FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma da ti je teren uz brdo ove klubove poput radnika i slobode moras dobiti, pusi qurac Husrefe za ovu izjavu. Ako vec nemas muda, poklopi se ne prosipaj nam muda pod bubrege.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- robertkosar
- Kontakt:
Ovaj nas trener je smijesan do bola umjesto da se pokrije usima od sramotne igre on bi da napada. E moj treneru ostavljas Sabanovica i Mustafica na klupi ouvodis ove hrkljuse tipa Saric Hodjic i drugi. Fujjjjj kod mene si izgubio povjerenje gade mi se tvoje izvlakuse tipa pritisci i losi tereni a protivnicima je nas stadion noukamp.Ma **** se vise k... od trenera

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Mi smo divovi.
Momci od go.vana se pita ne pravi.
Momci od go.vana se pita ne pravi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Iduca tekma jos ko narucena, u picku materinu! Poraz opet, valjda djeca dobiju priliku, lakse ce mi pasti poraz nego sa Saricem, Hebibom i lesevima!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ElCartel11 je napisao/la:Kakvu bi igracinu sad samo imali u Hericu, ali ne neka momak odigra ekstra 3-4 utakmice (i to je bilo u slucaju kad nismo nikog vise imali) pa ga zakuj opet na klupu mlad je on jos.
Da je na klupi bogdom ,lagano ko i mi na zapad
Bas fino nagradjuje mlade igrace i daje im motivaciju,bukvalno ako odigras zadovoljavajuce nagrada ti je da vise neces dobiti sansu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Da li se neko stvarno ima obraza zapitati zasto se prijeti igracima, zasto im se zvidzi i zasto ih se vrijedja???
50 ljudi ja ovom forumu stalno razmislja o Sarajevu.
Hiljada nas konstantnih na Kosevu slobodno cu reci samo kad spava ne razmislja o Sarajevu.
Hiljade ljudi jos prati Sarajevo i razocarano je onik sto vidi.
Na drugoj strani imas 20 debila(iskljucit cu nasu djecu) koji za vise hiljada maraka stoje na terenu 90 minuta i nista ne urade. Ne naprave jednu jedinu smislenu akciju. Nabijaju loptu ko ono dijete sto prvi put izadje u dvoriste da sa babom igra fudbala. Nakon sto 22 utakmice odgledas potpune nezainteresovanosti ku,rcobolje i sramocenja onoga sto je za nas mnoge sveto, ja trebam ostati miran?
Umjesto da kazemo svaka cast sto jos trpite 20 majmuna na terenu, sad bi neku krivicu trebalo prebaciti na navijace?
Husrefa volim malo manje nego svoje roditelje i sestru, ali ne mogu da shvatim da kao jedna od najvecih ikona u 70 godina ovog kluba nema hrabrosti da kaze da je natjeran da igra sa 12.5 igraca od kojih nijedan nema kvalitetu da bude profesionalni igrac ovog kluba i kako kao neko ko je tolike uspjehe donio nasem klubu podnositi sa gleda ovakvo Sarajevo. Husref kojeg mi svi poznajemo nije uhljeb i ulizica upravi, pogotovo ne ovako nesposobnoj i nenormalnoj upravi kao sto je ova nasa. Husrefe reci slobodno sto ti je na dusi, najiskrenije reci tvoje misljenje o ovoj situaciji, siguran sam da cemo te svi podrzati, ali ovakvim izjavama i ponasanjem sam sebi kopas rupu radi nespoaobnih debila u upravi koji cete prvom prilikom otjerati i okrenuti ti ledja kao da si niko i nista.
Sarajevo ce biti, sve drugo ce proci!
50 ljudi ja ovom forumu stalno razmislja o Sarajevu.
Hiljada nas konstantnih na Kosevu slobodno cu reci samo kad spava ne razmislja o Sarajevu.
Hiljade ljudi jos prati Sarajevo i razocarano je onik sto vidi.
Na drugoj strani imas 20 debila(iskljucit cu nasu djecu) koji za vise hiljada maraka stoje na terenu 90 minuta i nista ne urade. Ne naprave jednu jedinu smislenu akciju. Nabijaju loptu ko ono dijete sto prvi put izadje u dvoriste da sa babom igra fudbala. Nakon sto 22 utakmice odgledas potpune nezainteresovanosti ku,rcobolje i sramocenja onoga sto je za nas mnoge sveto, ja trebam ostati miran?
Umjesto da kazemo svaka cast sto jos trpite 20 majmuna na terenu, sad bi neku krivicu trebalo prebaciti na navijace?
