AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Romagnoli13
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Romagnoli13 » 03 mar 2018, 10:43

Raonffa je napisao/la:Ne vjerujem da će Spaleti ostati na klupi Intera ako izgube u nedjelju, siguran sam da mu je noga jer bi se tada Interu opasno "zaklimala" Liga prvaka što bi bilo katastrofa da ne odu, najviše zbog odlične polusezone i prvog mjesta. Dolazak novog trenera vjerovatno znači i pozitivan šok za ekipu što bi u konačnici dovelo do toga da se ganjamo, konkretno sa Interom, do kraja sezone.

Spaleti je dobar trener, apsolutno mi je nevjerovatno da ekipa doživi onako strmoglav pad odjednom, tu ima nešto više al' to nije za ovu temu. Uglavnom, apsolutno sam uvjeren da će se borba za LP voditi do zadnjeg kola, i bilo bi veoma glupo da se odreknemo EL tako lako, jer kad se na -20 nismo odrekli lige i LP (iako smo ih svi mi otpisali i već davno prežalili) onda ne treba da se odričemo nijednog takmičenja u kojem igramo.
Šta je tu nevjerovatno? Osim Icardija, Handanovica, Skriniara i Perišića(povremeno), tu više nema kvaliteta. Ja sam to govorio i kad nam je loše išlo. A tad sam ismijavan.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 03 mar 2018, 10:51

@Rom

Ti si tu apsolutno upravu,to sam ja isto govorio svom prijatelju koji navija za Inter,da oni imaju samo 3-4 igraca sto imaju neki kvalitet,tj u Milanu bi smo Icardi imao sig mjesto u prvih 11 ostali svi bi mogli sa klupe i u rotaciji igrati u prvih 11

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 03 mar 2018, 20:11

Ko je gledao utakmicu Lazio vs Juve, može vidjeti kakav je ustvari posao Genaro napravio u 3 meča protiv Inzaghia.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 mar 2018, 22:46

opet nam se izjaloviše priče o top 4, čim ja krenem pričati o tome znam da će se vasiona urotiti protiv mene :rol:

yebat ga ne možemo se otarasiti tog bremena lošeg ulaska u sezonu , ali zato iduću godinu proći kroz sezonu ko kroz plitak potok :kafa:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 mar 2018, 23:02

Valjalo bi da Roma nekako prođe Šahtara u Ligi prvaka, mada čisto sumnjam.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 03 mar 2018, 23:43

Izbaciće Roma Shakhtara, dosta im 1-0 ili bilo kakva pobjeda na Olimpicu, Džeko je proradio i može ih sam izbacit.

No bilo čiji plasman u top4 je ovisan o 70+ poena, što nama daje pravo na svega jedan kiks. Totalno nerealno, puno lakše je osvojiti EL nego top4 u Serie A. Montella je uzeo svega 1,23p/utakmici, a Gattuso do sada ravno 2,0.

Kad-tad slijedi pad forme i serija lošijih rezultata, kao i vice versa Interu i Romi. Vrlo lako bi taj moment mogao biti već sutra, evo Roma je uzela Napolija večeras na vrućem gostovanju....

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 mar 2018, 00:00

dobro ba ljudi, u slučaju pobjede protiv intera bit ćemo na samo 5 bodova zaostatka od četvrtog mjesta što uopšte nije nikakav bauk, pogotovo što svi imaju prilično težak raspred do kraja.

imaš i milan jednako težak raspored kao svi i baš zato ta LŠ djeluje kao nešto teško ostvarivo, ali ne treba baš sad ni olako dizati ruke od toga kao da je u pitanju 15 bodova zaostatka, a ne čitavih 5.
neozbiljno je očekivati da će moći igrati u ovom ritmu do kraja sezone, ali yebiga, kiksut će i drugi ponekad.

ako se izgubi protiv intera, to je onda definitivni kraj, ende, gasi sezonu. :zzz:
čak ni bod ne odgovara, ali baš zato sumnjam da će se sutra remizirati jer nikome u ovom momentu ne odgovara remi.

FORZA MILAN !

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 04 mar 2018, 08:04

Ma bice zeznuto kroz ligu uci u CL,bolja situacija je uzeti LE i osvojiti kup Italije. Prvo zbog titula ,kakve god su. Dajes igracima moral,a i lakse je dovesti dobrog igraca ako nesto osvojis u euronatjecanju. A bio bi signal ostalima da smo se vratili na euroscenu i da hocemo ponovo svoje mjesto u vrhu.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 04 mar 2018, 10:41

Mene strah kona jer zadnjih godina nerijetko je Milan bio bolji a ovi bodove nosili. Napasti se mora bod ovdje nista ne znaci. Najgore sto je sad Milan ko biva favorit a ovi u losoj formi ali u derbiju to bas apsolutno nista ne znaci. Uglavnom neka momci poginu na terenu pa sta bude bude necemo se zaliti.

Probable lineup vs. Inter (4-3-3): Donnarumma; Calabria, Bonuncci, Romagnoli, Rodriguez; Kessie, Biglia, Bonaventura; Suso, Cutrone, Çalhanoglu
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 04 mar 2018, 11:50

Ma sto se sastava tiče nema tu promjena,Rino radi po principu tim koji pobjedjuje se ne mjenja i tako treba da bude

Hajde noci dolazi nmg vise cekati :)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 mar 2018, 12:23

vjerovatno će se odgoditi utakmica.

rip astori :plac:

FORZA MILAN !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 04 mar 2018, 12:34

rope11 je napisao/la:vjerovatno će se odgoditi utakmica.

Za sad je udine viola odgodjena,sad hoce li se sve odgoditi vidjecemo,al tuga brate

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 mar 2018, 12:34

ronaldo99 je napisao/la:

Za sad je udine viola odgodjena,sad hoce li se sve odgoditi vidjecemo,al tuga brate
A evo ni Genova ne igra, sad ne znam je l' odgođeno iz istog razloga?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 04 mar 2018, 12:35

Odgođena je i Genoa vs Cagliari
Il Club più titolato al mondo!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 04 mar 2018, 12:35

Raonffa je napisao/la:A evo ni Genova ne igra, sad ne znam je l' odgođeno iz istog razloga?
Pored utakmice između Udinezea i Fjorentine neće se igrati ni sudar Đenove i Kaljarija, koji je trebalo da počne u 12.30. Igračima je vest saopštena pre samog početka utakmice. Nekoliko fudbalera je odmah u suzama napustilo teren. Na Marasiju je objavljena samo Astorijeva fotografija. Publika mu je poslednji pozdrav uputila spontanim stojećim ovacijama.

Šuška se da bi mogle da budu odložene i sve ostale današnje utakmice, uključujući i Derbi dela Madonina između Milana i Intera, ali za sada nema potvrde.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 04 mar 2018, 12:36

Raonffa je napisao/la:
ronaldo99 je napisao/la:

A evo ni Genova ne igra, sad ne znam je l' odgođeno iz istog razloga?
Da nema drugog razloga,izgleda da ce se sve odgoditi,to je najmanje sto mogu uciniti za njega

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 mar 2018, 12:38

Evil Genius II je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:A evo ni Genova ne igra, sad ne znam je l' odgođeno iz istog razloga?
Pored utakmice između Udinezea i Fjorentine neće se igrati ni sudar Đenove i Kaljarija, koji je trebalo da počne u 12.30. Igračima je vest saopštena pre samog početka utakmice. Nekoliko fudbalera je odmah u suzama napustilo teren. Na Marasiju je objavljena samo Astorijeva fotografija. Publika mu je poslednji pozdrav uputila spontanim stojećim ovacijama.

Šuška se da bi mogle da budu odložene i sve ostale današnje utakmice, uključujući i Derbi dela Madonina između Milana i Intera, ali za sada nema potvrde.
Ma ja, vjerovatno će se i ostale odgoditi, ogroman je to šok. Doduše, Astori je ostavio dubog trag u Cagliariju pa je nekim bivšim saigračima vjerovatno to teško palo, al' svejedno misli da bi se i ostale utakmice mogle odgoditi.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 mar 2018, 12:44

bilo bi fer da se odgodi, nema smisla da se danas igra.

pogotovo jer je potekao iz milanove primavere, njihovo dijete. :(

FORZA MILAN !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 04 mar 2018, 12:47

Zvanicno je,danas su sve tekme odgodjene. Astori je nase dijete tako da je najamnje sto se moze uciniti odgoda

Golem je to sok za igrace

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 mar 2018, 12:53

Baš sam se radovao tekmi, al' nek' odgode nema veze, treba ispoštovati čovjeka.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []