FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 06 mar 2018, 14:51

ThrillerHz je napisao/la:Ovi ozbiljni u namjeri da istrijebe istok kao tribinu :urnebes: :urnebes:
Ka’e prevel’k pritisak na igrace s istoka :kafa:
mjenja se ograda na istoku, zbog toga je ne mogu pustit
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 06 mar 2018, 14:57

DenchiNL je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Ovi ozbiljni u namjeri da istrijebe istok kao tribinu :urnebes: :urnebes:
Ka’e prevel’k pritisak na igrace s istoka :kafa:
mjenja se ograda na istoku, zbog toga je ne mogu pustit
Ako slucajno budemo treci uoci LzP, hoce li biti to gotovo do vikenda?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 mar 2018, 15:36

ElCartel11 je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce se Altiparmakovski sad iskazati kad je Ahmet povrijedjen :D
Samo ako ga Husref ubaci, jer nesto mu bas i ne vjeruje koliko se moze vidjeti
Nevjerujem je da ce on skupiti vise od 180 minuta do kraja,realno treci je izbor u spicu, dosao je kako rece Husref dosta nespreman. Ja ga vidim u nekim utakmicama kad bude pod moranjem da se ubacuje dodatni ofanzivac kad lupam budemo gubili pa on dobije nekih 20 min. Ovako da dobije neku ozbiljnu minutazu realno tesko.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 06 mar 2018, 16:34

belosevic23 je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:Zakonom zabraniti riječi/fraze: VOJNIK KLUBA, PENAL, PRITISAK! Ospem se od svake kad čitam pojedine članke!
Tezak teren, teske noge od priprema, protivnik je vise zelio pobjedu.
Znam da je ove godine u Engleskoj bila inicijativa da se zabrani rijec umor na pressicama, jer u onom novogodisnjem izdanju gdje je utakmica i pressica svako 3 dana, nema smisla da trener svaki put isto ponavlja, jer je svima isti tretman, svima je tezak raspored, tako da pola ovih floskula treba ukinut, ako ne u ligi onda bar u fks jer su besmislene
Niko nikad nije pobijedio sve utakmice. U Engleskoj je umor realna stvar, maratonski im je raspored i svako svakog može pobijediti ovisno od toga kad koga stigne umor. Ali priča kod nas o pritisku, koji je apstraktna stvar, je u najmanju ruku pichkasta i zvuči kao alibij za loš rezultat! Ako nekome pritisak stvara strah od neuspjeha to znači da je taj mentalni patuljak i da za sebe smatra da nije dovoljno dobar da bi pobijedio i da očekuje da mu neki drugi faktor donese pobjedu, a ne on sam!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 mar 2018, 16:45

Valjda je logicki da te opali adrenalin i da letis po terenu pred vise ljudi,nego kad igras pred 50 tak.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

nepostenaliga
Kontakt:

Post Postao/la nepostenaliga » 06 mar 2018, 16:55

Konačno normalan press da neko nesto pita . Uvijek kad pogledam obećava dobru igru, poziva navijače i kraj. Ovako se vidi da ima vatre u klubu. Visio mu je otkaz zbog Krupe zna to Husref, a i sutra najviše 1-0.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 06 mar 2018, 16:59

Prvotimac Fudbalskog kluba Sarajevo, Elvis Sarić, dobio je poziv selektora "A" reprezentacije Bosne i Hercegovine, Roberta Prosinečkog. Sarić će biti dio naše reprezentacije, koja se okuplja 19. marta uoči predstojećih prijateljskih utakmica.

Naime, "A" reprezentacija BiH igrat će protiv Bugarske 23.3. u Razgradu, a potom i protiv Senegala 27.3. u gradu Le Havre, a naš prvotimac imat će tako priliku da nakon američke turneje sakupi i nove nastupe u dresu sa državnim grbom.

Dodajmo i to da su poziv za okupljanje reprezentacije dobili i članovi medicinskog tima Sarajeva doktor Adnan Hadžimuratović i fizioterapeut Ismar Hadžibajrić.

Našim članovima kao i kolektivu "A" reprezentacije BiH želimo puno sreće na predstojećem okupljanju.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 mar 2018, 17:20

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 mar 2018, 17:30

Saric ce kroz novi poziv vrlo lahko otici vani,slobodan na kraju sezone. Boli ga k.urac .Nama Ljuban ostade umjesto eventualnih para od transfera.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 mar 2018, 17:32

Ali ne mogu da vjerujem da se on poziva u repku.. strasno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 06 mar 2018, 17:50

miky_hz je napisao/la:Saric ce kroz novi poziv vrlo lahko otici vani,slobodan na kraju sezone. Boli ga k.urac .Nama Ljuban ostade umjesto eventualnih para od transfera.
Mi smo izgleda postali pravo dobri u proizvodnji reprezentativaca koje potom poklanjamo drugim klubovima,bez ikakve koristi za sebe,bas smo fini.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 06 mar 2018, 17:51