Husrefa volim malo manje nego svoje roditelje i sestru, ali ne mogu da shvatim da kao jedna od najvecih ikona u 70 godina ovog kluba nema hrabrosti da kaze da je natjeran da igra sa 12.5 igraca od kojih nijedan nema kvalitetu da bude profesionalni igrac ovog kluba i kako kao neko ko je tolike uspjehe donio nasem klubu podnositi sa gleda ovakvo Sarajevo. Husref kojeg mi svi poznajemo nije uhljeb i ulizica upravi, pogotovo ne ovako nesposobnoj i nenormalnoj upravi kao sto je ova nasa. Husrefe reci slobodno sto ti je na dusi, najiskrenije reci tvoje misljenje o ovoj situaciji, siguran sam da cemo te svi podrzati, ali ovakvim izjavama i ponasanjem sam sebi kopas rupu radi nespoaobnih debila u upravi koji cete prvom prilikom otjerati i okrenuti ti ledja kao da si niko i nista.
Sarajevo ce biti, sve drugo ce proci!
JURIŠ
- ElCartel11
- Kontakt:
Samo jos jedan u nizu od dokaza, da ne znamo gdje udaramo sto se tice vizije kluba.miky_hz je napisao/la:ElCartel11 je napisao/la:Kakvu bi igracinu sad samo imali u Hericu, ali ne neka momak odigra ekstra 3-4 utakmice (i to je bilo u slucaju kad nismo nikog vise imali) pa ga zakuj opet na klupu mlad je on jos.
Da je na klupi bogdom ,lagano ko i mi na zapad![]()
Bas fino nagradjuje mlade igrace i daje im motivaciju,bukvalno ako odigras zadovoljavajuce nagrada ti je da vise neces dobiti sansu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Drag si mi husrefe ali vaditi se na teren je glupost. Isto kao da je tek danas saznao da su losi tereni.
Pa bolan dragi, tereni su losi otkako znam za ovu ligu, pa ako treba uigravaj sistem “nabij ahmetovicu” na bjelasnici po blatu a ne u antaliji noge do noge.
Kakav je tek teren bio kad je Benko zabio golcinu u gradaccu.
To sto Saric stoji na jedno mjesto i ne krece se NEMA VEZE sa terenom.
Pa bolan dragi, tereni su losi otkako znam za ovu ligu, pa ako treba uigravaj sistem “nabij ahmetovicu” na bjelasnici po blatu a ne u antaliji noge do noge.
Treba vidjet u savezu da mi naše utakmice igramo samo na ugodnih 23 stepena, i da nam se na Koševu uradi tepih k'o na Old Trafordu. 
Husrefe, il' daj ostavku uz OBAVEZNO iznošenje prljavog veša, da si natjeran da koristiš Sarića i ostalo, il' za dvije tekme očekuj zvižduke k'o protiv Kukesija. Ja neću, al bruku raje hoće sigurno.
A za naše igrače... oni od ovog zarađuju platu, znači to im je pos'o. Dođi sutra u firmu u kojoj radiš, gledaj por.njavu na laptopu, igraj sokera, pa kukaj kad šef pop.izdi. Nego oni imaju taj imunitet da ih moraš istrpit do kraja ugovora il će svoju bol u qrcu masno naplatit.
Nema od mejlova ništa, je l' se može kako s vlastima organizovat da se skupimo pred prostorijama kluba i lijepo ih isprozivamo? Bez nasilja, samo pjesma "Mi smo tu i yebemo vam mame", i svaki dan tako. Nek neko na pendžer izađe i kaže nam o čemu se radi, zayebi mail.
I za kraj, svim našim prvotimcima sretan osmi mart.
Husrefe, il' daj ostavku uz OBAVEZNO iznošenje prljavog veša, da si natjeran da koristiš Sarića i ostalo, il' za dvije tekme očekuj zvižduke k'o protiv Kukesija. Ja neću, al bruku raje hoće sigurno.
A za naše igrače... oni od ovog zarađuju platu, znači to im je pos'o. Dođi sutra u firmu u kojoj radiš, gledaj por.njavu na laptopu, igraj sokera, pa kukaj kad šef pop.izdi. Nego oni imaju taj imunitet da ih moraš istrpit do kraja ugovora il će svoju bol u qrcu masno naplatit.
Nema od mejlova ništa, je l' se može kako s vlastima organizovat da se skupimo pred prostorijama kluba i lijepo ih isprozivamo? Bez nasilja, samo pjesma "Mi smo tu i yebemo vam mame", i svaki dan tako. Nek neko na pendžer izađe i kaže nam o čemu se radi, zayebi mail.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A nemoj na njega, mozda je debilcina igrala pod injekcijamabibula je napisao/la:Drag si mi husrefe ali vaditi se na teren je glupost. Isto kao da je tek danas saznao da su losi tereni.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Halali Saricu, do mene.MortemHz je napisao/la:A nemoj na njega, mozda je debilcina igrala pod injekcijamabibula je napisao/la:Drag si mi husrefe ali vaditi se na teren je glupost. Isto kao da je tek danas saznao da su losi tereni.
Jos malo pa cemo se mi njima izvinjavati.
E ovako polako se treba promjeniti politika kluba, ali u korjen definitivno.
Kao prvo i osnovno MI NE TREBAMO dovoditi igrace sa strane u tolikoj mjeri. Samo u slucajnu da je neko ime sa iskustvom.
Druga stvar postaviti pravilo u klubu da moraju davati sansu mladim igracima. Il ako to ne bude najbolje da zakljucaju Akademiju.
