KingJamesMVP je napisao/la:Kako odličan start Napolija i onda odmah primiše gol. Ajde po preokret

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
KingJamesMVP je napisao/la:Kako odličan start Napolija i onda odmah primiše gol. Ajde po preokret

Simone je dobio neke derbije i prosle sezone i ove, al vecinu ih je izgubio, a smatram da je uzrok tome ziheraska igra jbg... ne trazim previse, svidjelo mi se prvo pol protiv Juvea veceras, otvoreno, napadacki, al u drugom pol nismo pogledali na gol i to mi smetaPogba je napisao/la:Simone je dobio Juventus u superkupu i onda u prvenstvu u Torinu. Kao da je to malo. Ne znam mu statistiku derbija, ali ovo včrs nije bilo do njega. Meč koji je trebao završiti s nulom. Nije ni Allegri bio veliki trener pa je dobio šansu u Milanu pa Juventusu. Tako da, do preuzimanja jednog velikog tima, a njega ja u Italiji jedinog i vidim kao trenera Juventusa, on ima još malo da napreduje, ali već je tu, jako blizu. Naravno, mora se rješiti jednog velikog defekta koji je smrtonosan - italijanština. On je ima srećom u manjim količinama.Chinaglia je napisao/la:Simone Inzaghi moze postati veliki trener, al kako prosle, tako i ove sezone, uglavnom dobiva po usima u derbijima, a to ako ne popravi, onda moze zaboravit na to da vodi velikane u buducnosti... vise muda, vise hrabrosti i biti ce i vise pobjeda u derbijima
Gefufna je napisao/la:KingJamesMVP je napisao/la:Kako odličan start Napolija i onda odmah primiše gol. Ajde po preokret
KingJamesMVP je napisao/la:Evo neću se javljati u drugom
Episodio Benatia-Leiva, Bergonzi: "Non ci sono discussioni, era calcio di rigore per la Lazio"
Daj snimak.Chinaglia je napisao/la:Episodio Benatia-Leiva, Bergonzi: "Non ci sono discussioni, era calcio di rigore per la Lazio"
Gefufna je napisao/la:Daj snimak.Chinaglia je napisao/la:Episodio Benatia-Leiva, Bergonzi: "Non ci sono discussioni, era calcio di rigore per la Lazio"
Davno objasnjeno. Lako je ubijat Chieva i Crotone (kreteneVelaHavle je napisao/la:Napoli je smetlje ekipa.
Po mom sudu, krajnje objektivno, ako je ovo penal onda je i ono kada je Dybala pregažen.Chinaglia je napisao/la:
evo snimak, zaista jeste bio prekrsaj za penal
Dybala se namjestio sam, jer je vidio da dolazi igrac Lazija, ono nikako ne moze biti penalPogba je napisao/la:Po mom sudu, krajnje objektivno, ako je ovo penal onda je i ono kada je Dybala pregažen.
Gefufna je napisao/la:Ma 2 razlike glat.Manuel je napisao/la:Budimo realni.Gefufna je napisao/la:Uzima ovo Roma bez problema.
Nista od toga
Nema ni potrebeKingJamesMVP je napisao/la:Evo neću se javljati u drugom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.