FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bekic je gori i gori... 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Primismo ga
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- Evolution87
- Kontakt:
ko je kriv?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Nema veze zabit cemo ga do kraja, bitno da vode nasi u mostaruskoroalen je napisao/la:1:1, kako je odbrana loša jbt.

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Šabanoviću pobjeg'o igrač, Mujakić zakasnio u blok.Evolution87 je napisao/la:ko je kriv?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Bravo husrefe dijete od 18 stavio na fajica.... Gigant si
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pantelija je napisao/la:Bravo husrefe dijete od 18 stavio na fajica.... Gigant si

Poceli su,da je bio Sofranac u ovoj situaciji,bilo bi da si dijete od 18 godina stavio bolje bi reagovao.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Eto jer mi smo divovi , najbolji klub u drzavi , ne sjecam se kad sam zadnji put vidio koga od scauta Sabine Valentina da brbljaju nes. Dace otkaz ovom jadi Musemicu koji je ko i Janjos pristo na sve ovo za platu i ajmo jovo nanovo .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Da bi izvuć bod 

FK Sarajevo
- BosnianKingdom
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAH MALO NAS BOG KAZNJAVA KAKO SMO GLUPI KOLEKTIVNO. TREBA DUPLO VISE.Pantelija je napisao/la:Bravo husrefe dijete od 18 stavio na fajica.... Gigant si
Sabrine mi moje!
Zatvorit ovo do kraja sacuvat cetvrto mjesto.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- LegendKiller
- Kontakt:
A Stanojevic što visi kod gola ni tamo ni ovamo ti nije bitno. Realno da je Stanojevic bio tamo gdje mu je mjesto, desni stoper, lagano bi pokupio loptu, ovako sav teret pade na Mujakica koji je najmanje kriv od njih trojice nazad.skoroalen je napisao/la:Šabanoviću pobjeg'o igrač, Mujakić zakasnio u blok.Evolution87 je napisao/la:ko je kriv?
Ovo je još jedna mana što nam centralni vezni igra stopera. Centralni vezni navikli čuvati prostor, a kad igraš stopera moraš igrača čuvati.
Adukor po meni mora igrati na defanzivnom veznom pa makar nam i svi stoperi bili van stroja i Bekic i Hodzic igrali ko stoperi.
Momak ono do sada sto je pokazao je kao Kante iz Chelsea! NE samo da je odlican u presjecanju napada vec i odlicno otvara kontra napade, bar do sada je tako bilo!
Momak ono do sada sto je pokazao je kao Kante iz Chelsea! NE samo da je odlican u presjecanju napada vec i odlicno otvara kontra napade, bar do sada je tako bilo!
BosnianKingdom je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAH MALO NAS BOG KAZNJAVA KAKO SMO GLUPI KOLEKTIVNO. TREBA DUPLO VISE.Pantelija je napisao/la:Bravo husrefe dijete od 18 stavio na fajica.... Gigant si

Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Da se citiram, vec su poceli, a jucer pjenili sto juniori ne igraju.emir79 je napisao/la:Ako zijanimo bice sto ce juniori tu.muhamedhulk je napisao/la:Napokon Sabana i Mustafu da vidimo danas. Mujakic je vec fino odigrao par utakmica.
Hajmo poćeraaaj![]()
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Stavi svu djecu koju imas Husrefe necemo ove krembile i p..i...c...k....e da gledamo mrs zene iz kluba heb em i vas i vasu igru i pozrtvovanje
- f0rest1946
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la:Bravo husrefe dijete od 18 stavio na fajica.... Gigant si

Paša, nigdje nisam rekao da ih krivim. Njima apsolutno ništa ne zamjerim, gubimo bitku na sredini i nazad smo svakako loši. Mujakić mi je lično prijatelj i drag momak, želim mu uspjeh više nego drugim, samo sam odgovorio na pitanje. Sad ko je gdje trebao bit i dublje analize su druga stvar.LegendKiller je napisao/la:A Stanojevic što visi kod gola ni tamo ni ovamo ti nije bitno. Realno da je Stanojevic bio tamo gdje mu je mjesto, desni stoper, lagano bi pokupio loptu, ovako sav teret pade na Mujakica koji je najmanje kriv od njih trojice nazad.skoroalen je napisao/la:Šabanoviću pobjeg'o igrač, Mujakić zakasnio u blok.Evolution87 je napisao/la:ko je kriv?
Ovo je još jedna mana što nam centralni vezni igra stopera. Centralni vezni navikli čuvati prostor, a kad igraš stopera moraš igrača čuvati.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Lošeee. Odbrana katastrofa Nihu svaka lopta preskoci ,napad jalov . Bgm patnja do kraja ove sezone ne vidim kako ova ekipa moze podici nivo igre .
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bejker, egocentrik, HyperOS, jurisicduska, MSOZ101, napoleon72, Sinfoc1986, Tarapi i 88 gostiju.