod malih!!!
Bilo kako bilo nama je najveci problem liga i kaluze na kojima se igra, krenemo od Koseva prvo sa kojeg bi se volio udaljiti iako nam je historija citava ispisana na njemu!!! U tome treba traziti problem jer ovo nabijanje i izbijanje lopte nas samo stavlja u isti kos sa ostalim ekipama iz ove lige a ja sam siguran da smo ako ne po rezultatima trennutno onda po svemu ostalom iznad njih.
Ja znam da se nece svi sloziti sa ovim ali to je moje misljenje!