FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma Rahmanovica u spic i neka se tuce 
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Protiv Slobode zgrabiti tri boda i onda u katolicentričnu Lišticu, pobijediti i zakucati ih iza nas.
Zadnja izmjena: High, dana/u 03 mar 2018, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma Adukor,Stanojevic i Crepulja u vezi a ovaj Saric nek igra na trib8nama do ljeta. Inace moze i Rahmanovic,nama trebaju fajteri nek udara nek se bije,to znaci da covjeku nesto znaci pobjeda a ne mrtvaci Bekici,Hebibovici Sarici
Ti si ga kao znao i znas kakav je igrac? Ja sam ga npr u Zvjezdi primjetio igro odlicno,pa i za Trnavu na Kosevu sam se pito ko je ovaj,pa sam poslije skonto da je taj iz Zvjezde,al reko da se ne brukam i da ga hvalim kad je dosao skromno sam ga opisao kap dobrog igraca,reko da se ne blamiram posto ga ti znasBordoSarajevo je napisao/la:Halilović naš najbolji igrač u ovih par utakmica, izvinjavam se ponovo momku, po ko zna koji put, popišo me je momački i meni to nije problem ponavljati.
Pobjeda, meni iskreno ništa ne znači kad se ne možemo boriti za prvo mjesto.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sad ce biti druga prica (nadam se). Kad se vidjelo da i juniori znaju, mozda se i ovi stariji dohavizaju (osim Bekica, ono je gluho i daleko bilo).
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Danas Husref uslišio želje foruma, doduše silom prilika. Ne ureklo se, nadam se da će iduće kolo na stoperu biti Mujakić i Šofranac, a na sredini Adukor, Stanojević, Crepulja. Kako mi je drago što su Sarića danas dobro istukli pa nek kući drka loptu.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Mozemo li do titule ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I ovi ispod nas tehnicki mogu do titule ali su vrlo male sanse.hrn je napisao/la:Mozemo li do titule ?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ne budi smijesan. titula je izgubljena na pocetku sezone i zbog toga mora odgovarat onaj ko je ostavio Calu i jos gore zaluzinu nakon njega!!!hrn je napisao/la:Mozemo li do titule ?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Pregovara se Realommuhamedhulk je napisao/la:Sad ce biti druga prica (nadam se). Kad se vidjelo da i juniori znaju, mozda se i ovi stariji dohavizaju (osim Bekica, ono je gluho i daleko bilo).
Koliko je samo Šabanović inteligentniji i školovaniji igrač od Bekića, nakon jedne utakmice se može vidjeti. Bekić mi je najveći trn u oku u ovoj ekipi. Nevjerovatno glup i ograničen igrač, koji odbrane ne zna, a o napadu je suvišno govoriti. Bez centaršuta, bez ijednog dobrog poteza danas, samo što nije pravio kardinalne greške. Svaki amater bi znao odigrati onako. Kad se sjetim samo prošle sezone, koliko kritičnih lopti unazad kroz sredinu, loših dodavanja golmanu, komičnih centaršuteva, loših postavljanja i primanja golova po njegovoj strani bez da on bude u kadru, dakle ni 50 metara od lopte.
I onda na sve ide njegov poker face, bez obzira da li gubimo, da li vodimo, da li ga neko iznese sa terena klizećim, da li dobije crveni karton..
Šabanović ispred Bekića !
I onda na sve ide njegov poker face, bez obzira da li gubimo, da li vodimo, da li ga neko iznese sa terena klizećim, da li dobije crveni karton..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Bilo ko prije njega. Bekic je rijetko glup igrac, a jos gluplji onaj ko mu produzi ugovor na jos tri godine tako da cemo jos neko vrijeme cupat kosu zbog njega!haris004 je napisao/la:Koliko je samo Šabanović inteligentniji i školovaniji igrač od Bekića, nakon jedne utakmice se može vidjeti. Bekić mi je najveći trn u oku u ovoj ekipi. Nevjerovatno glup i ograničen igrač, koji odbrane ne zna, a o napadu je suvišno govoriti. Bez centaršuta, bez ijednog dobrog poteza danas, samo što nije pravio kardinalne greške. Svaki amater bi znao odigrati onako. Kad se sjetim samo prošle sezone, koliko kritičnih lopti unazad kroz sredinu, loših dodavanja golmanu, komičnih centaršuteva, loših postavljanja i primanja golova po njegovoj strani bez da on bude u kadru, dakle ni 50 metara od lopte.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- sarajevo46
- Kontakt:
Sloboda, Lištica, Radnik, Krupa, Zrinjski, Željezničar.Evolution87 je napisao/la:Kako bi isao raspored ako ovako ostane?miky_hz je napisao/la:Ja koliko sam skontao raspored LZP ako ostanu ove pozicije nakon iduceg kola nama je poslije Slobode naredna tekma opet dole u Sirokom
Wwiinnjoker90 je napisao/la:Namarisat Slobodu, a u Široki ne moramo ni ići, odmoriti igrače treba..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Uuu zadnje kolo bi mogao bit derbi, kakav razvoj situacije.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
U datom trenutku, ostanak potrošenog Čale razumijem, ali implementacija životne želje marginaca, je krivično dijelo.FrancescoTotti je napisao/la:ne budi smijesan. titula je izgubljena na pocetku sezone i zbog toga mora odgovarat onaj ko je ostavio Calu i jos gore zaluzinu nakon njega!!!hrn je napisao/la:Mozemo li do titule ?
Kreten koji je postavio prdeža(isti klinac kao propuh) treba, prvo što mi padne na pamet biti "Odgovoran"-
On je uzeo pinku, za našu nervozu, "par porcija čevapa" je bitnije, od par stotiana hiljada evra
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako?High je napisao/la:Protiv Slobode zgrabiti tri boda i onda u katolicentričnu Lišticu, pobjediti i zakucati ih iza nas.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Hrabrom a ne pizda igromMortemHz je napisao/la:Kako?High je napisao/la:Protiv Slobode zgrabiti tri boda i onda u katolicentričnu Lišticu, pobjediti i zakucati ih iza nas.
Zna l' se termin protiv Slobodanke? Hoće l' opet bit 14:30?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Vjerovatno, sad u srijedu u 14:30h, sve utakmice u istom terminu.skoroalen je napisao/la:Zna l' se termin protiv Slobodanke? Hoće l' opet bit 14:30?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Trenutno korisnika/ca: Braachuka, Google [Bot], PingoFTW, teamnorth1989 i 32 gosta.