Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Samo da se poselamim, mi ovdje nemamo sta vise traziti, selam.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Svaka čast Zrinjskom, sudije naklonjene nama (penal i crveni za Bogićevića) nasuprot Stojkicu koji je mogao do crvenog. Idemo dalje, svaka čast Zrinjski.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Bazinga12345
- Kontakt:
Boga mi teško ćete se izvući, morali ste pobjediti danas.prisonbreak je napisao/la:Samo da se poselamim, mi ovdje nemamo sta vise traziti, selam.
Musa je veliki promašaj.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- svrakino1921
- Kontakt:
A jesu ocrtali linije na Bilinom polju svaka im cast
- prisonbreak
- Kontakt:
Ma nemoguce se izvuci, al sta bi, moramo jednom nivo nize. Ne mozemo Musu kriviti, on je ovdje samo tri utakmice, nas vrli gradonacelnik nas je doveo ovdje.Bazinga12345 je napisao/la:Boga mi teško ćete se izvući, morali ste pobjediti danas.prisonbreak je napisao/la:Samo da se poselamim, mi ovdje nemamo sta vise traziti, selam.
Musa je veliki promašaj.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Bio je penal kod starta bogicevica ali ne znam sto se cude sto nije svirao. U utakmici koju su glat mogli dobiti pravili su se budale i sad ispastaju, sami sebi krivi
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
- Evolve
- Kontakt:
Ripprisonbreak je napisao/la:Samo da se poselamim, mi ovdje nemamo sta vise traziti, selam.
Mi smi trpili Musu godinama, i nedaj Boze ikad vise.
NK Široki Brijeg
Ubili su nas ljudi, nema priče, još im penal nije dosuđen, sudiju suspendovati, mi ko kite odigrali!
jedino sudiji zamjeram sto nije dao crveni stojkicu i bogicevicu... zasluzili su oba... a ono nije ni blizu penala, ne budite smjesni...
45515
- hskzmostar
- Kontakt:
Hvala na cestitkama,bit ce to jos bolja igra Zrinjskog u nastavku prvenstva ,samo jako do trece u nizu!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
eh da vam nije poklonjena pobjeda protiv goska, onda ne bi sad bili na prvom mjestu... jel de?hskzmostar je napisao/la:Hvala na cestitkama,bit ce to jos bolja igra Zrinjskog u nastavku prvenstva ,samo jako do trece u nizu!

45515
Čestitke Zrinjskom na zasluženoj pobjedi, apsolutno smo nadigrani danas i možemo biti zadovoljni sa ovim minimalnim porazom.
Penal po meni više jeste nego što nije, vjerovatno bi ga svirao da je bilo 0:0 al' pošto je Zrinjski vodio garant nije imao muda da "riješi" tekmu.
Penal po meni više jeste nego što nije, vjerovatno bi ga svirao da je bilo 0:0 al' pošto je Zrinjski vodio garant nije imao muda da "riješi" tekmu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ako bi kojim slucajem mi tj Radnik i Mladost imali isti broj bodova ko ide u ligu za prvaka,
zna li ko da pojasni
zna li ko da pojasni
Da je PapaStrumf umro prije 10god bil imali ijednu titulu ?grbavicka je napisao/la:eh da vam nije poklonjena pobjeda protiv goska, onda ne bi sad bili na prvom mjestu... jel de?hskzmostar je napisao/la:Hvala na cestitkama,bit ce to jos bolja igra Zrinjskog u nastavku prvenstva ,samo jako do trece u nizu!
. . . VOLIO TE JEDAN ULTRAS !!! ★★★★★
- hskzmostar
- Kontakt:
Bili bi jer bi imali isto bodova ali i bolje medjusobni skor jer smo vas oba puta dobil ove sezone.grbavicka je napisao/la:eh da vam nije poklonjena pobjeda protiv goska, onda ne bi sad bili na prvom mjestu... jel de?hskzmostar je napisao/la:Hvala na cestitkama,bit ce to jos bolja igra Zrinjskog u nastavku prvenstva ,samo jako do trece u nizu!
Pitate se zasto su vam igraci bezvoljni,nisu bezvoljni vec nemocni u odnosu na aktuelnog prvaka i da u nas nije bilo ozlijeda i mini krize vec bi sad bilo +8 ali sto je tu je nekad i sreca okrene ledja .
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Ko je bolji u međusobnom duelu, taj ide u top6.siskobn je napisao/la:Ako bi kojim slucajem mi tj Radnik i Mladost imali isti broj bodova ko ide u ligu za prvaka,
zna li ko da pojasni
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
u pravu si... bili bi prvi ali sa dva boda manje... kako god... ne zelim da ta dva poklonjena boda odluci titulu, kao recimo prosle sezone... ali ybg... nekoga gura politika da bude prvak, pa tako bude... sta god... cestitke na pobjedi i neka borba za prvaka bude postena i cista!!! bez goskova ili radnika...hskzmostar je napisao/la:Bili bi jer bi imali isto bodova ali i bolje medjusobni skor jer smo vas oba puta dobil ove sezone.grbavicka je napisao/la:eh da vam nije poklonjena pobjeda protiv goska, onda ne bi sad bili na prvom mjestu... jel de?hskzmostar je napisao/la:Hvala na cestitkama,bit ce to jos bolja igra Zrinjskog u nastavku prvenstva ,samo jako do trece u nizu!
Pitate se zasto su vam igraci bezvoljni,nisu bezvoljni vec nemocni u odnosu na aktuelnog prvaka i da u nas nije bilo ozlijeda i mini krize vec bi sad bilo +8 ali sto je tu je nekad i sreca okrene ledja .
45515
- Neandertalac
- Kontakt:
+1bhsport je napisao/la:Svaka čast Zrinjskom, sudije naklonjene nama (penal i crveni za Bogićevića) nasuprot Stojkicu koji je mogao do crvenog. Idemo dalje, svaka čast Zrinjski.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Sta znaci to bez Radnika,mislim ne razumijem,pricaj sta hoces ali mislim da je Radnik najkorektniji tim u ligi ima jos naravno klubova ali mislim da spadamo u sam vrh,nit imamo sudije nit prodajemo za razliku od.........
- svrakino1921
- Kontakt:
Nije mogao umrijet zadesila ga bolest u Japanusmoto je napisao/la:Da je PapaStrumf umro prije 10god bil imali ijednu titulu ?grbavicka je napisao/la:eh da vam nije poklonjena pobjeda protiv goska, onda ne bi sad bili na prvom mjestu... jel de?hskzmostar je napisao/la:Hvala na cestitkama,bit ce to jos bolja igra Zrinjskog u nastavku prvenstva ,samo jako do trece u nizu!

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Hajdeee, Proximic, VolimBiH96 i 43 gosta.