MortemHz je napisao/la:Ali ne mogu da vjerujem da se on poziva u repku.. strasno
Haj ovo guranje kod nas u prvih 11, al sad ovo guranje u repku :hmmmmm: :hmmmmm:
1946~

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 06 mar 2018, 17:54

ThrillerHz je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Ali ne mogu da vjerujem da se on poziva u repku.. strasno
Haj ovo guranje kod nas u prvih 11, al sad ovo guranje u repku :hmmmmm: :hmmmmm:
Dobar menadjer ;)
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 mar 2018, 17:57

ThrillerHz je napisao/la:
Dobio je poziv sigurno zbog partija u Americi gdje je realno odlicno igrao. Pogotovo onu prvu gdje se bas isticao jel je igrao i trcao prije svega kao da mu je zadnja u zivotu.

Regulator
Kontakt:

Post Postao/la Regulator » 06 mar 2018, 17:58

Doci ce vrijeme kada ce se Saric prizivati nazad u klub kad ode od strane ovih sto ga toliko kude. Navedi boljeg u ligi od njega i pristupacnog kao argument ako nista!

Jasno mi je da ga ne gotivite zato sto ne produzuje ugovor ali ga bez ikakvih argumenata ovako ocrnjavati je smjesno. Ipak mi bilje znamo i vidimo i od Husrefa i od Roberta... Kako to mitomani i zvijezde okuju ko da su galaktikosi svi do jednog ...

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 06 mar 2018, 18:15

Pa evo im idealne prilike da ga natjeraju da potpise novi ugovor, u suprotnom tribine, pa onda nema ni repke.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 06 mar 2018, 18:21

Sitni vez za Pjanketom. :D

Ode na ljeto u Kazahstan.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 06 mar 2018, 18:24

Regulator je napisao/la:Doci ce vrijeme kada ce se Saric prizivati nazad u klub kad ode od strane ovih sto ga toliko kude. Navedi boljeg u ligi od njega i pristupacnog kao argument ako nista!

Jasno mi je da ga ne gotivite zato sto ne produzuje ugovor ali ga bez ikakvih argumenata ovako ocrnjavati je smjesno. Ipak mi bilje znamo i vidimo i od Husrefa i od Roberta... Kako to mitomani i zvijezde okuju ko da su galaktikosi svi do jednog ...
Ja se slazem da je dobar igrac, al npr ni blizu jednog Duljevica kojeg smo isto ovako u formi odrzavali , a Saric igra samo zbog menadjera ovih jos par tekmi i to je ono sto raji smeta , sto ce klub dobit kitu od njeg a on od kluba sve dobio, doduse i na terenu trenutno klub nista od Sarica nema
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Regulator
Kontakt:

Post Postao/la Regulator » 06 mar 2018, 18:40

Je.bi ga kontradiktorni smo! Kukamo sto je klub prodao mlade igrace i uzeo pare kakve takve.
A nismo u stanju nikome (jacem igracu dokazanom) dati ugovor na 4 godine sa jacom platom od 5-7 milja maraka ili sta vec znaci jaci ugovor a da pri tome smijemo rizikovati ako se povrijedi, padne u formi, udari ga auto itd... jer valja ga onda placati 4 godine!

Sve su to neke stvari koje su usko povezane, ja sam siguran da ima igraca koji bi se potpisali na duzi ugovor ali mi to ne nudimo kao ni niko drugi u ligi i onda prblem kad igrac treba da ode negdje i igra za 10 hiljada eura. Onda je on ovakav i onakav.
Lako je potpisati juniora na 5 godina sa 800 KM plate, hajde dovedi npr: Ordagica da mu 7 milja i ugovorna 5 godina pa rizikuj u ovoj ligi gdje ti savez sa 50 hiljada za sezonu...

Malo je to siri problem nego sto nama izgleda sa ove pozicije navjaca, al eto.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 mar 2018, 18:59

Al je fazon što kod nas svi proigraju u zadnjoj godini ugovora. Duljević je kod Kodre bio klupa, ulazio da se osvježi ekipa. Kod Ješića užasan, nije uradio ništa, čak i neke penale promašio i, budimo realni, niko nije vjerovao da za njega možemo uzet i trećinu para koje je Ješić spominjao. U zadnjih pola godine ugovora prekomandovan na prednjeg veznog gdje je napokon počeo pokazivat šta zna, a tad je bilo kasno za produženje.
Sarić isto, ko je prošle sezone upamtio dva dobra poteza od Sarića? Ove sezone konačno malo proigrao i sad bi ga dosta raje zadržalo (ja iskreno ne bih), al je sad ušao u posljednjih 6 mjeseci ugovora i već može tražit klub. A Sarić prošle sezone, i Duljević u sezoni 15/16 nisu bili ni za reprezentacije ni za novog ugovora.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []