FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Gosk, krupa, radnik, sloboda
2 od 12 bodova kod KUCE
2 od 12 bodova kod KUCE
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
belosevic28
- Kontakt:
Svako ko suti na ovakvu situaciju a dio je kluba na bilo koji nacin nije nikakav vojnik kluba nego obicni uhljeb !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Koja smo mi ojebina od ekipe,pa treba biti realan pa priznati da su komsije za nas svemirski brod
Pa ja kad to isto rekoh prije pola godine, prvi ti me radi toga napade i naziva me svakakvim?belosevic28 je napisao/la:Svako ko suti na ovakvu situaciju a dio je kluba na bilo koji nacin nije nikakav vojnik kluba nego obicni uhljeb !!!
Raja budite iskreni - Sabrina i Ihtijarevic. Kakvu viziju ocekujete od njih ? Sta su oni do sada postigli da bi mogli voditi FKS ?
Kakve su im reference bile ? Sta ocekujete kada vam imbecili vode klub ?
Ovo je logican slijed - lova se trosi na plate i lopovluke a trolovi kontrolisu forume da im obezbjede zaledje.
Kakve su im reference bile ? Sta ocekujete kada vam imbecili vode klub ?
Ovo je logican slijed - lova se trosi na plate i lopovluke a trolovi kontrolisu forume da im obezbjede zaledje.
Navijaci su predobri, davno je ovde neko trebao dobit degenek, pocev od Dine pa do ove sad uprave, svi komplet zajedno sa ku*avama i onim makedonsko-njemackim smradom..BosnianKingdom je napisao/la:Ljudi im J*** od do i javno im prijete da ce ih izudarati da valja i kaze nema pritiska. Kako bolan nema? Sretnes pijanog frajera na ulici kaze ti Bjezi dok te nisam izudaro, ti kontas 5 dana o njemu, a ne grupa likova.
Igrace i strucni stab ostavit na miru, promijenili smo ih i previse do sad i isti ku*ac, oni koji nas prave budalama sjede u upravi... I Tana kamenom u glavu treba pogodit ako dodje slucajno...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
HahahahahahahahahahahaEvander je napisao/la:Pa ja kad to isto rekoh prije pola godine, prvi ti me radi toga napade i naziva me svakakvim?belosevic28 je napisao/la:Svako ko suti na ovakvu situaciju a dio je kluba na bilo koji nacin nije nikakav vojnik kluba nego obicni uhljeb !!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Titula se slavi na Grbavici. 
Husrefe dabogda svaku izgubio,pa drzi Sabanovica,Mustafica na klupi nek igra Saric,Hodzic,Hebibovic,Bekan sjetim im se najmilijih treba dobro nalupat,slomit zabranit im iz stanova da izlaze protjerat iz grada sjeme im jee. Bem
- bhchampion099
- Kontakt:
Lose je ovo danas bilo, tanko pravo...Da je bila ozbiljnija ekipa od Slobode, tresnuli bi nas 'ladno 
Igrati do kraja, u igri je jos tries poJena
Igrati do kraja, u igri je jos tries poJena
Samo Saraj'vo!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
- Šta reći, kiks. Teško je u ovakvim uslovima bilo šta reći, a kamoli igrati. Ako ste prešli preko terena vidjeli ste na šta to liči. U ovakvim utakmicama ovo može da odluči faktor sreće. Sloboda je bila jako motivisana i borbena, mi smo pokušali nešto, ali dokle god se bude igralo na ovakvim terenima, sve je moguće. Ovdje kvalitet ne igra nikakvu ulogu, ne možete pokazati svoj kvalitet, mi ga imamo, ali šta je tu je, živimo tu gdje živimo, tako je kako je, neki drugi rezultati su isto tako, ali Bože moj, igramo još, pa ćemo se boriti, rekao je Musemić nakon utakmice
Hajde što nas yebu neznalice, uhljupi, board direktori, njuške i sabrine, počeli nas yebavat u mozak i vojnici i bolesnici kluba hahah, od muke se ne mogu prestat smijat.
Hajde što nas yebu neznalice, uhljupi, board direktori, njuške i sabrine, počeli nas yebavat u mozak i vojnici i bolesnici kluba hahah, od muke se ne mogu prestat smijat.
