Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

krcko
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la krcko » 28 mar 2009, 16:39

Ciro **** napusi se sjeveru.Pobjedit cemo ali u k....Ja ciri nista ne vjerujem.Povucemo se od prve minute i kao nesto iz kontre da pokusamo.Volio bi kao i svi zbog nase raje tamo da izvucemo pozitivan rezultat ali da bog da.

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 28 mar 2009, 16:42

ma igraćemo napadački...kad se igračima igra napadački,ništa tu ćiro nemože promjenit....nemože bojkotovat utakmicu....džeko je reko da moraju igrat napadački ,i miske je reko.....igraće oni napadački....

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 28 mar 2009, 16:42

krcko je napisao/la:Ciro **** napusi se sjeveru.Pobjedit cemo ali u k....Ja ciri nista ne vjerujem.Povucemo se od prve minute i kao nesto iz kontre da pokusamo.Volio bi kao i svi zbog nase raje tamo da izvucemo pozitivan rezultat ali da bog da.
nevjerujem da cemo se povuci,ciro je reko da cemo igrat sa 2 napadaca

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 28 mar 2009, 16:43

ALE ALE ALEEEEE IGRAJ BOSNO NEDAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBE ALE ALE ALEEEE :D :D :D
mB!

esso
Kontakt:

Post Postao/la esso » 28 mar 2009, 16:44

IGRAJ BOSNO ALE,ALE ALE ALE HIMNA JE ODLICNA SVAKA CAST AUTORU NAPOKON NESTO STO JE ODLICNO I STO CE SVI ZAVOLJETI BRAVOOOOOOOOOOO A VECERAS SAMO HRABRO OSTAVITE SRCE NA TERENU PA IAKO NEBUDE DOBAR REZULTAT JA CU BITI ZADOVOLJAN JER BORILI STE SE ZA DRZAVNI GRB ABD POBIJEDICEMO IGRAJ BOSNO NEDAJ SE IGRAJ SVI SMO UZ TEBE ALA ALE ALE ALE :D :D

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 28 mar 2009, 16:47

esso je napisao/la:IGRAJ BOSNO ALE,ALE ALE ALE HIMNA JE ODLICNA SVAKA CAST AUTORU NAPOKON NESTO STO JE ODLICNO I STO CE SVI ZAVOLJETI BRAVOOOOOOOOOOO A VECERAS SAMO HRABRO OSTAVITE SRCE NA TERENU PA IAKO NEBUDE DOBAR REZULTAT JA CU BITI ZADOVOLJAN JER BORILI STE SE ZA DRZAVNI GRB ABD POBIJEDICEMO IGRAJ BOSNO NEDAJ SE IGRAJ SVI SMO UZ TEBE ALA ALE ALE ALE :D :D
BRAVO MAJSTORE...ALE ALE ALEEEEEE OVO JE ODLICNA HIMNA I MISLIM DA CE SE SVIMA SVIDJETI, NECU DA RAZMISLJAM DA NECEMO UZETI BAR BOD JER CEMO MI UZETI 3 BODA DZEKOOOOOOOO I 0:1 VODI BiH POLUDILA JE CIJELA SJEVERNA TRIBINA, KLUPA JE SKOCILA, KAKVA SAMO ATMOSFERA ALE ALE ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
mB!

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 28 mar 2009, 16:49

trebo bi ovaj sastav biti
--------------supic------------------------------------
-----pandza(damjanovic)---nadarevic-----spahic
----berberovic------------------------ibricic
---------------- jahic--muratovic---------------
------------------misimovic----------------------
-------------dzeko------muslimovic

esso
Kontakt:

Post Postao/la esso » 28 mar 2009, 16:55

Mukiol je napisao/la:
esso je napisao/la:IGRAJ BOSNO ALE,ALE ALE ALE HIMNA JE ODLICNA SVAKA CAST AUTORU NAPOKON NESTO STO JE ODLICNO I STO CE SVI ZAVOLJETI BRAVOOOOOOOOOOO A VECERAS SAMO HRABRO OSTAVITE SRCE NA TERENU PA IAKO NEBUDE DOBAR REZULTAT JA CU BITI ZADOVOLJAN JER BORILI STE SE ZA DRZAVNI GRB ABD POBIJEDICEMO IGRAJ BOSNO NEDAJ SE IGRAJ SVI SMO UZ TEBE ALA ALE ALE ALE :D :D
BRAVO MAJSTORE...ALE ALE ALEEEEEE OVO JE ODLICNA HIMNA I MISLIM DA CE SE SVIMA SVIDJETI, NECU DA RAZMISLJAM DA NECEMO UZETI BAR BOD JER CEMO MI UZETI 3 BODA DZEKOOOOOOOO I 0:1 VODI BiH POLUDILA JE CIJELA SJEVERNA TRIBINA, KLUPA JE SKOCILA, KAKVA SAMO ATMOSFERA ALE ALE ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
evo himnu slusam vec 2 sata bez prestanka stvarno je zarazna abd ili bod ili 3 su nasa naravno pozzzz svim navijacima IGRAJ BOSNO ALE ALE ALE :D :D

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 28 mar 2009, 17:03

Sasa Papac je hinja sto nece da igra za BiH umjesto da se ponosi sto je bosanac i da doprinosi svojoj rodnoj grudi, on nas zaboravlja i neodaziva se repki.A da mu nije bilo reprezentacije nikad nebi ni igrao u Škotskoj...
UGLAVNOM ALE ALE ALEEEE IGRAJ BORI SE I PRKOSI IGRAJMO BH sinovi :!: ;) :D
mB!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 28 mar 2009, 17:05

ma meni nije jasno sto pojedini na ovom forumu toliko dizu belgiju,ko da je ona brazil
mi 100% imamo bolji individoualce od njih
samo se nadam da je ciro poslozio kockice
asmo ljudi pozitiva
jos malo nervoza raste
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 mar 2009, 17:06

sasa je legenda ;)

