Celik-Mladost X, sok utakmica... celik ce voditi suvereno 1-0 protiv colinih umnih ratnika, a onda ce 96.minuti sjevnuti sut secerovica za 1-1...........HAHAHHAHHAHAH Sve super al ne igra Secerovic sutra ..mjenjaj igraca .stavi Rezinu il nekog drugog nemoj ni Isakovice ne igra ni on hahahhahgrbavicka je napisao/la:GOSK-Vitez 2, na opste iznenadjenje, srednjobosanski puleni ce pokazati svoje pravo lice, ubivsi boga u hercegovcima i tako ce polako krociti put ka opstanku
Celik-Mladost X, sok utakmica... celik ce voditi suvereno 1-0 protiv colinih umnih ratnika, a onda ce 96.minuti sjevnuti sut secerovica za 1-1
Zrinjski-Zeljeznicar X, garantovani spektakl... ludnica... sveopste veselje u mostaru... na kraju 5-5 uz 4 crvena kartona i gol zeljeznicara u 93.minuti vedrana kjosevskog
Sloboda-Borac 2, nakon blatista, prvaci rs-a ce uz boziju srecu zbog praznika nezavisnosti bih, pobjediti crvene kmere
Krupa-Sarajevo X, velko slavlje na kosevu! ostaju u borbi za 5. mjesto!!!
Radnik-Siroki X, u bosanskoj ravnici, siroki se nece snaci... prosto nedostaje hercegovackog zraka gore u semberiji
Reži po terenuRZ88Adnan je napisao/la:Režina je po meni vrh igrač
4/6 bez dvoznakaSchlager je napisao/la:ajd da se i ja jednom okusam da vidim kako mi ide ovo![]()
GOSK-Vitez 1
Gosk fino igra,svidja mi se onaj Mulahusejnovic...Vitez otpisan
Celik-Mladost 1
Sve drugo vodi Celik jednom nogom u drugu ligu
Zrinjski-Zeljeznicar 2
Nece sarajevski lobi dozvoliti da Zrinja osvaja ove titule dok mu ne dosadi....a osim toga,mislim cak i da je Zeljeznicar u ovom momentu i malo bolji....ovo sto su napravili od pobjede u Banjaluci u tih desetak utakmica,ne znam je li ikad iko....poslije pobjede u Banjaluci pobjedili Sirokog triput...Sarajevo u gradskom derbiju,i sve ostale sa kojima su igrali,Radnika,Slobodu..pa u Krupi...jos sutra ako pobjede prvaka na njegovom terenu,onda ce to zaista biti nezabiljezena serija skalpova
Sloboda-Borac X
navijacki..mozda bude tezak teren![]()
Krupa-Sarajevo 2
Ovo mi je nekako i najveci zicer,pojma nemam zasto niti imam kakvih argumenata,ali mirise tako
Radnik-Siroki 1
Siroki uvijek zabrlja kad se najmanje nadas,ono udje u seriju,loziona i paf
FORZZA je napisao/la:Gošk-Vitez 1![]()
Čelik-Mladost 1
Zrinjski-Zeljeznicar x
Sloboda-Borac 1
Krupa-Srajevo 2![]()
Radnik-Široki 1
bravoZenzo je napisao/la:GOSK-Vitez 1 / Gosk mnogo bolja ekipa, Vitez vec otpisan.
Celik-Mladost 1 / Celik pobjeđuje Edisove levate i nastavlja borbu za opstanak.
Zrinjski-Zeljeznicar 2 / Zeljeznicar uzima i dokazuje da su jaci, Zrinjski nece imati podrsku sudija jer su sve oci na ovoj utakmici.
Sloboda-Borac 1 / Borac jako los, Sloboda pobjeđuje bez problema.
Krupa-Sarajevo 1 / Sarajevo ekipa bez glave i repa jos jedan poraz.
Radnik-Siroki 1 / Radnik pobjedom osigurava LZP, Siroki dobar ali nedovoljno u ovoj utakmici.
hskzmostar je napisao/la:GOSK-Vitez kec kao kuca 1
Celik-Mladost Moze Mladost izvuci x
Zrinjski-Zeljeznicar Bude li cetvorka Zrinjskog raspolozena Zeljo nema sanse
Sloboda-Borac 1 Borac los
Krupa-Sarajevo 2 Sarajevo odigra u gostima odlicno osim na Pecari
Radnik Siroki 1X Nema Menala nema golova
Zafrka na svojimHPCompaq je napisao/la:GOSK-Vitez 1
Jedinica ko Dubai.
Celik-Mladost x2
Mladost ostvaruje prvi pozitivni rezultat u nastavku prvenstva, x ili potajna dvojka.
Zrinjski-Zeljeznicar 1
Kec ko Dubai.Nema se šta dodat.Željo pada sa 2-3 gola u svojoj mreži.
Sloboda-Borac 1
Pobjeda Slobode,još ako bude bolji teren Borac bi mogao fasovati i to dobro.
Krupa-Sarajevo 2
Krupa rasterećeno,cilj ostvarili.Batje će ih Sarajevo.
Radnik-Siroki 1
Semberci nastavljaju dobru seriju i dobre igre.Kec ko Dubai.