FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

paulus
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la paulus » 07 mar 2018, 17:37

Sta je reko poltron nas Vojnik Husref , Janjos i on su se prodali za plate , pa ako je nama jasno da ova ekipa ne moze hljeba izuzev par igraca i ti onda sutis na sve to ko i Janjos sto je sutio m sta si onda ti . Koja je razlika izmedju tebe i politicara koji zna da nista ne valja al suti radi plata povlastica. Ako su to vojnici ,dao Bog da jednom vidimo profesionalca.On se ne obzire na portale , obzires li se na navijace , imas li muda rec upravi ne moze ovo ovako unistavate klub. Vojnici , kakvi vojnici i **** . Sve je to samo na sisi Sarajeva i njih bas zaboli kita za navijace i ljude sto se nes nadaju evo od kako nas je onaj hostapler kupio. Samo nek plata kapa sta se oni imaju obzirat , mislim to njima sega , nako portali jel. Necu vise zivce trosit na ovaj jad od igraca mada su najmanje krivi jer ne znaju , zna ih 3- 4 dovoljno za 1 ekipe a kamoli da gledam voljeni klub razvaljuju nake Sabine Ken choovi , lazni Pape itd. Nismo ni mi normalni , kazu nemamo strpljenja , pa jebote , za takozvani najveci klub i divove ponizenja koja trpimo su dosla preko glave
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 07 mar 2018, 17:39

zagor1987 je napisao/la:
simidobar je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:Ljudi im J*** od do i javno im prijete da ce ih izudarati da valja i kaze nema pritiska. Kako bolan nema? Sretnes pijanog frajera na ulici kaze ti Bjezi dok te nisam izudaro, ti kontas 5 dana o njemu, a ne grupa likova.
Navijaci su predobri, davno je ovde neko trebao dobit degenek, pocev od Dine pa do ove sad uprave, svi komplet zajedno sa ku*avama i onim makedonsko-njemackim smradom..

Igrace i strucni stab ostavit na miru, promijenili smo ih i previse do sad i isti ku*ac, oni koji nas prave budalama sjede u upravi... I Tana kamenom u glavu treba pogodit ako dodje slucajno...
Kakvi ba igraci pa neigra Sabina kriva je i ona koliko i oni sve to isamarat treba fujjj

Ku*va ih je dovela, nisu oni krivi sto su tu..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 07 mar 2018, 17:40

Kiks zbog terena, gledam slike i ne vjerujem šta vojnik kluba priča, pa ne mogu da vjerujem da nas yebu i oni koji vole klub kao, nije mi čudno to za Njušku Ihtijarevića, lezbu Sabrinu i ostalih uhljupa i retardosa ali od vojnika i bolesnika (pod navodnicima).

Na kakvim terenima se igralo a vaditi se na ovakav tener, jel te stid, jel?!
slika
slika
slika
slika
UPRAVA NAPOLJE SVE VAM YEBEM
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 07 mar 2018, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 07 mar 2018, 17:41

Treneru je ekipa kvalitetna ali teren nije. Pocele izlike za neuspjeh (a ne samokritika). Samo naprijed.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 07 mar 2018, 17:42

BordoSarajevo je napisao/la:- Šta reći, kiks. Teško je u ovakvim uslovima bilo šta reći, a kamoli igrati. Ako ste prešli preko terena vidjeli ste na šta to liči. U ovakvim utakmicama ovo može da odluči faktor sreće. Sloboda je bila jako motivisana i borbena, mi smo pokušali nešto, ali dokle god se bude igralo na ovakvim terenima, sve je moguće. Ovdje kvalitet ne igra nikakvu ulogu, ne možete pokazati svoj kvalitet, mi ga imamo, ali šta je tu je, živimo tu gdje živimo, tako je kako je, neki drugi rezultati su isto tako, ali Bože moj, igramo još, pa ćemo se boriti, rekao je Musemić nakon utakmice

Hajde što nas yebu neznalice, uhljupi, board direktori, njuške i sabrine, počeli nas yebavat u mozak i vojnici i bolesnici kluba hahah, od muke se ne mogu prestat smijat.
Zeljo eto ne kiksa nekako , Mi od 4 utakmice protiv Sirokog smo raznjeti , protiv Radnika zalost , protiv Krupe srecan volej nas spasi , a ovo danas , pa jebote kako neko vise moze branit jad ovaj i nazvat kiksom. Kako nama tako svima u bezi terena , al mi nismo napravili tupave sanse za sat i po. musemic je isto ko i Janjos pokazao i dokazao da je u sluzbi uhljeba za platu , ne u sluzbi Sarajeva

