Da su ovakvi tereni bio bi mnogo važan faktor.Virtu4l je napisao/la:Šta to nekome smeta u vezi Borca? Borac je već odavno nebitan faktor u našem fudbalu, tako da zaista ne postoji ništa što bi nekome smetalo ili ga ugrozilo.bluearmy je napisao/la:Ne smeta vama samo teren u Banjaluci nego sve u vezi Borca.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
I gdje god da igras ...
Pa od Mostara do Banja Luke ima uslovnijih njiva od ovog terena, to garantujem. Nek su nama suci opremljeni komunikacijskom tehnologijom i imaju slusalice a sto imaju obicno mrenu na ocima ko to J**+. I sto neko napisa reflektori su uslov za utakmice u podne. Fuj.
-
Convicts1988
- Kontakt:
Mafijaški savez je kriv za ovakve terene, pa onda tek klubovi !
http://i50.tinypic.com/2nge712.jpgVirtu4l je napisao/la:Šta to nekome smeta u vezi Borca? Borac je već odavno nebitan faktor u našem fudbalu, tako da zaista ne postoji ništa što bi nekome smetalo ili ga ugrozilo.bluearmy je napisao/la:Ne smeta vama samo teren u Banjaluci nego sve u vezi Borca.
Proce za.10/15 godina
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Tad im je bio mnogo važan faktor, što su lijegali spavati plakajući.Fudbal je napisao/la:http://i50.tinypic.com/2nge712.jpgVirtu4l je napisao/la:Šta to nekome smeta u vezi Borca? Borac je već odavno nebitan faktor u našem fudbalu, tako da zaista ne postoji ništa što bi nekome smetalo ili ga ugrozilo.bluearmy je napisao/la:Ne smeta vama samo teren u Banjaluci nego sve u vezi Borca.
Proce za.10/15 godina
FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan
I gdje god da igras ...
I gdje god da igras ...
- ASD
- Kontakt:
Convicts1988 je napisao/la:Mafijaški savez je kriv za ovakve terene, pa onda tek klubovi !
Ovo u Banja luci je SRAMOTA!Convicts1988 je napisao/la:Mafijaški savez je kriv za ovakve terene, pa onda tek klubovi !
Zasto ne i igraju u Krupi, ionako je 30 ljudi na utakmici, ovo treba zabraniti
Jao terena u Banja Luci

-
Convicts1988
- Kontakt:
Jeste sramota, za grad, za veličinu kakav je Borac , sigurno. Al, savez ne radi apsolutno ništa po pitanju infrastrukture i tih terena, tako da. Ne vrši se pritisak na klubove nikakav glede te stavke, da ne pričam o nekoj finansijskoj injekciji klubovima za uredjivanje i poboljšanje uslovaAlemC85 je napisao/la:Ovo u Banja luci je SRAMOTA!Convicts1988 je napisao/la:Mafijaški savez je kriv za ovakve terene, pa onda tek klubovi !![]()
![]()
Kad se u savezu donese degenska odluka da klubovi moraju imati reflektore prije uslovnih terena, sve je jasno i sve je rečeno kakvi su to idioti .
ovakav teren najviše odgovara željezničaru
sad kad vode 3-0,vjerujem da više osluškuju hoće li ga zrinjski zabit ovdje ili neće
mada me ne bi začudilo ni da ga mi zabijemo,jer očito smo bolji danas po ovakvom terenu.....pa da željezničar uđe i prvi u LZP,što nosi svakakve beneficije..i bod više,i najbolji raspored
a mi smo prilično rasterećeni...tj,bar se nadam
slažem se da je sramota ovo
sad kad vode 3-0,vjerujem da više osluškuju hoće li ga zrinjski zabit ovdje ili neće
mada me ne bi začudilo ni da ga mi zabijemo,jer očito smo bolji danas po ovakvom terenu.....pa da željezničar uđe i prvi u LZP,što nosi svakakve beneficije..i bod više,i najbolji raspored
a mi smo prilično rasterećeni...tj,bar se nadam
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 07 mar 2018, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
- svrakino1921
- Kontakt:
U pravu si osluskuje seSchlager je napisao/la:ovakav teren najviše odgovara željezničaru![]()
sad kad vode 3-0,vjerujem da više osluškuju hoće li ga zrinjski zabit ovdje ili neće![]()
I bio je penal za Borac jel tako
čist kao suza...pošto gledam na tv jer sam još na poslu,def je bilo unutra onaj faul nad acom radulovićem..
plus još što je i mahir karić pogodio prečku
- svrakino1921
- Kontakt:
Hvala prijateljuSchlager je napisao/la:čist kao suza...pošto gledam na tv jer sam još na poslu,def je bilo unutra onaj faul nad acom radulovićem..
Kako bit prvi kad su se Zrinjskom nastimala vec 3 boda,dakle dokazi imaju sve se zna J*** ga ja.
- Bazinga12345
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ne znas da li je ruzniji fudbal, teren ili slika na BHT/Moja TV
potpuno negledljiva liga
potpuno negledljiva liga
Don't believe the hype.
Ovo je za plakati kakvi tereni..
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Šta kukate, ovdje se najbolje kale igrači. 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Toooooooooooooooooooo! Borac 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.