Hvala drug.BordoSarajevo je napisao/la:Vjerovatno, sad u srijedu u 14:30h, sve utakmice u istom terminu.skoroalen je napisao/la:Zna l' se termin protiv Slobodanke? Hoće l' opet bit 14:30?
Valja bježat s predavanja.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hvala drug.BordoSarajevo je napisao/la:Vjerovatno, sad u srijedu u 14:30h, sve utakmice u istom terminu.skoroalen je napisao/la:Zna l' se termin protiv Slobodanke? Hoće l' opet bit 14:30?
U 3 se igraskoroalen je napisao/la:Hvala drug.BordoSarajevo je napisao/la:Vjerovatno, sad u srijedu u 14:30h, sve utakmice u istom terminu.skoroalen je napisao/la:Zna l' se termin protiv Slobodanke? Hoće l' opet bit 14:30?![]()
Valja bježat s predavanja.
10 do 1 snimak,u 11 iz Mostara snimak mi smo poslije njih.Zagor je napisao/la:Jel oko 11 snimak veceras
Zato mene nijeskoroalen je napisao/la:@Mortem hvala buraz, sačuv'o si me minusa.
Ma tek je počeo semestar, ništa nećeš propustit svakako.ThrillerHz je napisao/la:Zato mene nijeskoroalen je napisao/la:@Mortem hvala buraz, sačuv'o si me minusa.
Jedna,nije direktan crveni bio.muhamedhulk je napisao/la:Jel' Adukor jedna ili dvije suspenzije za crveni?
I to sto kazes!skoroalen je napisao/la:Ma tek je počeo semestar, ništa nećeš propustit svakako.ThrillerHz je napisao/la:Zato mene nijeskoroalen je napisao/la:@Mortem hvala buraz, sačuv'o si me minusa.![]()
SVI SVI SVI!
Zar nije jedna bila za prvi zuti tj 3 zuta i crveni jos jedna pauzemiky_hz je napisao/la:Jedna,nije direktan crveni bio.muhamedhulk je napisao/la:Jel' Adukor jedna ili dvije suspenzije za crveni?
1300 ljudi,pritisak, u.listici 200 ljudi, pritisak, suspendovano.koševo, pritisak...Memara je napisao/la:Povukao i pararelu između igranja u Zrinjskom i Sarajevu.
"Sarajevo je dosta drugačija sredina. Ovdje je manje pritiska, a kada je tako, onda je i meni kao igraču lakše igrati i davati maksimum."
Ništa novo. Za mene je ovo prvi i najveći problem kluba. Kadušić, Bilbija i Todorović ista priča. Opet se vraćamo na je.bini pritisak! Ovo je najveća prednost zrinjskog i listice iz sezone u sezonu.
Mali se zayeb'o, nije svjestanMemara je napisao/la:Povukao i pararelu između igranja u Zrinjskom i Sarajevu.
"Sarajevo je dosta drugačija sredina. Ovdje je manje pritiska, a kada je tako, onda je i meni kao igraču lakše igrati i davati maksimum."
Ništa novo. Za mene je ovo prvi i najveći problem kluba. Kadušić, Bilbija i Todorović ista priča. Opet se vraćamo na je.bini pritisak! Ovo je najveća prednost zrinjskog i listice iz sezone u sezonu.
Objasni mi ovo?Pantelija je napisao/la:
1300 ljudi,pritisak, u.listici 200 ljudi, pritisak, suspendovano.koševo, pritisak...
Ne daj bože da odu u Dinamo. Partizan, ili avaj lige 5 ahhahaha

Pritisak je brate sila po jedinici površine. Izazivaju ga tijela koja vrše tu silu, logično. Izražava se u Paskalima, 'nači njutn po metru kvadratnom.Evolution87 je napisao/la:Moze li mi neko reci sta se podrazumijeva pod rijecju pritisak, ko ga izaziva i na koji nacin?
skoroalen je napisao/la:Pritisak je brate sila po jedinici površine. Izazivaju ga tijela koja vrše tu silu, logično. Izražava se u Paskalima, 'nači njutn po metru kvadratnom.Evolution87 je napisao/la:Moze li mi neko reci sta se podrazumijeva pod rijecju pritisak, ko ga izaziva i na koji nacin?
Praktično, ako na stadion dođe 2 milje ljudi, njihovi glasovi s tribina izazivaju vibraciju zraka koji pada na nejaka pleća naših igrača... svaki od njih osjeti nekoliko milipaskala pritiska, znači igrači su nam pichoke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.