Niko ne kaže da teren nije grozan ali ljudi u Borcu su tako namjerno htjeli a ne neko "političko Sarajevo" na šta cilja Baka.SamoTravnik je napisao/la:Zato sto su naredili da se mora igrati utakmica a ne sto je teren katastrofalan.nellic07 je napisao/la:Baka optužuje Sarajevo za loš travnjak u Banja Luci
Ovo je realno sramota, sramota je predstavljati drzavu sa ovakvim terenima. Ovo treba pauzirati godinu dana, srediti 10ak terena i onda opet poceti, ovo prestaje biti smijesno.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zadnja izmjena: nellic07, dana/u 07 mar 2018, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
- akisarajevo92
- Kontakt:
steta sto ovako nije imao dlake na jeziku nakon Bijeljine ili Goska
Don't believe the hype.
Odavno Sliskovicu glava nije u vinklu. Nikad od njega insan. Takav je bio i kao igrac.svrakino1921 je napisao/la:Joj Bake-neko je iz Sarajeva naredio da se igra
Pusti kockara. Postao je mitoman otkad se lize sa Beusom. Eto ih tamo nek se natezu...
Zivjela BiH
ti bas i nisi inteligentan...nellic07 je napisao/la:Niko ne kaže da teren nije grozan ali ljudi u Borcu su tako namjerno htjeli a ne neko "političko Sarajevo" na šta cilja Baka.
Bravo. Tad je sve bilo ok. Pusti munafike i licemjere sa kamenjara.akisarajevo92 je napisao/la:steta sto ovako nije imao dlake na jeziku nakon Bijeljine ili Goska
Smanji komplekse.Za grozan teren u BL krivi su ljudi iz Borca a ne neko "političko Sarajevo" na šta cilja nacionalist Baka.harry_90 je napisao/la:Jesi slusao covjeka uopste?nellic07 je napisao/la:Baka optužuje Sarajevo za loš travnjak u Banja Luci
Covjek lijepo rekao ,sudija nije zelio da se igra ovaj mec,ali je dosla direktiva iz Sarajeva da se mec mora odigrati..
I rekao je jos da se mec mogao prolongirati za 24 sata da se teren koliko toliko sredi,ali nije po direktivi ljudi iz Sarajeva..
Jel sad jasnije ?
Glupa izjava, odgovoran je Borac. Baka nek smanji malo politicke gluposti jer izjava tako zvuci.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
ajde tucaj kamenje,ostavi se tastatureChinaglia je napisao/la:ti bas i nisi inteligentan...nellic07 je napisao/la:Niko ne kaže da teren nije grozan ali ljudi u Borcu su tako namjerno htjeli a ne neko "političko Sarajevo" na šta cilja Baka.
A odakle je stigla direktiva Bjelici da unakazi Borac. 
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
po meni..u pravu je sve što je rekao,ali hinjski,mudro je prećutao isti penal za borac,kao nad filipovićem u subotu...lijepo je to ispinovao "ne bih o utakmici"....
ja sam malo starijeg kova....znači,ili je trebao reć i jedno i drugo,ili ništa..preskočiti svaki komentar...
ovako je rekao samo onaj dio koji njemu i njegovom klubu odgovara...iako ništa nije slagao,ostaje gorak utisak jer je komentarisao kao sa švedskog stola....samo ono što mu ide u prilog
ja sam malo starijeg kova....znači,ili je trebao reć i jedno i drugo,ili ništa..preskočiti svaki komentar...
ovako je rekao samo onaj dio koji njemu i njegovom klubu odgovara...iako ništa nije slagao,ostaje gorak utisak jer je komentarisao kao sa švedskog stola....samo ono što mu ide u prilog
Kakve komplekse..bas me briga na sta cilja Baka ja ti ponavljam sta je covjek rekao,al ti odmah na komplekse..uzivaj u zivotu i mani se "politike"..nellic07 je napisao/la:Smanji komplekse.Za grozan teren u BL krivi su ljudi iz Borca a ne neko "političko Sarajevo" na šta cilja nacionalist Baka.harry_90 je napisao/la:Jesi slusao covjeka uopste?nellic07 je napisao/la:Baka optužuje Sarajevo za loš travnjak u Banja Luci
Covjek lijepo rekao ,sudija nije zelio da se igra ovaj mec,ali je dosla direktiva iz Sarajeva da se mec mora odigrati..