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 07 mar 2018, 17:44

Raspored :

Siroki A
Radnik A
Krupa H
Zrinjski A
Zeljeznicar H
Sarajevo ljubavi moja.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 mar 2018, 17:45

simidobar je napisao/la:
fera je napisao/la:
belosevic23 je napisao/la:Hajde Husrefe muda na stol pa reci uprava mi nije omogucila dostojne zamjene prodatim igracima. Budi vojnik kluba do kraja. Kad si vec prije polusezone rekao da imamo kvalitetan sastav, u cemu je problem ?
Ne moze niti treba tako da priča. Bilo bi seljački u najmanju ruku...
Meni je husref samo kriv sto je prihvatio uopste da radi sa ovom upravom.
Treba raditi na tome da se otjera uprava mada sumnjam da ce ikad biti puno bolje dok je tan tu.
Dok god je klubu cilj prodaja igraca umjesto osvajanje titule bice ovako. Svaka sezona koja pocne izjavom da je cilj izlazak u europu se odma moze prekrižiti.
Nek izadu sabrina i valentin sad pa nek kazu sta su oni to napravili cim se mogu pohvatili od kad su u klubu, za ovo vrijeme ako su ikakav cilj ikad imali mogli su bar neki pomak napraviti.
Prodali su zimus sve sto se moze prodati i sad husref kriv i za to... neki navijaci tacno i ne zaslužuju bolji klub s obzirom kakav mentalni sklop imaju.
Prijatelju ko ce izac ? Mi imamo miseve i pacove u upravi kluba, tacnije najezdu glodara... Tamo vec odavno nema ljudi, ne moze se pric od smrada i trulezi...
Mislio sam umjesto da nam pricaju sta planiraju i kako nam treba mali natkriveni stadion da ljudi mogu doci s porodicom na utakmicu...da ih se jednom pita sta su to do sad napravili i kako opravdavaju neuspijeh na svakom planu.
Sad da pocnu stadion praviti ja bi opet bio za to da ih se otjera.
Treba sada vršiti pritisak jer ima jos vremena da ne upropaste i narednu sezonu.
Sto se igraca tice i meni da neko sredi dobru platu da ne moram nista raditi i ja bi pristao... meni je smijesno kako skoro svaki igrac koji dođe ima istog menadžera sta to par ljudi drzi monopol pa mora svaki igrač njihov biti odma je ocigledno da se ugrađuju i lopovisu ovi iz uprave.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 mar 2018, 17:49

muhamedhulk je napisao/la:Treneru je ekipa kvalitetna ali teren nije. Pocele izlike za neuspjeh (a ne samokritika). Samo naprijed.
slazem se da treba bit kritican prema sebi i igracima . kvalitetan trener treba predpostaviti stvari , mi smo usli u sezonu s 2 stopera i 2 beka i 1 napadac . pored toga imamo samo jedan sistem igre ,znalo se kakvi su tereni i na koji nacin treba igrati i spremati ekipu tu je najjveci Husreov promasaj . kvalitet je da se priviknes na teren , nevjerovatno da je ovo sve iznenadilo Husrefa kao da je prva godina u premijer ligi .

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 07 mar 2018, 17:49

Duljevic je i na ovim oranicama pravio prednost , al je fol sto Duljevica je trebalo platit , Pa ljudi misle da samo su u nas losi tereni , samo na kosevu ovi nasi majstori ne mogu igrat , Na Grbavici preljep teren il ono u Banja Luci . Nijedne on recenice nije rekao za devastiranu odbranu za ovog Makedonca koji kunem vam se u ovo malo sto sam gledo ne bi imao mjesta u Bosni. Ne smije se na poslodavce i onda kazu vojnik kluba , sve se to prodalo , nema vise tih koji misle o klunu bec samo o uhljebljivanju.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 07 mar 2018, 17:50

Vrijeme je da i uprava jednom odgovara a ne samo igraci i treneri.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 07 mar 2018, 17:50

Danas sam dozivio da gledam jednu nazovi ozbiljnu ekipu kako igra utakmicu bez ijednog stopera, al' bukvalno. Selekcija igraca level PRO !
Al' eto, sad ce fino vrijeme, tereni ce biti k'o u Antaliji pa cemo u LZP pomesti sve redom !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 07 mar 2018, 17:51

Djeca ga izvukla u Krupi ali danas je trebalo 'iskustvo', hebo djecu. Ipak je uspjeh odigrati 0:0 kuci, bez opasne prilike pred golom protivnika. Nema sta. Kapa do poda. :salut:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 07 mar 2018, 17:53

sonpenn je napisao/la:Raspored :

Siroki A
Radnik A
Krupa H
Zrinjski A
Zeljeznicar H
Poraz, pobeda, remi, poraz, remi. Pet bodova u ovih 5 utakmica maximum.

