Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Malo smo danas bili slabiji od Brajtona, ali Milanezi nece znati sta ih je snaslo
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
A što je to El Neny smeće ? Nit je starter nit je doveden da bude starter,sasvim pristojan veznjak za rotacije,barem kod njega nikad nisam vidio manjak volje i zalaganja na terenu za razliku od nekih,.
U ostalom ,ako bi krenuli individualno analizirati svakog igrača kontam da ne bi niko ni ostao u ekipi,.
U ostalom ,ako bi krenuli individualno analizirati svakog igrača kontam da ne bi niko ni ostao u ekipi,.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kakva je ovo prica ovdje, da mi lose igramo pa hajd i nekako covjek da razumije al momci hajmo malo realnosti danas smo nesretno izgubili sudija nas pokrao al nista novo to smo mi
QUARTERBACK je napisao/la:kakva je ovo prica ovdje, da mi lose igramo pa hajd i nekako covjek da razumije al momci hajmo malo realnosti danas smo nesretno izgubili sudija nas pokrao al nista novo to smo mi

Petr Cech
Verified account @PetrCech
1m1 minute ago
If you want to win a game away of home in the best league in the world your GK can’t concede 2 goals like I did today ... it’s simply not possible ... The team fought back but the damage was done .
PUŠI KUR4C
Verified account @PetrCech
1m1 minute ago
If you want to win a game away of home in the best league in the world your GK can’t concede 2 goals like I did today ... it’s simply not possible ... The team fought back but the damage was done .
PUŠI KUR4C
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- QUARTERBACK
- Kontakt:
frajer sam govori wengeru izbaci me molim te al dzaba ne cuje wenga vapaje 

Valja ti ga pušiti Maršale
Wenger: "A quality of manager is as well to shorten the crisis. Until now I've managed to do it. I believe I can do it."
Wenger: "A quality of manager is as well to shorten the crisis. Until now I've managed to do it. I believe I can do it."
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Wenger: "We had difficulty to get going. We suffered a lot physically. After that mentally as well. We made some defensive mistakes as well. We lack a bit sharpness and freshness physically to make a difference."

Wenger: "I can understand the frustration. The League Cup situated in the middle of the season is always difficult when you don't win it. It brings a lot of negativity. On top of that the game rearranged on Thursday night didn't help us to compete today."

Wenger: "I can understand the frustration. The League Cup situated in the middle of the season is always difficult when you don't win it. It brings a lot of negativity. On top of that the game rearranged on Thursday night didn't help us to compete today."

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sve on vidi, ali nista se ne mjenja 
Ali najbolje je, we did this, then this happened, but this... then that.
Sve sto kaze covjek vidi svako ko gleda utakmicu, ali interesantno je da vise nema nikakve ni igre, niti ideja, nista, niti se ista popravlja
Ako se dozovemo, jadan onaj Milan iz AC-a.

Ali najbolje je, we did this, then this happened, but this... then that.

Sve sto kaze covjek vidi svako ko gleda utakmicu, ali interesantno je da vise nema nikakve ni igre, niti ideja, nista, niti se ista popravlja

Ako se dozovemo, jadan onaj Milan iz AC-a.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Ovo se desi kad prodas Ziromudonju, mjesec dana i klub se raspade.
- Marsal
- Kontakt:
Kad ima ovoliko obraza zaista ne vidim razlog da mu ga ne ofaflam.anell je napisao/la:Valja ti ga pušiti Maršale
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
"When you're naked completely you have to find a shirt and put it on."
- Arsene Wenger
Iskreno
- Arsene Wenger
Iskreno
Stvarno mi ne bi bilo žao da se go.vnima avion sruši do Milana.
Ustvari, bi, jer Kvazigabonac ne bi bio sa njima.
Ustvari, bi, jer Kvazigabonac ne bi bio sa njima.
Jesmo propali vise nas ni ne ismijaju
Lik je vec srusio skoro sve moguce negativne rekorde i u klubu a i u evropskom fudbaluSeaman je napisao/la:Bournemouth
Swansea
Tottenham
Brighton
Today's loss marks the first time since 1925 that Arsenal have lost all of their opening 4 away league games in a calendar year. #afc
vojaer dominira

Istina je da imamo katastrofa ekipu ali mislim da je dosta igraca uzelo stvar u svoje ruke (naravno tu ne mislim na Xhaku ili Iwobija) i da zele da ga otjeraju, jer nemoguce je da gubimo bas svaki mec...ako je tako podrzavam ih ionako trudili se ili ne oni ne mogu nista napraviti....sesti ili osmi na kraju apsolutno je svejedno...
-
- Kontakt:
Samo da znate..biti ce vam jos gore kada ode Wenger...barem 2-3 sezone.
Ma nece jer mi necemo ici s konja na magarca ko united
Miljenik admina i ostale moderacije
Nece jer nece nikad otici.
Kako može biti gore od ovog ?CantonaBIH je napisao/la:Samo da znate..biti ce vam jos gore kada ode Wenger...barem 2-3 sezone.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- QUARTERBACK
- Kontakt:
jedino da zavrsimo ispod 10og mjesta je gore od ovog, al to je vrlo tesko
najbolje bi mu bilo da sad objavi da ide na kraju sezone tako se mozda i moze izvuci nesto iz ove sezone kroz evropa ligu jer bi mozda onda igraci stali iza njega u tih jos 10tak utakmica pa da se nesto uradi
najbolje bi mu bilo da sad objavi da ide na kraju sezone tako se mozda i moze izvuci nesto iz ove sezone kroz evropa ligu jer bi mozda onda igraci stali iza njega u tih jos 10tak utakmica pa da se nesto uradi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.