Od 5-2 ,e moj Mirzete
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Zato što ima samo servis, nema udaraca, nema kretanja. Outdoor sporiji, veći odskok i servis ne igra pretjerano bitnu ulogu, pogotovo ne u IW. Njegov užasni fh s kojim ne dobija nikakvu prednost ne može probiti nikog. Indoor brži, niži odskok, servis igra bitniju ulogu. Odnosno, najveći problem je to kretanje koje skoro pa i ne postoji.esprit24 je napisao/la:Yebo vas vise outdor indor, TOP100 igrac mora biti priblizno kvalitetan na svim uslovima. Ako moze pojasnjenje zasto je on bolji u dvorani u odnosu na vani
Malo brani bodova, a uskoro će deadh line. Valjda će negdje koju pobjedu ostvariti.babino je napisao/la:uno..kako mislis nece ispasti iz top 100?
mene strah i za french open majke mi...
znam da to brani zato i pisem...bas si optimistican ako negdje vidis bodove poslije ove dvije kriminalne predstave...a s gubitkom tih bodova dolazi na granicu..Unofficialpage je napisao/la:Malo brani bodova, a uskoro će deadh line. Valjda će negdje koju pobjedu ostvariti.babino je napisao/la:uno..kako mislis nece ispasti iz top 100?
mene strah i za french open majke mi...Samo Guadalaya tu brani 80 bodova to jest titulu i u Leonu 17 bodova.
Nema!badel62 je napisao/la:Ima li šanse da upadne kao LL ako je ispao u prvom kolu kvala?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.