FK Sarajevo
Ne moze niti treba tako da priča. Bilo bi seljački u najmanju ruku...belosevic23 je napisao/la:Hajde Husrefe muda na stol pa reci uprava mi nije omogucila dostojne zamjene prodatim igracima. Budi vojnik kluba do kraja. Kad si vec prije polusezone rekao da imamo kvalitetan sastav, u cemu je problem ?
Meni je husref samo kriv sto je prihvatio uopste da radi sa ovom upravom.
Treba raditi na tome da se otjera uprava mada sumnjam da ce ikad biti puno bolje dok je tan tu.
Dok god je klubu cilj prodaja igraca umjesto osvajanje titule bice ovako. Svaka sezona koja pocne izjavom da je cilj izlazak u europu se odma moze prekrižiti.
Nek izadu sabrina i valentin sad pa nek kazu sta su oni to napravili cim se mogu pohvatili od kad su u klubu, za ovo vrijeme ako su ikakav cilj ikad imali mogli su bar neki pomak napraviti.
Prodali su zimus sve sto se moze prodati i sad husref kriv i za to... neki navijaci tacno i ne zaslužuju bolji klub s obzirom kakav mentalni sklop imaju.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
-
belosevic28
- Kontakt:
Tebi za svo tvoje pisanje osim onog mni u PP ja prvi dugujem jedno veliko IZVINI !Evander je napisao/la:Pa ja kad to isto rekoh prije pola godine, prvi ti me radi toga napade i naziva me svakakvim?belosevic28 je napisao/la:Svako ko suti na ovakvu situaciju a dio je kluba na bilo koji nacin nije nikakav vojnik kluba nego obicni uhljeb !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Slazem se,belosevic28 je napisao/la:Svako ko suti na ovakvu situaciju a dio je kluba na bilo koji nacin nije nikakav vojnik kluba nego obicni uhljeb !!!
Ne mogu se samo krivit igraci. Nisu oni sami u tome. I Husref (volio ga neko il ne volio) nema rezultat i to je to. On je taj koji pravi strategiju, odredjuje gdje, ko, i koliko igra, moze li ili ne i koliko. Sam je selektovo ekipu, sam ih je pripremao. Koliko se zna niko mu se ne mijesa u posao a sam je milion puta rekao da nikad i nigdje nije radio ako bi mu se neko mjesao. Znaci ili zasukat rukave pa zapet ponovo ili vozdra.
najebem se familije hodzicu, bekicu, a narocito saricu.
eto kakvu igru dobijemo kada nema naše krvi u timu, ovo su sve plaćenici.
jednostavno ljudi nemaju emocija prema našem klubu i bukvalno hodaju po terenu, naročito reprezentativac koji ZNA ali neće da se potrudi, gospodin čuva nogice jer se sprema transfer.
i takav lik zauzima mjesto našoj krvi: mustafiću, heriću.
moramo shvatiti da smo postali klub koji nema šampionske ambicije, naša ekipa NIJE jača od krupe, mdk.
ovo je skupina prosječnih igrača.
zar nije bolje platiti 3 klasna igrača, koji će donijeti razliku , a ostatak rostera popuniti sa našom djecom, koja nose naš IDENTITET i znaju šta znači ovaj klub.
ovako imamo 20 podjednako loših balvana koji NEMAJU obraza da potrče za klub koji im je hljeb dao.
eto kakvu igru dobijemo kada nema naše krvi u timu, ovo su sve plaćenici.
jednostavno ljudi nemaju emocija prema našem klubu i bukvalno hodaju po terenu, naročito reprezentativac koji ZNA ali neće da se potrudi, gospodin čuva nogice jer se sprema transfer.
i takav lik zauzima mjesto našoj krvi: mustafiću, heriću.
moramo shvatiti da smo postali klub koji nema šampionske ambicije, naša ekipa NIJE jača od krupe, mdk.
ovo je skupina prosječnih igrača.
zar nije bolje platiti 3 klasna igrača, koji će donijeti razliku , a ostatak rostera popuniti sa našom djecom, koja nose naš IDENTITET i znaju šta znači ovaj klub.
