Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
od 6 sumnjivih utakmica koje su pod istragom po naredjenju UEFE, 5 su utakmice zelje.
https://sportsport.ba/fudbal/derbi-u-mo ... eta/269830
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga? Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa, a ne samo da se eksponiraju što nose neku boju i ponašaju se ružno", rekao je za Dnevni avaz Ivica Osim legenda sarajevskog Željezničara.
Pri ulasku u svlačionice, prvo je Goran Zakarić razmijenio nekoliko ružnih rečenica s jednim od zaštitara, a kasnije su Graovac i Bogičević tražili Nemanju Bilbiju da se obračunaju s njim zbog nekih čarki na terenu.
U tome je posebno prednjačio Bogičević, no nakon intervencije redara, strasti su se brzo smirile.
grbavicka je napisao/la:cestitke zrinjskom! nemanji zelim tesku smrt, a stojkic neka mi se napusi qrca... borba za titulu se nastavlja!!!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga? Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa, a ne samo da se eksponiraju što nose neku boju i ponašaju se ružno", rekao je za Dnevni avaz Ivica Osim legenda sarajevskog Željezničara.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Misli na meč iz finiša prošle sezone i čudesnog preokreta Zrinje u BNusiskobn je napisao/la:Sta znaci to bez Radnika,mislim ne razumijem,pricaj sta hoces ali mislim da je Radnik najkorektniji tim u ligi ima jos naravno klubova ali mislim da spadamo u sam vrh,nit imamo sudije nit prodajemo za razliku od.........
Msm jedna od najsramotnijih utakmica od kako se igra ova jadna liga
- Barbarossa
- Kontakt:
Na prvoooo mjesto stani iii ostani
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Mislim da će se u Ligi za opstanak igrati rekreativno jer Čelik je danas propustio zadnji voz.Što se tiče derbija prve 2 ekipe na tabeli ,po pregledu zasluzena pobjeda Zrinjskog , imali su visešansi i konkretniji su bili u zavrsnici.Mi i Široki borba za 3 mjesto , Radnik me je danas iznenadio iskren da budem.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
i sta velis... nemanja je papak samo takav i svaki üput provocira igrace i navijace zelje, cim stigne... pravi sportista... sto se mene tice, neka umre u muci najvecoj na svijetu, i slavicu taj dan...High je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/derbi-u-mo ... eta/269830
Pri ulasku u svlačionice, prvo je Goran Zakarić razmijenio nekoliko ružnih rečenica s jednim od zaštitara, a kasnije su Graovac i Bogičević tražili Nemanju Bilbiju da se obračunaju s njim zbog nekih čarki na terenu.
U tome je posebno prednjačio Bogičević, no nakon intervencije redara, strasti su se brzo smirile.
grbavicka je napisao/la:cestitke zrinjskom! nemanji zelim tesku smrt, a stojkic neka mi se napusi qrca... borba za titulu se nastavlja!!!
45515
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
SemirSema je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Svaka cast i od mene brate i sve najbolje u nastavku sezone. I pored toga sto ste ko zna koji klub po redu koji je ostecen od strane Željezničara i njihovih sudija ovo je danas je bila i vise nego zasluzena pobjeda, niko im nije mogao pomoci. Makar malo da se ''pobjegne'' od one realne sramote od suđenja protiv gabeljana.hskzmostar je napisao/la:Hvala na cestitkama,bit ce to jos bolja igra Zrinjskog u nastavku prvenstva ,samo jako do trece u nizu!
Želim vam svu sreću u braku
Životni saputnik! 1921
Barbarossa je napisao/la:Nepravda u svijetu bilo gdje(lobi iz Zvorničke) je prijetnja pravdi bilo gdje u svijetu!

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Mislim da se danas rascistilo dosta stvari. Zrinjski i Zeljo ce se boriti za prvaka,mi smo nazalost danas otpali(mada bas je ovo razlika kad neki klub ima poguranac i kad nema,al eto najvise smo sami sebi krivi) i borit cemo se s Pitarima za sigurnu Europu. Čelik se pozdravio s PL,stvarno steta i radi stadiona i radi Robije. Al i oni su sami sebi krivi,prvo onolikim odugovlacenjem s tim reprogrmom a onda dovođenjem najveceg bh prodavaca magle Muse.
SAMO ŠIROKI!
- hskzmostar
- Kontakt:
Noga Milosa sve govori tko je zasticen kao polarni međed u ligi ali dzaba sve .
