FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 03 mar 2018, 19:25

Raonffa je napisao/la:Kao što gore Virto napisa, nema potrebe da se pravi drama oko ovog poraza (mada ni ne pravi se tolika, kritikuje se normalno kako su i zaslužili), bolje da je došao sada nego za dvije hefte, jer kako sam upratio prvi i drugi igraju međusobni duel već u drugom kolu LZP, i to je prvoplasirani tim domaćin, dakle za 15 dana isto mjesto i isto vrijeme, ta će tekma biti mnogo bitnija i važnija.
Ma sad idemo utakmicu po utakmicu, nama uskoro kreće ludilo i nema više vremena za kukanje. Ovo danas je bilo očajno i to apsolutno svi znamo, pa tako i Ado i igrači.

Jasno je kao dan da se sa Stanićem napravila ogromna greška, ali možemo o tome i poslije sezone. Itd...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 mar 2018, 19:39

MocMahale444 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:Jer vi svi sto sad pizdite, necete ovom susretu davati neki znacaj, ako uzmemo titulu na kraju.
To je poenta, jer fakat je sve više pitarluka u nama. Imali smo strašan niz, ostvarili nekoliko velikih pobjeda, a poraz nekad mora doći. Ovaj danas me nije mnogo potresao, jer se iz ovakvih utakmica obično izvuku pouke, a ako ih ne izvučemo... pričaćemo na kraju sezone.
:kafa: cudan si.
Da i tebi odgovorim, šta očekuješ? Da spominjem Misimovića, kritikujem u jeku sezone, kad smo na dva boda zaostatka za prvim i u polufinalu kupa? Nemam ja lutko moja lični problem ni sa Misimovićem, ni sa lošim odlukama, mene zanima uspjeh Željezničara i kritikovaću i prozivati sve živo, ali kad i ako bude vrijeme za to. Sada jednostavno nije vrijeme za to, sad je vrijeme za podršku i ništa više. Znaju oni koliko su danas usrali motku, vjerovatno bolje nego mi.

Ako bi se tražio krivac za ovaj poraz, to može biti samo Admir Adžem i niko više.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 mar 2018, 19:41

Neymar11 je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/ovako-su-s ... jom/269831

da vam ne promakne Legenda Stanic vec covjek zna sve pjesme :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: Picko prodana
Nema potrebe da se to spominje na ovoj temi, on je igrač drugog kluba i kao takvog ga tretiram, pa da je u pitanju Domorocki, Bukal ili Ivica Osim, a pogotovo Srđan Stanić.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 03 mar 2018, 19:46

Virtu4l je napisao/la:Da i tebi odgovorim, šta očekuješ? Da spominjem Misimovića, kritikujem u jeku sezone, kad smo na dva boda zaostatka za prvim i u polufinalu kupa? Nemam ja lutko moja lični problem ni sa Misimovićem, ni sa lošim odlukama, mene zanima uspjeh Željezničara i kritikovaću i prozivati sve živo, ali kad i ako bude vrijeme za to. Sada jednostavno nije vrijeme za to, sad je vrijeme za podršku i ništa više. Znaju oni koliko su danas usrali motku, vjerovatno bolje nego mi.

Ako bi se tražio krivac za ovaj poraz, to može biti samo Admir Adžem i niko više.
Cuj lutko moja :urnebes:

Sta ja imam sa Misketom? pogresnoj se crkvi molis moj monte niga.
Samo napisaH da kad se treba grditi i ima razloga onda svi glume dobre duse a kad nema razloga ni tekmi mlati se prazna slama i samim tim pljuje po klubu.
Nista ja nemam protiv tebe, opusteno. Ti si kul samo nekad odes u rikverc.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 mar 2018, 19:59

Nadam se da ce Hajdar ili Saban poceti u srijedu. Ovo Blagojevic - Vranjes ne ide. Treba i Zeca malo ohladiti. Doduse njemu je zamjena Zajmovic. :roll:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

DbCooper
Kontakt:

Post Postao/la DbCooper » 03 mar 2018, 20:17

Nema Markovica da nam rijesi Zrinju! A kako nam igra sredina terena ne mogu vjerovat da smo ga se tako lahko odrekli, ipak je klasa za Jovana i Hajdara a za Vranjesa tek da ne pricam :evil: ...
Samo jedan go moze promjenit sve...

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 03 mar 2018, 20:24

da vam ne promakne Legenda Stanic vec covjek zna sve pjesme :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: Picko prodana
Sta bi trebao? Sakriti se u cosak dok njegove klupske kolege slave. On je picka prodana, a mi koji nismo cijenili sto je dao klubu smo ekstra Zeljovci. Njemu je ova pobjeda aladja nego Filipovicu i to je normalno.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 03 mar 2018, 20:33

plavousrcu je napisao/la:

Sta bi trebao? Sakriti se u cosak dok njegove klupske kolege slave. On je picka prodana, a mi koji nismo cijenili sto je dao klubu smo ekstra Zeljovci. Njemu je ova pobjeda aladja nego Filipovicu i to je normalno.
Dao je i klub njemu puno, istom njemu su ponudjeni uslovi jel otiso u Zrinju ? igral za Zrinju ? al voli zelju kaze? stoji to da ima pravo da slavi, postujem da je profesionalac ali vjeruj mi kad bude dolazio na Grbavicu bice izvizdan na sve strane i svasta nesto, al sve je to sad nebitno, bitno je da u srjedu dobijemo, slazem sa vecinom da je mozda bolje sto smo sad izgubili moralo se desit idemo dalje .. Volim te zeljo
Zadnja izmjena: Neymar11, dana/u 03 mar 2018, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 mar 2018, 20:41

