Moderatori/ce: GracanicaAA,Sarmelino
Mokroguz WroteColonNaravno, smatram da svako kolo treba vrlo, vrlo ozbiljno "postovati", tako i to kolo nakon prvog. Nego govorim sto se tice igraca, nama je lahko reci treba ovo, treba ono, znamo sta hocemo, dok njima valja u praksi to izvesti, a psiholoski je teze ako nosis vise briga, teze usmjeriti fokus.
Ja da sam na njihovom mjestu, gledao bi u takmicenje k'o knock-out faza Evropske lige - nije pretesko, podjednake su sanse, ponekad naletis na teskog protivnika ili neocekivano teske "male ekipe", ako pobjedis onda ides dalje, ako ne onda u revansu(odnosno sljedecu utakmicu) moras nagaziti. Mislim da se s tim stavom moze olaksati napredak.
Svi treneri koji nas vode, po mome misljenju, mogli bi koji savjet uzeti od Faje, on je nas vojnik.
Mokroguz WroteColonBarem se Jusufbasic popravio, ili taj utisak dobijem od clanka.
Mokroguz WroteColonI meni se tako cini donekle, Oglecevac je trebao biti standardan npr.
Osmanovic mora igrati zbog zakona o tri U21 igraca na terenu, najlakse je te igrace naprijed staviti. Ipak je on, ja mislim, najbolji U21 napadac u ligi trenutno.
Cudilo me prve polusezone sto je Jusufbasic igrao playmakera umjesto spica gdje je prosle sezone u Travniku briljirao. Tu nesta nije stimalo, preplavili smo se napadacima, a dosta njih koji su otisli su bili pravo dobri(Mahovic, Oglecevac, Vidovic).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.