FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Eh da je bilo sreca, znanja i volje da se jos od prosle sezone forsiralo da igra mali Hadzic...
Ispratio.Evander je napisao/la:Rekoh li ja odmah nakon tekme protiv radnika da ce danas dvica biti?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ajmo,spustite malo loptu,ova pobjeda je nafakaska i nije plod akcija niti neke igre.
Bitno je podici samopouzdanje i poboljsati atmosferu u ekipi i bas ovo nam je trebalo,pgt sto su nam se manje vise poklopili rezutati konkurenata,
Sad se skuckat fino i aBd dobiti Slobodu i vratiti se na pravi kolosijek i borbu za titulu od koje ja prvi ne odustajem.
Bitno je podici samopouzdanje i poboljsati atmosferu u ekipi i bas ovo nam je trebalo,pgt sto su nam se manje vise poklopili rezutati konkurenata,
Sad se skuckat fino i aBd dobiti Slobodu i vratiti se na pravi kolosijek i borbu za titulu od koje ja prvi ne odustajem.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Imal neko objektivan ko je gledao utakmicu pa da nam da neku analizu???
Ima, tri put’ kulhuvalahu i igraj!Regulator je napisao/la:Imal neko objektivan ko je gledao utakmicu pa da nam da neku analizu???
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
pasica je napisao/la:Ima, tri put’ kulhuvalahu i igraj!Regulator je napisao/la:Imal neko objektivan ko je gledao utakmicu pa da nam da neku analizu???
Koja ba crna titula i borba?mma_hz je napisao/la:Ajmo,spustite malo loptu,ova pobjeda je nafakaska i nije plod akcija niti neke igre.
pasica je napisao/la:Ima, tri put’ kulhuvalahu i igraj!Regulator je napisao/la:Imal neko objektivan ko je gledao utakmicu pa da nam da neku analizu???
Pa nije valjda tako lose izgledalo ovo danas?
Ajde ba,jbg ti ja ga ne bih ni pratio ako se ne bih necemu nadao.Evander je napisao/la:Koja ba crna titula i borba?mma_hz je napisao/la:Ajmo,spustite malo loptu,ova pobjeda je nafakaska i nije plod akcija niti neke igre.
Sto pratis onda ikako, opusti ne nadaj se nicemu i boli te cuna.
FK SARAJEVO.
Nije ni Baka budala,rekao je da ce pricat sa ovim ex Zeljovcima da vide vezano za motiv bla.bla,i kao sto vidimo ni jedan mu nije poceo danas,ocito vidio u kojem bi smjeru to islo.Zato ubacio pola ex Sarajv'a i rokaj(Kadusic,Bilbija,Todor,Hare) . I razbio ih ko beba zvecku.bordobijeli je napisao/la:Prebaci na kanal sto je prenosio zrinjski- zeljo sazetak kaze komentator najbolji u zrinjskog Kadusic ,Bilbija
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
I Heric umjesto RustemovicaEvander je napisao/la:Eh da je bilo sreca, znanja i volje da se jos od prosle sezone forsiralo da igra mali Hadzic...
Kako kaže mma_hz, uglavnom nafakaški. Postignut gol na početku pa onda 43 minute (loše) defanzive. Par dobrih šansi za Krupu i pored postignutog gola, uz jednu dobru odbranu Pavlovića u finišu poluvremena. Kod njihovog gola komplet odbrana nije pratila protivnika i jbg.Regulator je napisao/la:Imal neko objektivan ko je gledao utakmicu pa da nam da neku analizu???
Drugo poluvrijeme čvršće s naše strane, za nijansu bolja igra naprijed a nazad puno sigurnije.
Pavlović - solidan, kod gola nemoćan, imao je dobrih istrčavanja i jednu dobru intervenciju, iako je lopta išla u njega al se fino snašao ipak.
Šabanović - odlično, pobjeg'o mu je igrač kod gola al ne mogu njega krivit ni za šta, bolji igrač od Hodžića prema prikazanom (to nije teško ostvarit al et, napredak).
