Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Re: Serie A
Pisao sam na početku sezone, eto ga i sada...NE MOŽEŠ SA DVA PATULJKA OSVOJITI SCUDETTO...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Doktore igreGefufna je napisao/la:Gefufna je napisao/la:Pazi da se i ne useres veceras, ide 2:4Manuel je napisao/la:Hahahahaha pisam ti fudbal
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Džeko rasplakao napolitanke i uništio im snove o tituli.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
A fkt kad pogledaš Mertensa i Insignea kao dva kepeca u odnosu na zadnju liniju Rome a što je još smiješnije pokušavaju nešto visokim loptama.bombaysaphire je napisao/la:Pisao sam na početku sezone, eto ga i sada...NE MOŽEŠ SA DVA PATULJKA OSVOJITI SCUDETTO...
Naravno, hvala i Bayernu na vecerasnjoj Rominoj pobjedi.Saurman je napisao/la:Džeko rasplakao napolitanke i uništio im snove o tituli.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Džeko razvalio...Roma razvalila i još jednom pokazala koliko je čudna i luda ekipa. Prošlog vikenda jalovi, ovaj vikend pakleni, efektni...A eto Napoli opet posustao u bitnom trenutku..
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Sumnjivo je meni što navijači Bayerna dolaze ovdje kad je Napoli zijanio 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Vise i ne krijemo.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Napolitanke čini mi se ljute na Bayern jer je uticao da mali Amin ne ode iz Ajaxa u Napulj.Gefufna je napisao/la:Naravno, hvala i Bayernu na vecerasnjoj Rominoj pobjedi.Saurman je napisao/la:Džeko rasplakao napolitanke i uništio im snove o tituli.
Laurentis :
There’s a triangular relationship between the Germans, friends of friends, and their friends. Think about it: Bayern, Juventus, ECA, UEFA. Understand?
-
gambler1899
- Kontakt:
Neki ovdje pisu kao da do kraja prvenstva ima jos jedno/dva kola da se odigraju
Daleko je ovo od rijesenog i dosta zanimljivih susreta tek treba da se odigra
Sreca danas Juve pogledala dok Napoli nije sto ne znaci da se u narednim utakmicama nece desiti suprotno.. Uglavnom sezona dosta zanimljivija od predhodnih.
Ko zna možda rezervisti Atalante iznenade pa izvuku bod
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Uzimate ih vi na Meazzi, poludit će MauricioBiscione je napisao/la:Ko zna možda rezervisti Atalante iznenade pa izvuku bod
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ja dođem kad dobijaju samo, sad kad su zijanili šutim.Raonffa je napisao/la:Sumnjivo je meni što navijači Bayerna dolaze ovdje kad je Napoli zijanio
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ti i @Karlo, nema trećegharden je napisao/la:Ja dođem kad dobijaju samo, sad kad su zijanili šutim.Raonffa je napisao/la:Sumnjivo je meni što navijači Bayerna dolaze ovdje kad je Napoli zijanio
Ispusise od Didi Mateschitzeve plastike u CL prica koncentrisu se na ligu! 
Jaka im koncentracija!
Italija je Juve ostali su tu da mu ga puse samo!
Svijetom vlada stara dobra rutina! Daj sad midgete od zidovskog cele da i njih ubiju u po Londona 1:0 i sretno prijatno!
Jaka im koncentracija!
Svijetom vlada stara dobra rutina! Daj sad midgete od zidovskog cele da i njih ubiju u po Londona 1:0 i sretno prijatno!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Zar nije i sam Effenberg rekao da je Bayern upropastio ligu (kupujući sve što valja čak i ako mu ne treba da ništi konkurenciju) i da je jedino rješenje rekonstrukcija. I čujte sada kakve ideje ima na umu: znači nešto tipa ove naše bh premier lige ali, obzirom da Bayerna ni to ne bi zaustavilo, da se na proljeće resetuju bodovi tako da barem bude zanimljiva mjesec-dva. I onda neko sa tim nickom i ko navija za taj klub dođe ovdje nešto baljezgatEffenberg je napisao/la:Ispusise od Didi Mateschitzeve plastike u CL prica koncentrisu se na ligu!
Jaka im koncentracija!
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Sve ti to sto navede jesi fakat u pravu osim cinjenice da ja nikakve veze nemam s favorizovanjem Bayerna a nik je onako bezze isto kao i tvoje povrsno razmisljanje onako u stilu opali iz prve pa sta bude. Mora da si glavni lola i galamdzija u lokalnoj seoskoj kafani!Biscione je napisao/la:Zar nije i sam Effenberg rekao da je Bayern upropastio ligu (kupujući sve što valja čak i ako mu ne treba da ništi konkurenciju) i da je jedino rješenje rekonstrukcija. I čujte sada kakve ideje ima na umu: znači nešto tipa ove naše bh premier lige ali, obzirom da Bayerna ni to ne bi zaustavilo, da se na proljeće resetuju bodovi tako da barem bude zanimljiva mjesec-dva. I onda neko sa tim nickom i ko navija za taj klub dođe ovdje nešto baljezgatEffenberg je napisao/la:Ispusise od Didi Mateschitzeve plastike u CL prica koncentrisu se na ligu!
Jaka im koncentracija!
Svijetom vlada stara dobra rutina! Daj sad midgete od zidovskog cele da i njih ubiju u po Londona 1:0 i sretno prijatno!.
Coronados de gloria vivamos,
Dodje im iole ozbiljna ekipa i pokazu sta znaju. Vidjeli smo sve u LP.Effenberg je napisao/la:Davno objasnjeno. Lako je ubijat Chieva i Crotone (kreteneVelaHavle je napisao/la:Napoli je smetlje ekipa.po 76:0 ) Ha neki dodje ko ista zna ide pushagija.
Btw. Babuki spomenik dici u Torinu odmah uz Dybalu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.