Ne laži ljude imas li mrvu obrazaNeymar11 je napisao/la:Psovo im mater balijsku svima, kakvo **** i odron od igraca sve mu ****, treba ga zustro docekat kad dodje samo u kost noge mu slomit sve mu ****LjoZee je napisao/la:Zna li se razlog sto je Graovac napao Bilbiju na kraju u svlacionici ? Za Bogicevica me ne cudi jer ne podnosi ga. Ipak, ovi igrali zajedno.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma doće on na Grbavicu. Vidiće šta je fasunga, neće takve batine u životu popit pichkurina.
Ne bi mu bio prvi put:tutankamon1905 je napisao/la:Ne laži ljude imas li mrvu obrazaNeymar11 je napisao/la:Psovo im mater balijsku svima, kakvo **** i odron od igraca sve mu ****, treba ga zustro docekat kad dodje samo u kost noge mu slomit sve mu ****LjoZee je napisao/la:Zna li se razlog sto je Graovac napao Bilbiju na kraju u svlacionici ? Za Bogicevica me ne cudi jer ne podnosi ga. Ipak, ovi igrali zajedno.
https://sportsport.ba/fudbal/bogicevic- ... ina/103846
1921
Čuj Darko za Hajdara igrač. Hahahaha, ostavi se fudbala prati bocanje.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Neandertalac
- Kontakt:
Počinje repriza, da na miru odgledamo i analiziramo.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Samo da se vratimo na ovo, najveća greška Adžema danas.irfo je napisao/la:ne svidja mi se ovoLjoZee je napisao/la:Vranjes- Blagojevic sve ostalo isto
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I tebe je mogao komotno opomenuti. Nista nije bilo na nacionalnoj, a Bilbija je kao i obicno samo ljakse i nista vise.Neymar11 je napisao/la:De ovog Aco opomeni neka se fata svoje teme, iznjeo sam misljenje , ima svoju temu neka tamo laprda, nece promjenit istinu braneci biblijualeksandar_veliki je napisao/la:Navijaci ostalih klubova na temu Opste diskusije.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Svaka ti brate cast ako imas volju da opet gledas onu patnju.Neandertalac je napisao/la:Počinje repriza, da na miru odgledamo i analiziramo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zaista želim mirno spavati večerasLjoZee je napisao/la:Svaka ti brate cast ako imas volju da opet gledas onu patnju.Neandertalac je napisao/la:Počinje repriza, da na miru odgledamo i analiziramo.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sta se nervirate, nije ni prvi ni zadnji put da nam prirede sranje. Protiv glavnog rivala oni ne pokazu borbu, htjenje, imaju mini pripreme u miru i opet nista, pojedinim u timu treba vrata pokazati.
Izvuci neku pouku ali konacno vise iz ovih losih igara, okrenuti se Celiku gdje se pobjeda podrazumjeva. A onda u LZP pamet u glavu, sami od sebe ovisimo, zar se nista nije naucilo iz predhodne sezone.
Izvuci neku pouku ali konacno vise iz ovih losih igara, okrenuti se Celiku gdje se pobjeda podrazumjeva. A onda u LZP pamet u glavu, sami od sebe ovisimo, zar se nista nije naucilo iz predhodne sezone.
- Zeljeznicar -
Ma Bogicevic i Graovac najvece balijeNeymar11 je napisao/la:Psovo im mater balijsku svima, kakvo **** i odron od igraca sve mu ****, treba ga zustro docekat kad dodje samo u kost noge mu slomit sve mu ****LjoZee je napisao/la:Zna li se razlog sto je Graovac napao Bilbiju na kraju u svlacionici ? Za Bogicevica me ne cudi jer ne podnosi ga. Ipak, ovi igrali zajedno.