ovako imamo 20 podjednako loših balvana koji NEMAJU obraza da potrče za klub koji im je hljeb dao.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Kakvi ba igraci pa neigra Sabina kriva je i ona koliko i oni sve to isamarat treba fujjjsimidobar je napisao/la:Navijaci su predobri, davno je ovde neko trebao dobit degenek, pocev od Dine pa do ove sad uprave, svi komplet zajedno sa ku*avama i onim makedonsko-njemackim smradom..BosnianKingdom je napisao/la:Ljudi im J*** od do i javno im prijete da ce ih izudarati da valja i kaze nema pritiska. Kako bolan nema? Sretnes pijanog frajera na ulici kaze ti Bjezi dok te nisam izudaro, ti kontas 5 dana o njemu, a ne grupa likova.
Igrace i strucni stab ostavit na miru, promijenili smo ih i previse do sad i isti ku*ac, oni koji nas prave budalama sjede u upravi... I Tana kamenom u glavu treba pogodit ako dodje slucajno...
Koliko se mora biti pametan da se skonta da se ovdje sve vrti u krug godinama... i oni bi opet trenera mijenjali... i ja sam za ako ce otići prvo valentin i sabrina i ostali lordovi.
Lakse bi bilo ugasiti klub i početi od pocetka nego ovo sve raščistiti izgleda.
Lakse bi bilo ugasiti klub i početi od pocetka nego ovo sve raščistiti izgleda.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Prijatelju ko ce izac ? Mi imamo miseve i pacove u upravi kluba, tacnije najezdu glodara... Tamo vec odavno nema ljudi, ne moze se pric od smrada i trulezi...fera je napisao/la:Ne moze niti treba tako da priča. Bilo bi seljački u najmanju ruku...belosevic23 je napisao/la:Hajde Husrefe muda na stol pa reci uprava mi nije omogucila dostojne zamjene prodatim igracima. Budi vojnik kluba do kraja. Kad si vec prije polusezone rekao da imamo kvalitetan sastav, u cemu je problem ?
Meni je husref samo kriv sto je prihvatio uopste da radi sa ovom upravom.
Treba raditi na tome da se otjera uprava mada sumnjam da ce ikad biti puno bolje dok je tan tu.
Dok god je klubu cilj prodaja igraca umjesto osvajanje titule bice ovako. Svaka sezona koja pocne izjavom da je cilj izlazak u europu se odma moze prekrižiti.
Nek izadu sabrina i valentin sad pa nek kazu sta su oni to napravili cim se mogu pohvatili od kad su u klubu, za ovo vrijeme ako su ikakav cilj ikad imali mogli su bar neki pomak napraviti.
Prodali su zimus sve sto se moze prodati i sad husref kriv i za to... neki navijaci tacno i ne zaslužuju bolji klub s obzirom kakav mentalni sklop imaju.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Pa igraju i drugi Husrefe pa u 4 tekme nemaju 4 boda ino si u SB tepih pa nista pusti se ba suplje sjeti se igracima svega sto imaju a navijaci gledajte i dalje manekene zasluzili su podrskuBordoSarajevo je napisao/la:- Šta reći, kiks. Teško je u ovakvim uslovima bilo šta reći, a kamoli igrati. Ako ste prešli preko terena vidjeli ste na šta to liči. U ovakvim utakmicama ovo može da odluči faktor sreće. Sloboda je bila jako motivisana i borbena, mi smo pokušali nešto, ali dokle god se bude igralo na ovakvim terenima, sve je moguće. Ovdje kvalitet ne igra nikakvu ulogu, ne možete pokazati svoj kvalitet, mi ga imamo, ali šta je tu je, živimo tu gdje živimo, tako je kako je, neki drugi rezultati su isto tako, ali Bože moj, igramo još, pa ćemo se boriti, rekao je Musemić nakon utakmice
Bravo Husrefe neka djece na klupi i po tribinama 
J.ebo vam teren mrtve .Dabogda vas kopali na njemu.
J.ebo vam teren mrtve .Dabogda vas kopali na njemu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, Rule_hz i 36 gostiju.