Svaka njemu cast sto on ima svoje "Ja", dok se drugi prodaju s izgovorom , ovo je je za moju domovinu, iako nije, bolje da ne igraju pa da napkon odu oni mafijasi, ali ipak sta ces takvi smo mi, neka Bosna pobjedi, ocekujem, nadam se, i zelim tu pobjedu. :mrgreen:

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 28 mar 2009, 17:08

Rz88 je napisao/la:sasa je legenda ;)

Svaka njemu cast sto on ima svoje "Ja", dok se drugi prodaju s izgovorom , ovo je je za moju domovinu, iako nije, bolje da ne igraju pa da napkon odu oni mafijasi, ali ipak sta ces takvi smo mi, neka Bosna pobjedi, ocekujem, nadam se, i zelim tu pobjedu. :mrgreen:
Ma vidimo i sami da je nemoguce otjerati "mafijase"ali treba da igra za svoju zemlju, a ne da odbija zbog mafijasa, pa znaci njemu su btiniji mafijasi od svih nas bosanacai hercegovaca i od drzave BiH...BOsna je sampion oooooooooo
mB!

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 28 mar 2009, 17:12

Jeb te kad sam sada vako nervozan i na tabletama sta ce biti veceras ehheh :D
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

eldaros1987
Kontakt:

Post Postao/la eldaros1987 » 28 mar 2009, 17:12

Mukiol je napisao/la:Sasa Papac je hinja sto nece da igra za BiH umjesto da se ponosi sto je bosanac i da doprinosi svojoj rodnoj grudi, on nas zaboravlja i neodaziva se repki.A da mu nije bilo reprezentacije nikad nebi ni igrao u Škotskoj...
UGLAVNOM ALE ALE ALEEEE IGRAJ BORI SE I PRKOSI IGRAJMO BH sinovi :!: ;) :D
prvo svi smo bili jel tako da se otjera ona mafija iz saveza... i kad je momak sa ostalim potpisao pismo da neće više igrati za repku dok su ti ljudi u savezu svi smo bili na njihovoj strani... sad kad čovjek neće da pogazi svoje obećanje svi ga grde..mislim da je dokazao svojim karakterom kakva je ličnost!!!zato pustite momka na miru... i ne bi trebali takve riječi za njega govoriti... FOREVER BOSANAC. 8-) 8-)

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 28 mar 2009, 17:30

ma džaba je to...papac sad neigra..i što sad ne odu ovi iz saveza....kako bi bilo da miske,džeko,spahić neigraju zbog ovih u savezu....i da oni ne igraju ova stoka iz saveza nece otic...zato je bolje da igraju svi koji se protive savezu....igrali oni ili neigrali ovi iz saveza ne odalze...i s time se trebamo pomirit....trebamo ih ignorisati kao da ne postoje...a ne ovako svi smo protiv njih a oni jos jaci....

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 28 mar 2009, 17:31

Belgija - BiH 1:2
BiH - Belgija 2:0

(realno)
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 28 mar 2009, 17:32

nikome ne zelim smrt al cini mi se da ih samo smrt moze otjerat sa stolica
vOluMme je napisao/la:ma džaba je to...papac sad neigra..i što sad ne odu ovi iz saveza....kako bi bilo da miske,džeko,spahić neigraju zbog ovih u savezu....i da oni ne igraju ova stoka iz saveza nece otic...zato je bolje da igraju svi koji se protive savezu....igrali oni ili neigrali ovi iz saveza ne odalze...i s time se trebamo pomirit....trebamo ih ignorisati kao da ne postoje...a ne ovako svi smo protiv njih a oni jos jaci....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 28 mar 2009, 17:34

kad marjan zagrmi veceras: PA RADUJ SE BOSNOOOOOOOOO.. PA RADUJ SE BOSNOOOOO STO IMAS EDINA DŽEKU:d:d::d
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 28 mar 2009, 17:36

miralem444 je napisao/la:nikome ne zelim smrt al cini mi se da ih samo smrt moze otjerat sa stolica
vOluMme je napisao/la:ma džaba je to...papac sad neigra..i što sad ne odu ovi iz saveza....kako bi bilo da miske,džeko,spahić neigraju zbog ovih u savezu....i da oni ne igraju ova stoka iz saveza nece otic...zato je bolje da igraju svi koji se protive savezu....igrali oni ili neigrali ovi iz saveza ne odalze...i s time se trebamo pomirit....trebamo ih ignorisati kao da ne postoje...a ne ovako svi smo protiv njih a oni jos jaci....
i opet poslije njih,če doći isti.... :D

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 28 mar 2009, 17:36

Imamo vezu, imamo napad :o i kad je Vedo zdrav nema ni Brazil takve.
Da je senilni Piro barem jednom otisao da pogleda Seju i Vedu pa snimio Hoff. formaciju(barem na tekmu protiv Bayerna) i pustio Topica lijevo, Dzeko u sedini, Muslimovic desno :o
Sada ce neki reci kako nemamo odbrane :roll:
Jah, Hoff. ima Vidica, ima Stama, ima Ferdinanda, Lusija :roll:
Kakav bi to pritisak bio nebi Belgija ni p´o centra presla-do poluvremena bi primili tricu..
Piro Ceder je procitana knjiga i njegova formacija je svima poznata jos od 96 :roll:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.