The Nobles ⚔
- Neandertalac
- Kontakt:
Imam naravno. Lakše se primjete neke stvari.LjoZee je napisao/la:Svaka ti brate cast ako imas volju da opet gledas onu patnju.Neandertalac je napisao/la:Počinje repriza, da na miru odgledamo i analiziramo.
Kao nonsalancija Vranješa kod ove šanse Handžića petom. Ono boli me qurac što je čovjek sam, uzece ga neko.
Edit. Kod ovog nedosudenog penala, Vranješ opet isto. Jesam ga ja čuvao ali valjda ga neko uzme. Naravno bio bi kriv Bogičević, ovakav je onakav je...
Edit. Sudija iskusno uticao na tok utakmice. Ne dodijeli zasluzene žute, Stojkić drugi start na Zakaricu i onaj stoper start sa leđa na centru, oba čisti žuti kartoni. Omogući im da i dalje igraju agresivno što su svakako obilato koriatili umjesto da ih zasluženo kazni i optereti mogućim drugim kartonom. Kod ovih situacija uopšte ne djelujemo kao tim, nema pritiska na sudiju osim Bogićevića koji je često sam u prigovorima.
"Rama" je dobacio do one nove zastave iznad Mostara. Grozna reakcija.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 04 mar 2018, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Bogičevićev otac je bio Musliman. Ubijen u Vlasenici na početku rata. Bogičević je bilo prezime njegove majke.Dena94 je napisao/la:Ma Bogicevic i Graovac najvece balijeNeymar11 je napisao/la:Psovo im mater balijsku svima, kakvo **** i odron od igraca sve mu ****, treba ga zustro docekat kad dodje samo u kost noge mu slomit sve mu ****LjoZee je napisao/la:Zna li se razlog sto je Graovac napao Bilbiju na kraju u svlacionici ? Za Bogicevica me ne cudi jer ne podnosi ga. Ipak, ovi igrali zajedno.
Jel se posle celika odma igra u subotu?
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -
Da, protiv Radnika na Grbavici.AirMike je napisao/la:Jel se posle celika odma igra u subotu?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma koga smo to mi na Grbavici ikad slomili? Vazda ovako prijetimo i na kraju ništa. Tako ce i ovaj proći, a on je zaslužio da mu se slome obje noge ima 5 godina!Monci je napisao/la:Ma doće on na Grbavicu. Vidiće šta je fasunga, neće takve batine u životu popit pichkurina.
Prije ce biti protiv Krupe.Virtu4l je napisao/la:Da, protiv Radnika na Grbavici.AirMike je napisao/la:Jel se posle celika odma igra u subotu?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Prestanite se baviti nebitnim stvarima, imamo jako puno pametnijih i zdravijih tema.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
A ja sam jos uvijek u glavi na prvom mjestuLjoZee je napisao/la:Prije ce biti protiv Krupe.Virtu4l je napisao/la:Da, protiv Radnika na Grbavici.AirMike je napisao/la:Jel se posle celika odma igra u subotu?

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako ostanemo drugi nakon Celika ovo je raspored u LZP.10.03. Željezničar-Krupa
17.03. Zrinjski-Željezničar
31.03. Željezničar-Radnik
07.04. Željezničar-Široki
11.04. 1/2 Kupa
14.04. Sarajevo-Željezničar
18.04. 1/2 Kupa
21.04. Krupa-Željezničar
28.04. Željezničar-Zrinjski
02.05. Finale kupa
05.05. Radnik-Željezničar
09.05. Finale Kupa
13.05. Široki-Željezničar
20.05. Željezničar-Sarajevo
Znaci za manje od dvije sedmice opet Zrinjski, a onda dvije domace vezane sjajna prilka da se odljepimo. Racunam da ce se Zrinjski negdje okliznuti, mozda sa Sirokim, kod pitara, a opet mi moramo ostati pribrani i ne praviti kiksove. Nista jos nije gotovo, ali jako tezak zadatak imamo.
Jos smo u kupu od kojeg se naravno ne odustaje svaka prica oko odustajanja je nepotrebna.
A pogledajte zadnje kolo, kakvo bi to slavlje bilo ako se sve poklopi rezultatski.

- Zeljeznicar -
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Kompromis, MoSaZeLjo1921, Napapijri, Pablo11, Pact1921 i 65 gostiju.