ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Vidim Novak objavio sliku sa IW valjda to znaci da je spreman,kakav god da je bolje ga je gledati nego ove kvazi tenisere
Bas to gledam na sluzbenoj stranici IW?? Kontam jel moguce?ronaldo99 je napisao/la:Vidim Novak objavio sliku sa IW valjda to znaci da je spreman,kakav god da je bolje ga je gledati nego ove kvazi tenisere
Max Allegri
Ocigledno da nije bio neki tezi op zahvat, neka Noleta bar se čovjek moze nadati dobrim mecevima protiv RogeraMig_Mig je napisao/la:Bas to gledam na sluzbenoj stranici IW?? Kontam jel moguce?ronaldo99 je napisao/la:Vidim Novak objavio sliku sa IW valjda to znaci da je spreman,kakav god da je bolje ga je gledati nego ove kvazi tenisere
- KingJamesMVP
- Kontakt:
BNP Paribas Open
✔
@BNPPARIBASOPEN
Here are the projected men’s QF match-ups for the #BNPPO18
[1] Federer vs. [5] Thiem
[3] Dimitrov vs. [7] Anderson
BOTTOM
[8] Sock vs. [4] Zverev
[2] Cilic vs. [6] Del Potro
✔
@BNPPARIBASOPEN
Here are the projected men’s QF match-ups for the #BNPPO18
[1] Federer vs. [5] Thiem
[3] Dimitrov vs. [7] Anderson
BOTTOM
[8] Sock vs. [4] Zverev
[2] Cilic vs. [6] Del Potro
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Jos nema zrijeb za ostale? Zanima me gdje Novak ide 
Nasao, Novak u trecem kolu ide na Nisikorija,p onda Delop,pa onda 1/4 Čilić,naravno ako bi islo sve tako,uglavnom ima jako tezak zrijeb,sa Delpom bi tesko izasao na kraj,msm da je Delpo trenutno u dobroj formi,ali ako je Novak imalo na nivou bice tu dobrog tenisa
Nasao, Novak u trecem kolu ide na Nisikorija,p onda Delop,pa onda 1/4 Čilić,naravno ako bi islo sve tako,uglavnom ima jako tezak zrijeb,sa Delpom bi tesko izasao na kraj,msm da je Delpo trenutno u dobroj formi,ali ako je Novak imalo na nivou bice tu dobrog tenisa
Novaku mnogo odgovara IW, osvajao ga je mnogo puta i ako bude u bilo kakvo formi - moze napraviti mnogoronaldo99 je napisao/la:Jos nema zrijeb za ostale? Zanima me gdje Novak ide
**** ga ako ja kontam Djokovica.Ne igra 6 mjeseci da ne bi morao na operaciju od koje se oporavio haman nakon mjesec dana 
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Jel bila priča da neće igrat do Wimbledona?
LeBron James
To ti je kad slusas razno razne dok,samo da ne odes na op,koja je izgleda rutinska i ne treba puno da se oporavis,kako god nadam se da je fit i da vise nema bolova u tom laktudarker10 je napisao/la:**** ga ako ja kontam Djokovica.Ne igra 6 mjeseci da ne bi morao na operaciju od koje se oporavio haman nakon mjesec dana
rogeru treba titula + četvrtfinale (ili dva finala) na IW i KB da ostane no.1 do trave
obzirom na trenutnu formu i žrijeb u IW ja ga očekujem u finalu. sve što valja je otišlo u drugi dio kostura
obzirom na trenutnu formu i žrijeb u IW ja ga očekujem u finalu. sve što valja je otišlo u drugi dio kostura
- RafaGarros9
- Kontakt:
Jos jedan dokaz da je Rafa kroz karijeru imao samo jednog pravog konkurenta a to je povreda... 
ne contam.RafaGarros9 je napisao/la:Jos jedan dokaz da je Rafa kroz karijeru imao samo jednog pravog konkurenta a to je povreda...
Pusti ga kraju,et sad hoce reci da niko nista ne bi osvojio da je Rafa spreman,i to da je rafa bolji od rogeradarker10 je napisao/la:ne contam.RafaGarros9 je napisao/la:Jos jedan dokaz da je Rafa kroz karijeru imao samo jednog pravog konkurenta a to je povreda...
ne, hoće da kaže da je rafa bio povrijeđen u svim mečevima koje je izgubioronaldo99 je napisao/la:Pusti ga kraju,et sad hoce reci da niko nista ne bi osvojio da je Rafa spreman,i to da je rafa bolji od rogeradarker10 je napisao/la:ne contam.RafaGarros9 je napisao/la:Jos jedan dokaz da je Rafa kroz karijeru imao samo jednog pravog konkurenta a to je povreda...
Samo je paja u mogućnosti napisati gluplji post od RafaGarrosa, a i on simpatiše Nadala 
- RafaGarros9
- Kontakt:
Pa to da je Rafa bolji od Rogera je suvisno i pricati,ko u ovih 15 godina to nije vidio ne treba mu ni ostatak sto ce njih dvojica igrati.Prosle godine je Roger malo ali samo malo ocistio svoj obraz i dao kao neki argumet svojim navijacima da se mogu raspravljati i u tom segmentu ali to je nedovoljno.Kad poredimo Rafu i Novaka svima je jasno da je Rafa i tu imao osjetnu prednost ali onda je Novak vezao veci broj pobjeda upravo zato sto je Rafa u tim mecevima dolazio kao nedovoljno spreman i trazio svoju formu poslije povrede,a naravno u takvim okolnostima je nemoguce dobiti Novaka.Rafa protiv Murraya msm da se nema sta porediti je Andy je ispod ove trojke daleko...Negdje sam imao podatak koliko je Rafa propustio GS zbog povrede,ali sam ga izgubio,koliko me sjecanje sluzi msm da je bilo njegdje oko 10,plus par predaja u toku samog takmicenja sto smo mogli svjedociti i kod ovog zadnjeg GS,pa predaja u finalu...znaci nakupilo se toga dosta,cisit dokaz da je Rafa kroz karijeru imao jedinog pravog konkurenta zavnu povreda i da mu je oduzela veliki broj kako finala tako i titula,od onih manjih pa do najvecih... 
Jadan Rafan zekan, jedini sportista koji se povrijedjuje! 
Ovaj IW ce opet Ameri da isforsiraju par svojih drva, al onih nekih zescih balvana i botova. Ocekujem nekog pajdu tipa Escobedo u finalu!
Ovaj IW ce opet Ameri da isforsiraju par svojih drva, al onih nekih zescih balvana i botova. Ocekujem nekog pajdu tipa Escobedo u finalu!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- RafaGarros9
- Kontakt:
Jooooooooj selo moje...
nadam se da je babuka nasao neku motivaciju za ovaj IW...malo je i dosadilo samarati ovu nejac ....ako Mirka nije puno zvocala zadnjih dana ocekujem bez izgubljenog seta....u suprotnom ....mozda neko namuci

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.