Inace ovako se mozete jako razocarat koliko se palite na tu utakmicu...
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
joj ja nit mogu spavat, nit sta raditi, a ovaj internet je i Bogu i narodu dosadio vise...ijma da poludim do veceras a nema ni nekih utakmica, neki bezveze tenis ima na FTV pa se ubijam od dosadne...zenicanin je napisao/la:lezi i spavaj ako mozes a ako ne muci se ko i sviCazinski-Vitez je napisao/la:ljudi sta bi insan mogo raditi da prodje ovo vrijeme sto brze, dajte koji savjet, inace ce me strefiti srce ..
I JA O TOME KONTAM. Trebamo očekivati poraz, kad ono pobjedaRK Gradacac je napisao/la:Ljudi ba sta vam je? Smirite se. Zasto se toliko nadate pobjedi? Najbolje vam je ocekujte opet traljavu igru i jos jedan poraz u nizu. Sve sto bude suprotno od tog bicete sretni![]()
a zasto se nebi palili na ovu utakmicu,zasto se nebi nadali pobjedili,RK Gradacac je napisao/la:Ljudi ba sta vam je? Smirite se. Zasto se toliko nadate pobjedi? Najbolje vam je ocekujte opet traljavu igru i jos jedan poraz u nizu. Sve sto bude suprotno od tog bicete sretni![]()
RK Gradacac je napisao/la: Najbolje vam je ocekujte opet traljavu igru i jos jedan poraz u nizu. Sve sto bude suprotno od tog bicete sretni![]()
do ocekujem traljavu igru i poraz nebi ni pratio tekmuGorazde11 je napisao/la:RK Gradacac je napisao/la: Najbolje vam je ocekujte opet traljavu igru i jos jedan poraz u nizu. Sve sto bude suprotno od tog bicete sretni![]()
![]()
Potpis
Zato sto kao prvo spamate temu glupim komentarima, a kao drugo mozete se, ne daj Boze, razocarat nakon utakmicezenicanin je napisao/la: a zasto se nebi palili na ovu utakmicu,zasto se nebi nadali pobjedili,
sve je to normalno
RK Gradacac je napisao/la:Zato sto kao prvo spamate temu glupim komentarima, a kao drugo mozete se, ne daj Boze, razocarat nakon utakmicezenicanin je napisao/la: a zasto se nebi palili na ovu utakmicu,zasto se nebi nadali pobjedili,
sve je to normalno
Tako se ja buraz i pripremam.. bez nekih prevelikih ocekivanjaZELJO DO GROBA je napisao/la:a jeboga vi koji se nenadate nicemu, pa znamo svi da ce biti pretesko, da je pobjeda skoro pa nemoguca, al skoro....treba se pripremiti na najbolje i na najgore i onda lagano....kao kolektiv Belgija ja jaca od nas al sjetiti se dansek, spanije i svih ostalih utakmica...
ma i ja sam konto to, al sve sto se vise blizi utakmica sve mie nekako fata nerovoza, ono neznam sta da radim...hahah...a najbolje se napiti prije utakmice pa onda ako pobjedis jos bolje a ako izgubimo dodje ti svejedno i nastavis piti...hahahha...pokusajte...hahahhaRK Gradacac je napisao/la:Tako se ja buraz i pripremam.. bez nekih prevelikih ocekivanjaZELJO DO GROBA je napisao/la:a jeboga vi koji se nenadate nicemu, pa znamo svi da ce biti pretesko, da je pobjeda skoro pa nemoguca, al skoro....treba se pripremiti na najbolje i na najgore i onda lagano....kao kolektiv Belgija ja jaca od nas al sjetiti se dansek, spanije i svih ostalih utakmica...
NE treba piti sabur!I JA SE RADUJEM TEKMI I aBd bod(ovima) bice preko 200 stranica do veceras jelde...ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma i ja sam konto to, al sve sto se vise blizi utakmica sve mie nekako fata nerovoza, ono neznam sta da radim...hahah...a najbolje se napiti prije utakmice pa onda ako pobjedis jos bolje a ako izgubimo dodje ti svejedno i nastavis piti...hahahha...pokusajte...hahahhaRK Gradacac je napisao/la:Tako se ja buraz i pripremam.. bez nekih prevelikih ocekivanjaZELJO DO GROBA je napisao/la:a jeboga vi koji se nenadate nicemu, pa znamo svi da ce biti pretesko, da je pobjeda skoro pa nemoguca, al skoro....treba se pripremiti na najbolje i na najgore i onda lagano....kao kolektiv Belgija ja jaca od nas al sjetiti se dansek, spanije i svih ostalih utakmica...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.