Ako vec dovodimo igrace sa strane, bolje dovesti nekog afrikanca koji jedva ceka da mu se ukaze prilika u Evropi, tipa Adukora. Koji konstantno igra dobro i bori se koliko toliko, dok ne uleti i on u crnilo ekipe.
Kakav ba pritisak, kakav ba teren, pa imali smo mozda i gore uslove godine prije pa su ljudi grizli i ako ne pobjede dobiju aplauz. Ovo danas je dokaz kako igramo zadnje dvije godine, blago receno bezidejno.
Kao prvo i osnovno MI NE TREBAMO dovoditi igrace sa strane u tolikoj mjeri. Samo u slucajnu da je neko ime sa iskustvom.
Druga stvar postaviti pravilo u klubu da moraju davati sansu mladim igracima. Il ako to ne bude najbolje da zakljucaju Akademiju.
Ako vec dovodimo igrace sa strane, bolje dovesti nekog afrikanca koji jedva ceka da mu se ukaze prilika u Evropi, tipa Adukora. Koji konstantno igra dobro i bori se koliko toliko, dok ne uleti i on u crnilo ekipe.
Kakav ba pritisak, kakav ba teren, pa imali smo mozda i gore uslove godine prije pa su ljudi grizli i ako ne pobjede dobiju aplauz. Ovo danas je dokaz kako igramo zadnje dvije godine, blago receno bezidejno.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Ma očito je po Husrefu sve problem ali on sigurno nije, njegovi potezi su svi savršeni...MortemHz je napisao/la:Kakvim ba uslovima, sta je problem sad bilo????????????????????????????????
Najjaci su ovi sto odma tjeraju Husrefa nakon par kola odigranih u blatu, kao da je potrosio 20 mil na pojacanja a ne da su mu dovedeni parmaci neki. Pa jedan Murinjo potrosi 200 mil i igra najodvratniji fudbal ikad viden na OT i opet klub mu da podrsku i rezultati ce doci sigurno. A sta ce nasi ublehasi u upravi ne znaju nista drugo nego dat otkaz treneru kad lose ide i ne bi me cudilo da i sad isto urade ljudi kojima je najveci transfer bio dovodenje igraca iz druge lige Austrije.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
insegnante
- Kontakt:
Najbolji komentar, pred klub otici, bez nasilja, u velikom broju. Zaj...avaju nas iz godine u godinu, uvijek isto. Prosipamo bodove, ne zna se ko je veci debil-gosti ili ovi nasi lesevi. Pa jedne je...ene akcije, jedne je.ene prilike????skoroalen je napisao/la:Treba vidjet u savezu da mi naše utakmice igramo samo na ugodnih 23 stepena, i da nam se na Koševu uradi tepih k'o na Old Trafordu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
bibula je napisao/la:Halali Saricu, do mene.MortemHz je napisao/la:A nemoj na njega, mozda je debilcina igrala pod injekcijamabibula je napisao/la:Drag si mi husrefe ali vaditi se na teren je glupost. Isto kao da je tek danas saznao da su losi tereni.
Jos malo pa cemo se mi njima izvinjavati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- robertkosar
- Kontakt:
E da dozivim taj dan kad ce trener Sarajeva izaci pred novinare i reci: Ja sam kriv za rezultat i igru , lose sam postavio taktiku i izbor igraca je moja greska umjesto da se drzim one narodne da se nemjenja tim koji pobjedjuje ja radio suprotno
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Nema sta ko tjerati Husrefa. Husref je ovdje najmanja steta. Dosta smo mi trenera otjerali. Zna se gdje je srz problema. Od cistacice do onih instagram koka sve poslati u finu materinu.
Ja ne znam sta navijaci cekaju i zasto sute. Jasan cilj je smjena rukovodstva. Navijacke skupine moraju da imaju plan ukoliko klub ne ide pravim putem.
Bojkot, staviti do znanja da se sljam iz uprave mora odstraniti. Ne dolaziti na utakmice sve dok se to ne desi. Jer bojkot je za dobrobit ekipe , a ne supljiranje idemo jer volimo klub. Naravno da se klub voli zbog njeg se i treba nesto uraditi.
Ja ne znam sta navijaci cekaju i zasto sute. Jasan cilj je smjena rukovodstva. Navijacke skupine moraju da imaju plan ukoliko klub ne ide pravim putem.
Bojkot, staviti do znanja da se sljam iz uprave mora odstraniti. Ne dolaziti na utakmice sve dok se to ne desi. Jer bojkot je za dobrobit ekipe , a ne supljiranje idemo jer volimo klub. Naravno da se klub voli zbog njeg se i treba nesto uraditi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
-
belosevic28
- Kontakt:
Gledam Vojvodina-Zvezda , ljudi jedu teren koji nije ni sekunde bolji od ovog danas na Kosevu. Ne pravim paralelu po kvalitetu nego po htijenju...a danas ga nije bilo.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: BungaBum, Google Adsense [Bot], mosarajvosa83, nedimmmm1337 i 57 gostiju.