Trebamo nešto poduzeti, vršiti pritisak na ove uhljupe i parazite u klubu, bar ih opet zasut mejlovima, vrijeđat ih i pljuvat ih treba na svakom koraku i to svaki dan 24/7, ovo što nam rade od kluba je za udaranje, a pored toga, vrijeđaju inteligenciju i yebu nas u mozak svakodnevno, lažu i izmišljaju, ma batinama ih tjerat iz kluba, drugo nisu ni zaslužili. Od board direktora do čistačice pa tek onda treba diskutovati o trenerima i igračima. Ove parazite moramo otjerati do kraja sezone inače nam ne gine da ciljevi za sljedeću sezonu budu borba za ligu za prvaka.

UPRAVA NAPOLJE, FAMILIJU VAM YEBEM!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 07 mar 2018, 17:53

stvarno ne vidim poveznicu uprave i današnjom predstavom igrača i najviše trenera, koji traži alibije kao da nije ekipa u sarajevu i ne može pogledati stanje terena, vremensku prognozu ili na šta se već vadi pa se prilagoditi tome....

ispostavi se da je Janjoš daleko bolji motivator i trener nego što se ovde tvrdilo...

ne možeš imati 5 šetača u ekipi i misliti da ćeš dobiti nešto...Krste nije Targetmen, ne može ista taktika na svaki teren i svakog protivnika...
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 07 mar 2018, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 07 mar 2018, 17:56

DenchiNL je napisao/la: ispostavi se da je Janjoš daleko bolji motivator i trener nego što se ovde tvrdilo...
On nema vremena da pogleda na teren, mora štopericu pratit

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 07 mar 2018, 17:57

Ocekujte u uskom omladince, vrijeme je da se vadi situacija. Ako se 'slucajno' kiksa bice da je trener u pravu kako djeca ne mogu pomoci.. :lol:
Pussy coach.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 07 mar 2018, 17:58

sarajevo46 je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la: ispostavi se da je Janjoš daleko bolji motivator i trener nego što se ovde tvrdilo...
On nema vremena da pogleda na teren, mora štopericu pratit
orali su teren u njegovom mandatu, i imali po 20 šansi po tekmi....bez Adukora i Stanojevića
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 07 mar 2018, 18:03

muhamedhulk je napisao/la:Ocekujte u uskom omladince, vrijeme je da se vadi situacija. Ako se 'slucajno' kiksa bice da je trener u pravu kako djeca ne mogu pomoci.. :lol:
Pussy coach.
Pa sad ako ih ubaci u Lištici srat će se kako ih je ubacio kad je prpa, ako ih ostavi na klupi opet će biti loše?

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 07 mar 2018, 18:03

DenchiNL je napisao/la:stvarno ne vidim poveznicu uprave i današnjom predstavom igrača i najviše trenera, koji traži alibije kao da nije ekipa u sarajevu i ne može pogledati stanje terena, vremensku prognozu ili na šta se već vadi pa se prilagoditi tome....

ispostavi se da je Janjoš daleko bolji motivator i trener nego što se ovde tvrdilo...

ne možeš imati 5 šetača u ekipi i misliti da ćeš dobiti nešto...Krste nije Targetmen, ne može ista taktika na svaki teren i svakog protivnika...
Vidis li poveznicu uprave sa tim kurcinama od igraca, dosta njih je tu jos i prije husrefa , ko je njih doveo ?
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 07 mar 2018, 18:05

Sta treba biti motivacija Sabanovicu npr ??? Preore teren u Krupi, u prvoj tekmi za seniore i sljedecu klupiran. Klupiran zbog istetoviranog boliqrca Hodzica ili krila Hebibovica... Bjezite djeco prvom prilikom, makar u 2. portugalsku, tamo ce vas neko cijeniti ;)
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, napoleon72 i 25 gostiju.