Sead Kolašinac
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Sead Kolašinac
Kolasinac kao da igra za Philadelphia Eaglese 
- Goalgetter
- Kontakt:
Ukoliko ne uspije sa fudbalskom karijerom - pravac u NFL.mire96 je napisao/la:Kolasinac kao da igra za Philadelphia Eaglese
- MocMahale444
Gotivim ga nas je jbga ali ono je bilo fuj i siguran drugi zuti karton. Nemoj ba onako ljude lomiti pa onaj je vec izgledao kao strasilo za ptice jos ga ti kasapis. Ukoci se frajer kao da ga je ufc borac zavalio desankom.
Nema sta vidilo se na Tenku da mu je zao i poslije toga on vise nije ni bio u ukljucen u tekmu.
Kajmak i sir, suho meso i sudzuka.
Nema sta vidilo se na Tenku da mu je zao i poslije toga on vise nije ni bio u ukljucen u tekmu.
Kajmak i sir, suho meso i sudzuka.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Čist start na loptu 
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Kolasinac ponovo starter radi povrede Monreala
Eh da ga vidimo večeras.
Suso ,SusoMoggi je napisao/la:kad te cutrone sramoti driblinzima, nije dobro
Povreda jbt 
- Marsal
- Kontakt:
Povreda.
Maitland-Niles umjesto njega.
Maitland-Niles umjesto njega.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Jel ko vidio sta je bilo sto se povrijedio ?
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- JavierBosnia
- Kontakt:
Zvanicno bez bekova protiv Bugarske i Senegala
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Meni se učinilo da je problem u desnom stopalu, ali nisam siguran.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
samo sjedeDevilsAdvocate je napisao/la:Jel ko vidio sta je bilo sto se povrijedio ?
Zarathustra
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ne znam tipujem da je u pitanju prepona zbog nacina na koji je sepao, zadnja loza nije, moguca obnova povrede butnog misica, sve u svemu ne vjerujem da ce ga bit u protkolu narednih sedmica, Almir Bekic ceka svoju sansu...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- Bazinga12345
- Kontakt:
Znaci da ćemo gledati Zukanovica na beku.DevilsAdvocate je napisao/la:Ne znam tipujem da je u pitanju prepona zbog nacina na koji je sepao, zadnja loza nije, moguca obnova povrede butnog misica, sve u svemu ne vjerujem da ce ga bit u protkolu narednih sedmica, Almir Bekic ceka svoju sansu...
Zuka na Manea.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
ma meni je izgledalo da je problem u stopalu, čini mi se da je u jednom momentu nezgodno zarovio stopalom od teren i malo ga iskrenuo.
ali sumnjam da je nešto ozbiljno, bar bi do okupljanja reprezentacije trebao biti spreman.
inače je čak prilično dobro odigrao tih šezdesetak minuta
ali sumnjam da je nešto ozbiljno, bar bi do okupljanja reprezentacije trebao biti spreman.
inače je čak prilično dobro odigrao tih šezdesetak minuta
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma stopalo, i ja sam poprilično siguran da je u pitanju stopalo.
Poslije jednog duela sa Susom je opsovao nešto na našem, ovaj ga je vjerovatno nezgodno nagazio i to je to, ne vjerujem da je nešto ozbiljno u pitanju.
Poslije jednog duela sa Susom je opsovao nešto na našem, ovaj ga je vjerovatno nezgodno nagazio i to je to, ne vjerujem da je nešto ozbiljno u pitanju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Neće Mane igrati.Bazinga12345 je napisao/la:Znaci da ćemo gledati Zukanovica na beku.DevilsAdvocate je napisao/la:Ne znam tipujem da je u pitanju prepona zbog nacina na koji je sepao, zadnja loza nije, moguca obnova povrede butnog misica, sve u svemu ne vjerujem da ce ga bit u protkolu narednih sedmica, Almir Bekic ceka svoju sansu...![]()
Zuka na Manea.
BHF
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Helemnejse i 22 gosta.