Bugarska - BiH / Senegal - BiH 23/27.03.2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Bugarska - BiH / Senegal - BiH 23/27.03.2018.
I ja mislim da je u pitanju neki širi spisak, nema šanse da je Sarić uletio među 23 najbolja.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Elvis Saric?  

Nece biti 23 igraca jer su dvije prijateljske, vjerovatno ce biti od 25-28 igraca. Ovo su mu prve utakmice sa kompletnom ekipom, tako da ocekujem da nece puno sarati, nego da cemo pocinjati utakmice sa jakim sastavom.Raonffa je napisao/la:I ja mislim da je u pitanju neki širi spisak, nema šanse da je Sarić uletio među 23 najbolja.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Promjeniti formaciju :
-----------------------------------------Begović--------------------------------------------
----------------Vranješ---------------Šimunović--------------Zukanović----------------
----Lulić-------------------------------Pjanić--------------------------------Kolašinac--
-------------------------Bešić-------------------------Prcić--------------------------------
-----------------------------------------Miličević-------------------------------------------
-------------------------------------------Džeko--------------------------------------------
Bolje ih je dole tri,sigurnije je,a ovako dobijaš pokretljiviji vezni red,"gušči",
i slobodnije Lulića,Kolašinca i Pjanića,koji je bolji kad nije striktno defanzivni vezni
jer iza sebe ima još jednog centralnog beka,baš kao u Juventusu!

-----------------------------------------Begović--------------------------------------------
----------------Vranješ---------------Šimunović--------------Zukanović----------------
----Lulić-------------------------------Pjanić--------------------------------Kolašinac--
-------------------------Bešić-------------------------Prcić--------------------------------
-----------------------------------------Miličević-------------------------------------------
-------------------------------------------Džeko--------------------------------------------
Bolje ih je dole tri,sigurnije je,a ovako dobijaš pokretljiviji vezni red,"gušči",
i slobodnije Lulića,Kolašinca i Pjanića,koji je bolji kad nije striktno defanzivni vezni
jer iza sebe ima još jednog centralnog beka,baš kao u Juventusu!
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
						- Goalgetter
- Kontakt:
Kad ide spisak?

Ja sam negdje procitao da je u ponedjeljak.Goalgetter je napisao/la:Kad ide spisak?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
						- Goalgetter
- Kontakt:
Hvala.kobe24 je napisao/la:Ja sam negdje procitao da je u ponedjeljak.Goalgetter je napisao/la:Kad ide spisak?

Ko prvo glupo je i van svake pameti da pjanic bude iza besica, besic je klasicni defanzivni vezni i ne treba da ide nesto posebno naprijed uopce. Pjanic je nas jedini kvalitetni veznjak i treba minimum biti nasredini a povremeno ici i naprijed, nikako bazirati se na defanzivne zadatke.barsa77 je napisao/la:Promjeniti formaciju :
Druga stvar, koliko se sjecam zadnji put kad smo imali 3 nazad, to je bilo protiv belgije kada smo izgubili 4-0. Nazad su bili bicakcic, zukanovic i spahic. Tako da ne znam sada da li smo mi uopce spremni na tu formaciju
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
JA mislim da je Šehić trenutno ispred Begovića, jer je Asmir šupalj skroz. I kada vidim da se zove nakav Sarić....koja managerska smijurija. Žalosno pa lik u prvih 11 svoje ekipe nema mjesto..

- 
				bhfanatic14
- Kontakt:
Evo ih opet ovi zeljini, sehic bolji od asmira   
   ..isto kao sto su amko i lutvo bolji od roberta
 ..isto kao sto su amko i lutvo bolji od roberta   opet se smuca Po austriji ovaj trenerski mag, nece ga niko.. jadno ko je bio kandidat za selektora
  opet se smuca Po austriji ovaj trenerski mag, nece ga niko.. jadno ko je bio kandidat za selektora   .. poziv za sarica smijesno i nepotrebno, jedino za njega dobro za neki transfer na ljeto.. taj nema mjesto u sarajevu Ako cemo realno. Bit ce interesantan spisak Bas me zanima koga ce pozvat koga izostavit
.. poziv za sarica smijesno i nepotrebno, jedino za njega dobro za neki transfer na ljeto.. taj nema mjesto u sarajevu Ako cemo realno. Bit ce interesantan spisak Bas me zanima koga ce pozvat koga izostavit   i veliki plus za sve ove prijateljske, tako to rade normalne ekipe, sto vise provjera bolje je. Konacno neka normala, da iskoristimo sve te fifine termine za prijateljske.
  i veliki plus za sve ove prijateljske, tako to rade normalne ekipe, sto vise provjera bolje je. Konacno neka normala, da iskoristimo sve te fifine termine za prijateljske.

