BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Kako igra u zadnje vrijeme treće kolo i više nego solidno, a i Andersona je pobjeđivao, može se nadat nečemu.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ma Mirza uzeo sad malo para pa ko i Damke poceo po drustvenim mrezama objavljivati ova egzoticna mjesta 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kao da kod Damira igra neku bitnu ulogu forma. On je znao koliko puta iz katastrofalne forme napraviti odličan rezultat. Žrijeb nije mogao bolji biti, Anderson mu odgovara stilom tenisa i može on preko Andersona sigurno. Samo da se oporavio kako treba i očekujem dobar rezultat.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
lakapo, treba prvo doći do andersona
inače upravo vidim da je nagradni fond IW i KB apsolutno identičan! interesantno!

inače upravo vidim da je nagradni fond IW i KB apsolutno identičan! interesantno!
Raja, prvo da Džumi prođe Kickera 

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ovaj Mirzin krvnik Kruger lagano udje u MD i tamo prodje prvo kolo, koliki je peh taj Mirza, nevidjeno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Damir veceras na terenu 7, treci mec, nakon dva zenska singla, vjerovatno nece prije 23.00. Sudeci po dosadasnjem iskustvu zene znaju razvuci, pa to moze biti i iza ponoci 

ljudi, nesto razmisljam i pitam se da li je mirza jedan od losijih tenisera koji je uzeo atp titulu u ovoj novijoj historiji ove igre?
ima li statisticara ovih da spomenu koje ime hehe
Ima konkurencije ne brinibabino je napisao/la:ljudi, nesto razmisljam i pitam se da li je mirza jedan od losijih tenisera koji je uzeo atp titulu u ovoj novijoj historiji ove igre?

Pa u istoj sedmici, Roberto Carballes Baena uzeo u Quitu

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Tu su negdje Gojowczyk, Sweeting i Carballes Baena sa njim. Svakako je jedan od najgorih ali karijera mu još traje, nije nemoguće da se izdvoji iz tog društva.babino je napisao/la:ljudi, nesto razmisljam i pitam se da li je mirza jedan od losijih tenisera koji je uzeo atp titulu u ovoj novijoj historiji ove igre?
Hocel biti stream?hm59 je napisao/la:Damir veceras na terenu 7, treci mec, nakon dva zenska singla, vjerovatno nece prije 23.00. Sudeci po dosadasnjem iskustvu zene znaju razvuci, pa to moze biti i iza ponoci
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hoće.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma ko ima sve SK bice sig prenos,jer rade na 4 kana prenose meceva iz IW
Bude li na SK onda ce sigurno biti na nekom od prva tri, oni uvijek prenose tenisere iz regiona. Pitanje je samo da li imaju signal sa terena 7?
court 7 
ja sam mislio da se u IW igra samo na court 1-6 a na courtu 7 da ni juniori ne igraju, to je prvi teren desno kad uđeš sa cash lot parkinga, mislim da tu ima samo sa jedne strane dva reda stolica, ako ih ima uopšte. to je baš teren koji će damira motivisati ... ja mislim da se njemu povraća kada ga tako negdje stave da igra

ja sam mislio da se u IW igra samo na court 1-6 a na courtu 7 da ni juniori ne igraju, to je prvi teren desno kad uđeš sa cash lot parkinga, mislim da tu ima samo sa jedne strane dva reda stolica, ako ih ima uopšte. to je baš teren koji će damira motivisati ... ja mislim da se njemu povraća kada ga tako negdje stave da igra

A tek sto ce se svadjati sa sudijom oko toga je li aut ili linijajestamaji je napisao/la:court 7
ja sam mislio da na court 7 ni juniori ne igraju, to je prvi teren desno kad uđeš sa cash lot parkinga, mislim da tu ima samo sa jedne strane dva reda stolica, ako ih ima uopšte. to je baš teren koji će damira motivisati ... ja mislim da se njemu povraća kada ga tako negdje stave da igra![]()

izvrsno! čuj court 7! današnji dan stvarno obećava 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
To je taj teren

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ok, sad izgleda ko chatriet u poređenju sa onim od prije 3-4 godine 
tada se fakat igralo samo na 1-6

tada se fakat igralo samo na 1-6
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Đe bi oni Damira na parking stavili.
A bit će svakako zanimljivo, na nama je da se nerviramo a na Damiru je da nas nervira. 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.