I rekao je jos da se mec mogao prolongirati za 24 sata da se teren koliko toliko sredi,ali nije po direktivi ljudi iz Sarajeva..
Jel sad jasnije ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma namazan je Baka, on uvijek kada ne pobjedi pravi alibi da mu savez pomogne u narednim kolima. A kada mu pomogne govori da je sve regularno.
Sliskovic "celi svet je protiv nas" Blaz opet dominira svojim izjavama. Ne dajte mu pred mikrofon ljudi, if ju nou vat aj min, Grinjski plejd gud frst half
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ovi škutori vazda nešto kukaju
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Smanji komplekse.Za grozan teren u BL krivi su ljudi iz Borca a ne neko "političko Sarajevo" na šta cilja nacionalist Baka.[/quote]
Kakve komplekse..bas me briga na sta cilja Baka ja ti ponavljam sta je covjek rekao,al ti odmah na komplekse..uzivaj u zivotu i mani se "politike"..
[/quote]
Zar je moguće da si toliko glup ? Upravo Bakin komentar je politički.
Kakve komplekse..bas me briga na sta cilja Baka ja ti ponavljam sta je covjek rekao,al ti odmah na komplekse..uzivaj u zivotu i mani se "politike"..
Zar je moguće da si toliko glup ? Upravo Bakin komentar je politički.
Zadnja izmjena: nellic07, dana/u 07 mar 2018, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
dobro si ti to . imaju samo dokazi o visokim premijama zeljeznicara prema borcu . valjda ostaju ljudima pare i za osvojeni bod . cestitam na borbenosti i vecoj zelji .Alipasino je napisao/la:Kako bit prvi kad su se Zrinjskom nastimala vec 3 boda,dakle dokazi imaju sve se zna **** ga ja.
edit - prateci baku odavno , komentari nisu politicki vec je aludirao na ' kako netko u sarajevu moze znati kakav je ovdje teren ' . a naredba normalno dolazi iz saveza jer nema termina /po njima ), otkud drugo ta nije iz predsjednistva bih .
Kakve komplekse..bas me briga na sta cilja Baka ja ti ponavljam sta je covjek rekao,al ti odmah na komplekse..uzivaj u zivotu i mani se "politike"..nellic07 je napisao/la:Smanji komplekse.Za grozan teren u BL krivi su ljudi iz Borca a ne neko "političko Sarajevo" na šta cilja nacionalist Baka.
Zar je moguće da sti toliko glup ? Upravo Bakin komentar je politički.[/quote]
Vidis da ja sa tobom normalno komuniciram ti odmah glup si..i sta ja sa tobom da komuniciram kad ne znas biti normalan
Samo da te pitam odakle dolazi naredba za odigravanje meca,da nije mozda sa Ivan sedla ili Sarajeva.. ko god se pobuni i spomene negativno u vezi lige politicki je govor.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Neće.Hantraga je napisao/la:Navijači Sarajeva će naći 10 argumenata zašto je Sarajevo veće
Željo ima najviše trofeja, Željo ima najveću posjetu, Željo ima najbolju školu fudbala/dao je najviše reprezentativaca, Željo ima infrastrukturu, Željo je najuspješniji u Evropi.
Sve ovo što sam nabrojao su činjenice, i to je tako, ne postoje argumenti koji će to poništiti, a ovo su najbitniji faktori kada se mjeri 'veličina' kluba.
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kod nas se treba igrati liga od aprila do oktobra. Jer ovi tereni izgleda na svakom stadionu da su gori nego sto su bili u pola rata.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.