..isto kao sto su amko i lutvo bolji od roberta
 ..isto kao sto su amko i lutvo bolji od roberta   opet se smuca Po austriji ovaj trenerski mag, nece ga niko.. jadno ko je bio kandidat za selektora
  opet se smuca Po austriji ovaj trenerski mag, nece ga niko.. jadno ko je bio kandidat za selektora   .. poziv za sarica smijesno i nepotrebno, jedino za njega dobro za neki transfer na ljeto.. taj nema mjesto u sarajevu Ako cemo realno. Bit ce interesantan spisak Bas me zanima koga ce pozvat koga izostavit
.. poziv za sarica smijesno i nepotrebno, jedino za njega dobro za neki transfer na ljeto.. taj nema mjesto u sarajevu Ako cemo realno. Bit ce interesantan spisak Bas me zanima koga ce pozvat koga izostavit   i veliki plus za sve ove prijateljske, tako to rade normalne ekipe, sto vise provjera bolje je. Konacno neka normala, da iskoristimo sve te fifine termine za prijateljske.
  i veliki plus za sve ove prijateljske, tako to rade normalne ekipe, sto vise provjera bolje je. Konacno neka normala, da iskoristimo sve te fifine termine za prijateljske.SAVEZ NAPOLJE   ! ! !  NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
						Stadion Koševo
Robi voli da igra krene od golmana, pa je u tom aspektu Šeha neuporedljivo bolji od Begovića. Inače ko je gledao Bournemouth u prošlih mjesec dana je mogao vidjeti koliko je loše Asmir branio.

Znaci mozemo i Al. Bekica ocekivat kako je krenulo 

- Goalgetter
- Kontakt:
Pa citava javnost je trubila da se obavezno moraju zvati igraci iz nase lige. Ne bi me cudilo da i Bekic bude tu.guillermo je napisao/la:Znaci mozemo i Al. Bekica ocekivat kako je krenulo
Na kraju krajeva, prijateljska je utakmica, gdje se igraci i trebaju dokazivati. Koga god pozove, vidicemo ga na djelu pa onda donositi zakljucke.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Mene bi druze sramota bilo pomisliti, a ne izjaviti da je Seha bolji.Vucevich je napisao/la:Robi voli da igra krene od golmana, pa je u tom aspektu Šeha neuporedljivo bolji od Begovića. Inače ko je gledao Bournemouth u prošlih mjesec dana je mogao vidjeti koliko je loše Asmir branio.
Pa covjek karijeru u engleskoj poceo, 15 godina tu konstantno brani i trenutno golman u osrednjoj ekipi najjace lige svijeta.
Sehic nije los golman, ali ne vise od rezerve. I to begovic sa jednom rukom da brani bolje nego on.
Da je priblizno dobar kao sto govorite, dobacio bi on vise od Mersina i sad azerbejdzana
EDIN DŽEKO! <3  EDIN DŽEKO! <3  EDIN DŽEKO! <3
Saric je bio najbolji u dvije tekme u SAD-u od premijerligaskih igraca!
Zakaric je vec provala veca, da je zvao Graovca - OK.

Zakaric je vec provala veca, da je zvao Graovca - OK.
					Zadnja izmjena: hurem, dana/u 06 mar 2018, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.

Ovo se i ocekovalo, cisto radi reda se se pozove par igraca iz nase lige. A i prijateljska je utakmica, zasto ne.

Rezultat je trend, ideal je vječan!
Nisam izjavio da je bolji vec da vise odgovara stilu igre koji Robi preferiraJavierBosnia je napisao/la:Mene bi druze sramota bilo pomisliti, a ne izjaviti da je Seha bolji.Vucevich je napisao/la:Robi voli da igra krene od golmana, pa je u tom aspektu Šeha neuporedljivo bolji od Begovića. Inače ko je gledao Bournemouth u prošlih mjesec dana je mogao vidjeti koliko je loše Asmir branio.
Pa covjek karijeru u engleskoj poceo, 15 godina tu konstantno brani i trenutno golman u osrednjoj ekipi najjace lige svijeta.
Sehic nije los golman, ali ne vise od rezerve. I to begovic sa jednom rukom da brani bolje nego on.
Da je priblizno dobar kao sto govorite, dobacio bi on vise od Mersina i sad azerbejdzana
 , dakle ima mnogo bolju pas-igru i kontrolu nad loptom. Inace ni golmani u BiH Premijer Ligi ne prave greske kao sto je Begovic napravio protiv Newcastlea.
, dakle ima mnogo bolju pas-igru i kontrolu nad loptom. Inace ni golmani u BiH Premijer Ligi ne prave greske kao sto je Begovic napravio protiv Newcastlea.- JavierBosnia
- Kontakt:
Ne mozes onda tako gledati. Ajde zamislimo da Milan Djuric ima bolju igru glavom od Dzeke i onda kazemo Mesa voli centarsuteve i taj stil igre i Milam treba biti ispred Dzeke.Vucevich je napisao/la:Nisam izjavio da je bolji vec da vise odgovara stilu igre koji Robi preferiraJavierBosnia je napisao/la:Mene bi druze sramota bilo pomisliti, a ne izjaviti da je Seha bolji.Vucevich je napisao/la:Robi voli da igra krene od golmana, pa je u tom aspektu Šeha neuporedljivo bolji od Begovića. Inače ko je gledao Bournemouth u prošlih mjesec dana je mogao vidjeti koliko je loše Asmir branio.
Da je priblizno dobar kao sto govorite, dobacio bi on vise od Mersina i sad azerbejdzana, dakle ima mnogo bolju pas-igru i kontrolu nad loptom. Inace ni golmani u BiH Premijer Ligi ne prave greske kao sto je Begovic napravio protiv Newcastlea.
Tako i ovaj ima bolju pas igru, ali nista vise. Begovic istina napravi gresku, ali uradi i dosta vise dobrog koje neko primjeti neko ne.
Neko kvalitet golmana gleda po odbranjenim penalima i skinutim zicerima..
EDIN DŽEKO! <3  EDIN DŽEKO! <3  EDIN DŽEKO! <3
Ako se gleda broj odbranjenih penala, Begović je među najgorim golmanima na svijetu.

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Trenutno korisnika/ca: FerdinandF i 29 gostiju.