Kad spomenu Markovica i onaj gol Zrinjskom... kad se sjetim prosle sezone ih ubili na Grbavici i na kraju nista. Plus ih oderali u Mostaru 0:4. :crazy:

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 03 mar 2018, 20:42

Istog njega su magarcem pravili godinu prije. Izivljavali se na njemu i sad mu kao ponudili uslove koji nisu bili blizu onih koje je on trazio jer da jesu ostao bi. Isto da je on otisao rado u Mostar. Ne treba ga osudjivati, dok je igrao za nas krvario je. Sad igra za drugi tim i raduje se njegovim pobjedama.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 03 mar 2018, 20:46

plavousrcu je napisao/la:Istog njega su magarcem pravili godinu prije. Izivljavali se na njemu i sad mu kao ponudili uslove koji nisu bili blizu onih koje je on trazio jer da jesu ostao bi. Isto da je on otisao rado u Mostar. Ne treba ga osudjivati, dok je igrao za nas krvario je. Sad igra za drugi tim i raduje se njegovim pobjedama.
i tu se slazem donekle sa tobom, reko sam gore profesionalac je postujem to, al kazem sad je sve to nebitno, pitanje je zasto ado neda sanse modicu, pa crnovu nemamo fakticki zamjene za ceca koji je zadnje dvije tekme po prilicno los
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 03 mar 2018, 20:50

Neymar11 je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Istog njega su magarcem pravili godinu prije. Izivljavali se na njemu i sad mu kao ponudili uslove koji nisu bili blizu onih koje je on trazio jer da jesu ostao bi. Isto da je on otisao rado u Mostar. Ne treba ga osudjivati, dok je igrao za nas krvario je. Sad igra za drugi tim i raduje se njegovim pobjedama.
i tu se slazem donekle sa tobom, reko sam gore profesionalac je postujem to, al kazem sad je sve to nebitno, pitanje je zasto ado neda sanse modicu, pa crnovu nemamo fakticki zamjene za ceca koji je zadnje dvije tekme po prilicno los
Zato ti i govorim. Vidjecemo na kraju ko ce pjevati. Mi ili Stanic :).

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 03 mar 2018, 20:55

E moj Stana...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

DbCooper
Kontakt:

Post Postao/la DbCooper » 03 mar 2018, 21:00

LjoZee je napisao/la:Kad spomenu Markovica i onaj gol Zrinjskom... kad se sjetim prosle sezone ih ubili na Grbavici i na kraju nista. Plus ih oderali u Mostaru 0:4. :crazy:
Onaj Zrinjski je od ovog bar 2x bolji pa smo ih tukli 0:4 i 2:1 al smo i mi bili bolji- Lenda,Miro, Darko za tri klase bolji od Zeca, Voje, Hajdara, Vranjesa...
Samo jedan go moze promjenit sve...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 mar 2018, 21:12

Zna li se razlog sto je Graovac napao Bilbiju na kraju u svlacionici ? Za Bogicevica me ne cudi jer ne podnosi ga. Ipak, ovi igrali zajedno.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 03 mar 2018, 21:16

LjoZee je napisao/la:Zna li se razlog sto je Graovac napao Bilbiju na kraju u svlacionici ? Za Bogicevica me ne cudi jer ne podnosi ga. Ipak, ovi igrali zajedno.
Psovo im mater balijsku svima, kakvo **** i odron od igraca sve mu ****, treba ga zustro docekat kad dodje samo u kost noge mu slomit sve mu ****

Filantrop
Kontakt:

Post Postao/la Filantrop » 03 mar 2018, 21:30

Neymar11 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Zna li se razlog sto je Graovac napao Bilbiju na kraju u svlacionici ? Za Bogicevica me ne cudi jer ne podnosi ga. Ipak, ovi igrali zajedno.
Psovo im mater balijsku svima, kakvo **** i odron od igraca sve mu ****, treba ga zustro docekat kad dodje samo u kost noge mu slomit sve mu ****
Kakva zlobna laž. Zašto lažeš?
Još lažeš namjerno da je na nacionalnoj osnovi.
Ide video sa domjenka gdje je su uz ovacije pružili si ruke. Graovac nema veze s ničim.
solo forte solo a destra

mostarski zrinjski

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 03 mar 2018, 21:34

Filantrop je napisao/la:
Neymar11 je napisao/la:
Kakva zlobna laž. Zašto lažeš?
Još lažeš namjerno da je na nacionalnoj osnovi.
Ide video sa domjenka gdje je su uz ovacije pružili si ruke. Graovac nema veze s ničim.
itekako da ima, pogledaj video ispred svlacione, nije ti mjesto na ovoj temi, ma gdje ce to bilbija da psuje nije ni adilovicu psovo mater balijsku, + lazul nas nasi igraci da im nije psovo ? hajd imas svoju temu pa tamo pisi

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 03 mar 2018, 21:42

aleksandar_veliki je napisao/la:Navijaci ostalih klubova na temu Opste diskusije.
De ovog Aco opomeni neka se fata svoje teme, iznjeo sam misljenje , ima svoju temu neka tamo laprda, nece promjenit istinu braneci bibliju

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 03 mar 2018, 22:05

Kup kup kup je naš!

Hoćete to da pišemo?E, evo vam qrc dušmani, ne ide to tako.
Naš Željo se ne postavlja tako, barem ne u ovoj ligi.
Naš Željo ne bi trebao posustati od utrke za titulu zbog poraza koji se desio u pravo vrijeme da nas resetuje pred LZP jer smo se malo uzdigli, a to nam se uvijek višestruko obije o glavu.
Naš Željo igra protiv svih punom snagom, dok današnji protivnici imaju mečeve koji im dođu kao lakši trening.
Naš Željo ne bi trebao odustati jer je i Zrinjski prošle sezone bio u sličnoj poziciji, ali nije posustao.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 21 gost.