Bekić - tipično za njega, zna probit al ne zna ubacit, nazad katastrofa. U finišu prvog poluvremena se našao sam na ivici kaznenog, imao vremena i da kafu popije pa da ošuta, on čeka igrače pa centrira pravo između njih.
Mujakić - fantastičan, zakasnio na blok kod gola al sve osim toga je fenomenalno, čistio sve u drugom poluvremenu.
Stanojević - isto Adukor, vidi se da to nije njegova pozicija i puno leti naprijed, navik'o čovjek, ostavlja šupljinu koju mora pokrivat Mujakić.
Sarić - postao je gori nego što je bio, on može igrat samo ako ima dva odlična osigurača iza, a da sam bude osigurač, ne zna. Dosta izgubljenih lopti.
Mustafić - korektno, nije se ničim izdvojio, ni odličnim ni lošim, odradio svoj posao i to je to.
Rahmanović - on nije dobar s glavom definitivno, dovest nekog od studenata psihologije nek ga izučava. Ima znanje al se ponaša isto Alex u Madagaskaru kad na svakom koraku vidi šnicle. Voli se pobit, voli zakuhat, k'o da je u Harlemu odrast'o.
Hebibović - jedinu šansu pretvorio u gol, kad se vratio na beka nije imao nekih propusta.
Halilović - igrač utakmice. Non stop prijeti golu, dribla, probija, izvlači se na šut, asistirao kod gola i drugi zabio odlično, iako je ondje i sreća pomogla, onakvi šutevi znaju dosta nekontrolisani bit. Ponovo pokazao onaj lažnjak, to mu je potpis izgleda.
Velkoski - zar je igrao ikako?
Izmjene: Crepulja - ima dobar pregled igre, izbacuje lopte, trči, trudi se... mogao bi bit veliko pojačanje.
Kuzmanović - nedovoljno odigrao za neki komentar.
Ukratko.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- muhamedhulk
- Kontakt:
Hadzic je forsiran na pocetku ove sezone i igrali smo isto nista. On moze igrati napadaca ali kad igramo sa dvojicom naprijed jer on sam u napadu je ravno katastrofi. Posto ne igramo sa dva napadaca onda mora ulaziti sa klupe ili igrati kad Ahmet odmara - sto je lose za njegov razvoj. Ovako se najbolje zavrsilo za obe strane.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ja koliko sam skontao raspored LZP ako ostanu ove pozicije nakon iduceg kola nama je poslije Slobode naredna tekma opet dole u Sirokom 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Evolution87
- Kontakt:
Kako bi isao raspored ako ovako ostane?miky_hz je napisao/la:Ja koliko sam skontao raspored LZP ako ostanu ove pozicije nakon iduceg kola nama je poslije Slobode naredna tekma opet dole u Sirokom
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svaka cast na pobjedi voljeni klube 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jedno je sigurno, a to je da Stanojevic i Adukor morau igrati tamo gdje im je i primarna pzicija i u tome je najveca snaga ove ekipe.skoroalen je napisao/la:Kako kaže mma_hz, uglavnom nafakaški. Postignut gol na početku pa onda 43 minute (loše) defanzive. Par dobrih šansi za Krupu i pored postignutog gola, uz jednu dobru odbranu Pavlovića u finišu poluvremena. Kod njihovog gola komplet odbrana nije pratila protivnika i jbg.Regulator je napisao/la:Imal neko objektivan ko je gledao utakmicu pa da nam da neku analizu???
Drugo poluvrijeme čvršće s naše strane, za nijansu bolja igra naprijed a nazad puno sigurnije.
Pavlović - solidan, kod gola nemoćan, imao je dobrih istrčavanja i jednu dobru intervenciju, iako je lopta išla u njega al se fino snašao ipak.
Šabanović - odlično, pobjeg'o mu je igrač kod gola al ne mogu njega krivit ni za šta, bolji igrač od Hodžića prema prikazanom (to nije teško ostvarit al et, napredak).
Bekić - tipično za njega, zna probit al ne zna ubacit, nazad katastrofa. U finišu prvog poluvremena se našao sam na ivici kaznenog, imao vremena i da kafu popije pa da ošuta, on čeka igrače pa centrira pravo između njih.
Mujakić - fantastičan, zakasnio na blok kod gola al sve osim toga je fenomenalno, čistio sve u drugom poluvremenu.
Stanojević - isto Adukor, vidi se da to nije njegova pozicija i puno leti naprijed, navik'o čovjek, ostavlja šupljinu koju mora pokrivat Mujakić.
Sarić - postao je gori nego što je bio, on može igrat samo ako ima dva odlična osigurača iza, a da sam bude osigurač, ne zna. Dosta izgubljenih lopti.
Mustafić - korektno, nije se ničim izdvojio, ni odličnim ni lošim, odradio svoj posao i to je to.
Rahmanović - on nije dobar s glavom definitivno, dovest nekog od studenata psihologije nek ga izučava. Ima znanje al se ponaša isto Alex u Madagaskaru kad na svakom koraku vidi šnicle. Voli se pobit, voli zakuhat, k'o da je u Harlemu odrast'o.
Hebibović - jedinu šansu pretvorio u gol, kad se vratio na beka nije imao nekih propusta.
Halilović - igrač utakmice. Non stop prijeti golu, dribla, probija, izvlači se na šut, asistirao kod gola i drugi zabio odlično, iako je ondje i sreća pomogla, onakvi šutevi znaju dosta nekontrolisani bit. Ponovo pokazao onaj lažnjak, to mu je potpis izgleda.
Velkoski - zar je igrao ikako?
Izmjene: Crepulja - ima dobar pregled igre, izbacuje lopte, trči, trudi se... mogao bi bit veliko pojačanje.
Kuzmanović - nedovoljno odigrao za neki komentar.
Ukratko.
Onda dolazimo do problema Saric koji ocigledno mora igrati sto automacki izbacuje Rahmana i Crepulju iz prvih 11, iako Crepulja nije ofanzivni vezni ja bi ga probao na toj poziciji. Halilovic je sebi zagarantova poziciju sto se tice pitanje lijevog krilnog igraca, dosna strana bi iako je nemoguc sa svojim promasajima opet bih ga licno ostavio tamo jer se dobro krece, brz je i prodoran a pricam naravno o Hebibovicu jer boljeg za tu poziciju nemamo dok bi mu alternaiva bio Kuzmanovic jer je desnjak i ne znam koji ga **** koriste na lijevoj strani, sta da udje u sredinu i da ju pljune u gol ahhaaaa...
Hebe me komp...
Zadnja izmjena: Regulator, dana/u 03 mar 2018, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako se nista ne promijeni sto se tice kola u srijedu i tabele ovako bi to izgledalo:Evolution87 je napisao/la:Kako bi isao raspored ako ovako ostane?miky_hz je napisao/la:Ja koliko sam skontao raspored LZP ako ostanu ove pozicije nakon iduceg kola nama je poslije Slobode naredna tekma opet dole u Sirokom
1. kolo lige za prvaka:
Zrinjski - Radnik
Željezničar - Krupa
Široki Brijeg - Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ne moramo ni igrat s prednjim veznim. Igramo sa dva zadnja vezna i Crepuljom ispred koji je neka vrsta "deep lying playmakera". Krila normala, i u napadu Parmak čisto zato što mi djeluje kao pokretljiv igrač, jer ako može igrat krilo nije balvan koji samo čeka loptu. I onda se igra haman 4-3-3 gdje su sva tri igrača u vrhu sličnog tipa.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Namarisat Slobodu, a u Široki ne moramo ni ići, odmoriti igrače treba.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: mire971, trunks1946 i 16 gostiju.