FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sad u srijedu da je uzeti barem 1:0, dosta. 6 bodova u dva kola skupiti, nije loše. 
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kadusic nije bio los ali je ispao papak van terena. Zato ima 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Pogotovo sto se nije izgubio poslije toga, nego nastavio igratiskoroalen je napisao/la:@bordopoeta sjeti se kako je Kadušić ispao u Doboju kod Kaknja kad smo prvi put igrali na onom stadionu. Proturi mu lik kroz noge (Ramović il' Kuzmanović, ne sjećam se dobro), i primismo gol. A Šabanovićev propust je ipak dosta manji.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Al preuvelicavas,cuj pobjego mu ko da ga nema,nije tacno jest mu pobjego al za bobu nekako sretno prodje lopta,uostalom momak je tek debitovo,kako su Kadusicu bjezali? Uostalom momak je odlicno odigro,kao i Mustaficbordopoeta je napisao/la:Ali, moj Denchi, kod gola njemu pobježe igrač, kao da ga nema. Ne može se ono dešavati u ozbiljnom fudbalu. Šta bi tek bilo da mu je protivnik bio neki kvalitetniji igrač?
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 04 mar 2018, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.
Šabanović jeste kriv za gol. Ali mu ja ne zamjerim, niti jedan igrac ne može cijelu utakmicu odigrati bez greške. Posebno igrač, njegovih godina.
Uostalom Bekicu sa 29 je pobjego svak ko igra u PlBiH po desnoj strani, pa je opet najbolji bek lige
Ja mu pobjego neki dan pjeske on u Audiju bio
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Je l' izbacio ruku kroz prozor da vidiš tetovažu?DenchiNL je napisao/la:Uostalom Bekicu sa 29 je pobjego svak ko igra u PlBiH po desnoj strani, pa je opet najbolji bek lige![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kako je jucer moglo da u isto vrijeme odigraju i Sa i plavi i da mojatv prenosi obje utakmice? 
A inace ne igraju isti dan...kao zbog prenosa.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Krupa je na 5 mjestu samo radi nakvih golova znaci kontra i polukontra. Kod gola Sabanovic je samo djelumicno kriv, vise je kriv koje loptu izgubio i mujakic.
Sabanovic je juce vise pokazo nego Advan i Dusman i bekic2 za 2 sezone.
Gledo sam juce Advana i mogu reci naj tanja karika zrinjskog.
Btw: cinimi se u prvom poluvremenu na polovini krupe kako se saban baci klizeci da spasi out to navijac cheni voli i takav igrac ce ispjet. Plus covjek igra mozgom njemu samo treba jos centar sut i on je u turskoj grckoj ligi za godinu dvije. Mujakic je bolji od marka vec sad.
Sto se tice pritiska, mi to mislimo pritisak sa tribina. To je samo jedan mali dio. Pritisak je sto je FK SARAJEVO u bivsoj Yugi naj veci klub iz Bosne i mi smo imali to nesto sto nas je dizalo iznad svih sto se tice Bosne, medutim nazalost tresnjevka je uzela vise titula i napocetku sb sad zrinjski su nam uzeli to a mi navijaci nemozemo da se pomirimo (sto je normalno 40 godina je trajalo da smo naj bolji) a nemamo ljude igrace doktore reflektore da nam to vrati.
Btw: cinimi se u prvom poluvremenu na polovini krupe kako se saban baci klizeci da spasi out to navijac cheni voli i takav igrac ce ispjet. Plus covjek igra mozgom njemu samo treba jos centar sut i on je u turskoj grckoj ligi za godinu dvije. Mujakic je bolji od marka vec sad.
Sto se tice pritiska, mi to mislimo pritisak sa tribina. To je samo jedan mali dio. Pritisak je sto je FK SARAJEVO u bivsoj Yugi naj veci klub iz Bosne i mi smo imali to nesto sto nas je dizalo iznad svih sto se tice Bosne, medutim nazalost tresnjevka je uzela vise titula i napocetku sb sad zrinjski su nam uzeli to a mi navijaci nemozemo da se pomirimo (sto je normalno 40 godina je trajalo da smo naj bolji) a nemamo ljude igrace doktore reflektore da nam to vrati.
I kod nase desne strane milion puta uklizao i kad je lopta izgubljena,zrtvuje se na svaku plus Kadusic je alkos mrtvi i ljudska 0 i vozdraPitar6785 je napisao/la:Krupa je na 5 mjestu samo radi nakvih golova znaci kontra i polukontra. Kod gola Sabanovic je samo djelumicno kriv, vise je kriv koje loptu izgubio i mujakic.
Jasta radi ko pravi gangsta, kaze uradice po suzu pored oka za svaki uspjesan centarsut, znaci 2 suze radiskoroalen je napisao/la:Je l' izbacio ruku kroz prozor da vidiš tetovažu?DenchiNL je napisao/la:Uostalom Bekicu sa 29 je pobjego svak ko igra u PlBiH po desnoj strani, pa je opet najbolji bek lige![]()
Ja mu pobjego neki dan pjeske on u Audiju bio![]()
Napravili dodatni kanal zbog te situacije.muhamedhulk je napisao/la:Kako je jucer moglo da u isto vrijeme odigraju i Sa i plavi i da mojatv prenosi obje utakmice?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I sljedecu ce svi u isto vrijeme jer su 2 posljednja kola regularnog dijela premijer lige.muhamedhulk je napisao/la:Kako je jucer moglo da u isto vrijeme odigraju i Sa i plavi i da mojatv prenosi obje utakmice?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- muhamedhulk
- Kontakt:
poenta je da to mogu i inace raditi, a ne nas/plave stavljati u razlicite dane zbog prenosa.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
FK Sarajevo prvi klub sa 800 pogodaka u Premijer ligi
ima li ko čuveni komentar razgovora Džene sa igračima u svlačionici?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
I jedini klub koji nikada nije završio ispod 5. pozicije.MortemHz je napisao/la:FK Sarajevo prvi klub sa 800 pogodaka u Premijer ligi
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ovo?zlo87 je napisao/la:ima li ko čuveni komentar razgovora Džene sa igračima u svlačionici?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Memara je napisao/la:I jedini klub koji nikada nije završio ispod 5. pozicije.MortemHz je napisao/la:FK Sarajevo prvi klub sa 800 pogodaka u Premijer ligi
- Osttribine
- Kontakt:
Fino je to sve, ali bih ipak volio koju titulu vise da smo uzeli u odnosu na ovo do sada.Memara je napisao/la:I jedini klub koji nikada nije završio ispod 5. pozicije.MortemHz je napisao/la:FK Sarajevo prvi klub sa 800 pogodaka u Premijer ligi