FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako će Krste igrati kao u ove dvije tekme, trebali smo igrati sa 10 igrača.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Koliko nejak šut ima u posljednje vrijeme, treba biti na golu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Pisaj nas Hebibeee
Zadnja izmjena: ThrillerHz, dana/u 03 mar 2018, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.
1946~
Nas unazad godinama kostaju prekidi koje branimo ko Igman iz Hrasnice pa je to sve problem komplet ekipe...hilmo je napisao/la:Ma ne mogu ga ni ja, jes da ima dostra asistencija i da su njegove akcije prethodile golovima ali nas je isto tako koštao mnogo bodova u prošloj sezoni ali i jesenas. Ali baš ono priželjkivati, nije u redu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Regulator se nije ni registrovao vec proziva forumase, ljepota.
Hilmo ti mozes sta hoces, plus si iz mog sela
Ja ga jednostavno ne mogu gledati, vi kako hocete.
Iskreno samo bi volio da malo vise podrzavamo ekipu a ne da trazimo, kopamo pa cak i izmisljamo probleme jjer nam to ne pomaze al nikako, dok sa druge strane nam se smiju zarad gluposti koje se ovdje i na ostalim forumima, portalima pisu!!!
Ali polako korak po korak i sve ce doci na svoje, a prvi korak je 3 boda iz danasne utakmice.
SRETNO NAM SVIMA DANAS!!!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Da daaaa
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Goooooo
Hebibovic 

Nisam ni smoki otvorio a Heba baci piš. 
Yebo sebe svaka lopta na njega ide, nađe se u šansi, pa bez zayebancije da ima realizaciju bio bi u reprezentaciji.

Yebo sebe svaka lopta na njega ide, nađe se u šansi, pa bez zayebancije da ima realizaciju bio bi u reprezentaciji.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ako dobije sad sa ova tri mladica u sastavu i ako ih skloni iducu nedo bog nek se rani.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja koliko znam mali Sabanovic je uvijek bio desni bek u mladjim selekcijama...ledesma je napisao/la:Poštujem Husrefa, i ostat će on aBd na klupi Sarajeva, ali ove rotacije više nisu humane, pa cijelo vrijeme mali Šabanović igrao na lijevom beku sad na desnom, isto tako i Stanojević, ovo ni Pep Guardiola, ne bi uradio, iako vazda to nešto rotira daje igračima nove pozicije...mma_hz je napisao/la:Svi do jednog ste ovdje kukali i srali kako hocete omladince,juniore itd itd.
Evo ga sada vam je zelja ispunjena,sta ce te srati ako i ovdje izgubimo,mozda da ubacimo kadete ili mozda pjetlice.
Idemo Hebibe

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Hvaljen budi Gospodine!
Hebib čita forum

Hebib čita forum

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ThrillerHz
- Kontakt:
Igman je Ilidza, a ne Hrasnica, Famos je hrasnica...Regulator je napisao/la:Nas unazad godinama kostaju prekidi koje branimo ko Igman iz Hrasnice pa je to sve problem komplet ekipe...hilmo je napisao/la:Ma ne mogu ga ni ja, jes da ima dostra asistencija i da su njegove akcije prethodile golovima ali nas je isto tako koštao mnogo bodova u prošloj sezoni ali i jesenas. Ali baš ono priželjkivati, nije u redu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Regulator se nije ni registrovao vec proziva forumase, ljepota.
Hilmo ti mozes sta hoces, plus si iz mog sela
Ja ga jednostavno ne mogu gledati, vi kako hocete.
Iskreno samo bi volio da malo vise podrzavamo ekipu a ne da trazimo, kopamo pa cak i izmisljamo probleme jjer nam to ne pomaze al nikako, dok sa druge strane nam se smiju zarad gluposti koje se ovdje i na ostalim forumima, portalima pisu!!!
Ali polako korak po korak i sve ce doci na svoje, a prvi korak je 3 boda iz danasne utakmice.
SRETNO NAM SVIMA DANAS!!!
1946~
Tika-taka majke mi 

ja se više za Bekića brinem i Sarića nego za ovu djecu ...mma_hz je napisao/la:Ja koliko znam mali Sabanovic je uvijek bio desni bek u mladjim selekcijama...ledesma je napisao/la:Poštujem Husrefa, i ostat će on aBd na klupi Sarajeva, ali ove rotacije više nisu humane, pa cijelo vrijeme mali Šabanović igrao na lijevom beku sad na desnom, isto tako i Stanojević, ovo ni Pep Guardiola, ne bi uradio, iako vazda to nešto rotira daje igračima nove pozicije...mma_hz je napisao/la:Svi do jednog ste ovdje kukali i srali kako hocete omladince,juniore itd itd.
Evo ga sada vam je zelja ispunjena,sta ce te srati ako i ovdje izgubimo,mozda da ubacimo kadete ili mozda pjetlice.
Idemo Hebibe![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Ili ako vrati Hebiba na beka...miky_hz je napisao/la:Ako dobije sad sa ova tri mladica u sastavu i ako ih skloni iducu nedo bog nek se rani.
Ova tri boda ljudi nam zlata znace na svaki moguci nacin aBd.
Najvaznije da se vrati igracima samopouzdanje,jer imaju kvalitet za ove pisljive lige.
Najvaznije da se vrati igracima samopouzdanje,jer imaju kvalitet za ove pisljive lige.
FK SARAJEVO.
polako ba ima još 90 minuta igremma_hz je napisao/la:Ova tri boda ljudi nam zlata znace na svaki moguci nacin aBd.

Ovo je direktni okrsaj za Evropu, pa ti vidi.
Idemo Husrefe poĆeraj to.
Idemo Husrefe poĆeraj to.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kako igramo ? Nisam gledao Sarajevo na tv u od prosle sezone, a sve ostale ekipe vidim tu i tamo . Moja hebrew tv
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Trpaj !
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Haksss, MaroonBjelave, Morpheus, Venom i 55 gostiju.