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Problem je u Zenici, oni se bave reprogramom i statutom a ne ligom.since1948 je napisao/la:Mislim da se danas rascistilo dosta stvari. Zrinjski i Zeljo ce se boriti za prvaka,mi smo nazalost danas otpali(mada bas je ovo razlika kad neki klub ima poguranac i kad nema,al eto najvise smo sami sebi krivi) i borit cemo se s Pitarima za sigurnu Europu. Čelik se pozdravio s PL,stvarno steta i radi stadiona i radi Robije. Al i oni su sami sebi krivi,prvo onolikim odugovlacenjem s tim reprogrmom a onda dovođenjem najveceg bh prodavaca magle Muse.
To se mora platiti
- hskzmostar
- Kontakt:
Hvala drug ,vise je Bake strah Sarajeva nego Zelje sreca pa vi niste na -2 ove sudije stite kao sredozemnu međedicu kao sto je mogla cijela BiH danas upratit.MortemHz je napisao/la:Svaka cast i od mene brate i sve najbolje u nastavku sezone. I pored toga sto ste ko zna koji klub po redu koji je ostecen od strane Željezničara i njihovih sudija ovo danas je bila i vise nego zasluzena pobjeda, niko im nije mogao pomoci. Makar malo da se ''pobjegne'' od one realne sramote od suđenja protiv gabeljana.hskzmostar je napisao/la:Hvala na cestitkama,bit ce to jos bolja igra Zrinjskog u nastavku prvenstva ,samo jako do trece u nizu!
Penal i crveni su zaradili no valjda ce i ovoga sudiju poslati na hladjenje par kola.
Ne znam vise jel se netko gura sa namjerom ili su nam sudije bas nesposobne same od sebe.
- Barbarossa
- Kontakt:
Godinama unazad su utakmice Sa i Zrinjskog najbolje u ligi , prošle sezone one u Mostaruhskzmostar je napisao/la:
Hvala drug ,vise je Bake strah Sarajeva nego Zelje sreca pa vi niste na -2 ove sudije stite kao sredozemnu međedicu kao sto je mogla cijela BiH danas upratit.
Penal i crveni su zaradili no valjda ce i ovoga sudiju poslati na hladjenje par kola.
Ne znam vise jel se netko gura sa namjerom ili su nam sudije bas nesposobne same od sebe.
Nadam se da će ove godine ako bude potrebe, to jeste ako se plava hobotnica nastavi gurati, Husref povući malo ručnu u duelima sa Zrinjskim.
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- Neandertalac
- Kontakt:
Pa normalno, možete šteliti protiv Goska, Radnika itd, veliki kada dođe paze nas sudije, u većini slučajeva.hskzmostar je napisao/la:Noga Milosa sve govori tko je zasticen kao polarni međed u ligi ali dzaba sve .
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Neandertalac je napisao/la:Pa normalno, možete šteliti protiv Goska, Radnika itd, veliki kada dođe paze nas sudije, u većini slučajeva.hskzmostar je napisao/la:Noga Milosa sve govori tko je zasticen kao polarni međed u ligi ali dzaba sve .
Lobisti vam u savezu trenutno izjednačeni, nisu znali sta ce danas
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
gospodo iz sarajeva jel vas sramota
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
zato sto stojkic nije dobio crveni? ili zbog cega?Rigoletto je napisao/la:gospodo iz sarajeva jel vas sramota
45515
pronađi minimum ljudskosti u sebi i ispričaj se ti nakazo sa krizom spolnog identitetagrbavicka je napisao/la:zato sto stojkic nije dobio crveni? ili zbog cega?Rigoletto je napisao/la:gospodo iz sarajeva jel vas sramota
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Bitno je ući kao prvi u ligu za šampiona, imaš dvije utakmice kući na početku, a i zadnju igraš kući ako se ne varam.
Daleko od tog da ti neko garantuje bodove, ali vrlo lako možeš sa dvije pobjede ući u nastavak šampionata. Sigurno je lakše kući igrati.
Objektivno, Zrinjski teško da će izgubit od nas, eventualno da mi izvučemo x, ali opet su oni kao prvi, i imaju Krupu i Željezničar kući, ako se ne varam.
Daleko od tog da ti neko garantuje bodove, ali vrlo lako možeš sa dvije pobjede ući u nastavak šampionata. Sigurno je lakše kući igrati.
Objektivno, Zrinjski teško da će izgubit od nas, eventualno da mi izvučemo x, ali opet su oni kao prvi, i imaju Krupu i Željezničar kući, ako se ne varam.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- hskzmostar
- Kontakt:
Bekric je rekao tko je gospodaRigoletto je napisao/la:gospodo iz sarajeva jel vas sramota
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.