FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
dvije stvari su mi nejasne oko izjave igraca:
1.zasto nisu napisali svoja imena i prezimena da se tacno zna kome je do ovakvih radnji a kome je Željo vazniji od mnogo cega u zivotu
2.sta su to oni ispunili pa traze svoje pare,koji su to cilj ispunili,samo me to zanima...
@rkgradacac
svi smo isfrustrirani,ali koga briga za to upravu i igrace sigurno nije,vjeruj da mi se ne ide na kafu sutra sa jaranima jer znam da ce Željo biti tema broj jedan,a ja cu ionako vec biti nervozan zbog njega...
...A I SVE DA ISPADNES,SRCE LUDO VOLI TE...
1.zasto nisu napisali svoja imena i prezimena da se tacno zna kome je do ovakvih radnji a kome je Željo vazniji od mnogo cega u zivotu
2.sta su to oni ispunili pa traze svoje pare,koji su to cilj ispunili,samo me to zanima...
@rkgradacac
svi smo isfrustrirani,ali koga briga za to upravu i igrace sigurno nije,vjeruj da mi se ne ide na kafu sutra sa jaranima jer znam da ce Željo biti tema broj jedan,a ja cu ionako vec biti nervozan zbog njega...
...A I SVE DA ISPADNES,SRCE LUDO VOLI TE...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- RK Gradacac
- Kontakt:
- bistrikboy
- Kontakt:
Nakon prvog treninga šef stručnog štaba, Demir Hotić, spakovao je kofere i otputovao je za Njemačku, te će ekipa narednih dana raditi sa Harisom Alihodžićem i Esadom Selimovićem.
"Idem i privatno i poslovno. Završavam neke poslove vezane za klub, a i u Njemačkoj imam nekih privatnih obaveza. Igrači će trenirati po planu i programu. Želimo se što bolje pripremiti za ova dva susreta. Nadamo se konačno nekom dobrom rezultatu. Protiv Modriče smo ispustili pobjedu, izvukli smo pouke i drugačije ćemo ući u ove susrete", kazao nam je Hotić pred sami polazak u Njemačku.
fkzeljeznicar.com
da nije smjesno bilo bi zalosno...
"Idem i privatno i poslovno. Završavam neke poslove vezane za klub, a i u Njemačkoj imam nekih privatnih obaveza. Igrači će trenirati po planu i programu. Želimo se što bolje pripremiti za ova dva susreta. Nadamo se konačno nekom dobrom rezultatu. Protiv Modriče smo ispustili pobjedu, izvukli smo pouke i drugačije ćemo ući u ove susrete", kazao nam je Hotić pred sami polazak u Njemačku.
fkzeljeznicar.com
da nije smjesno bilo bi zalosno...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- RK Gradacac
- Kontakt:
ma i hotic supljira,sva dosadasnja njegova obecanja su pala u vodu(osim priprema u njemackoj)....obecavao je da ce dovesti nekoliko kvalitetnih igraca iz njemacke,da ce dovesti velike sponzore,da cemo igrati protiv kvalitetnih protivnika na pripremama(a igrali smo protvi nizeligasa),da ce dovesti jaku ekipu na grbavicu protiv koje cemo igrati...po meni on vise ide privatno u njemacku a daj Boze da ce ista zeljo od tog dobiti...
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
- RK Gradacac
- Kontakt:
Daj Boze samo da Zeljo ne bude morao placat ta njegova putovanja a pripreme su ionako u velu tajne...
010 ISN'T JUST A CODE
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:43, ukupno mijenjano 1 put.
- bistrikboy
- Kontakt:
Pripreme su neces vjerovati poklon Hoticevog prijatelja i kostale su 0KM...RK Gradacac je napisao/la:Daj Boze samo da Zeljo ne bude morao placat ta njegova putovanja a pripreme su ionako u velu tajne...
- RK Gradacac
- Kontakt:
Dobro si rekao, necu vjerovat 
Ne vjerujem vise nikome kamoli Hoticu...
Ne vjerujem vise nikome kamoli Hoticu...
010 ISN'T JUST A CODE
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sad se mora krenut od nule kao sto smo mi uradili prosle godine,smijeniti kompletno rukovodstvo,dovesti nove ljude od obicnog racunovodje pa do predsjednika kluba...kod nas su to ljudi za koje svi znamo da uzimaju sebi veliki dio,da ce lijepo zaradit na Slobodi,ali mora se to,to je onaj princip "tito je krao al je i nama dao,ovi kradu al nama ne daju"
..ja znam da ovi uzimaju sebi,ali bar i klub ima nesto od toga,stabilan je,rezultati su koliko-toliko tu,evropa se blizi,znaci sve je bolje od onog sto je bilo prije 3-4 sezone,rub provalije i druge lige,tako nesto bi i vi morali uradit,a prvi korak ka tome je otjerati Pelake,Mulalice,Beslije(posebno)..i na njihove mjesta dovesti Zeljinu djecu,ili neke mladice koji sad struzu negdje po terenima lige federacije..ti momci nisu nista slabiji od ovih isluzenih "zvijezda",igrat ce za manje,mnogo manje pare i grist za dres kluba,jer njima je cast igrat za Zelju,Sarajevo,Slobodu itd itd,i nece se zalit ako slucajno neka plata i omakne,i tako polako sa pravim ljudima,koji ce mozda i uzet i sebi sta,ali dat i zelji,gradit u prvoj sezoni tim,koji ne moze bit gori od ovog sto trenutni tim pruza,ispast iz lige ne moze,a momci ce bez respekta na strani nekome sigurno uzeti koji bod,pa se postepeno iz sezone u sezone pojacavat..ocekivat slijedece sezone neki bum,ili napunit tim nekim "zvijedzdama" tipa Beslije bi bio dalji pogresan korak,i opet korak u nazad za Zelju...vama treba potpuni remont 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- bistrikboy
- Kontakt:
Novi generalni sponzor FK Željezničara Fabrika duhana Sarajevo...
izvor:Faruk,ako on laze lazem i ja...
izvor:Faruk,ako on laze lazem i ja...
- RK Gradacac
- Kontakt:
- bistrikboy
- Kontakt:
nema mira zadnjih 5 dana non stop je online...RK Gradacac je napisao/la:Jel se to konacno javio na forumu??
Pregur'o je Željo kroz svoju dugogodišnju istoriju svašta (neupućeni mogu saznati ovdje ponešto http://www.bhdani.com/arhiva/269/t26917.shtml) pa preguraće i ove levate.
Međutim, ono što boli je da nam ni razni režimi i stranke, pitarske i udbaške spletke, ratovi i sve drugo nisu mogli ništa, ali smo zato mi sami sebe s.je.ba.li. Najbolji, najpopularniji i najlegendarniji bh. klub to nije zaslužio.
Ali eto, da je bilo po dušmanskoj pameti Želje bi davno nestalo. Dušmani zaboravljaju da je Željo uvijek bio više od kluba, da je to pokret, a ne geografski pojam. Željo ima svoje vjerne pristalice diljem svijeta koji će ako treba život dati, ali će Željo opstati.
Međutim, ono što boli je da nam ni razni režimi i stranke, pitarske i udbaške spletke, ratovi i sve drugo nisu mogli ništa, ali smo zato mi sami sebe s.je.ba.li. Najbolji, najpopularniji i najlegendarniji bh. klub to nije zaslužio.
Ali eto, da je bilo po dušmanskoj pameti Želje bi davno nestalo. Dušmani zaboravljaju da je Željo uvijek bio više od kluba, da je to pokret, a ne geografski pojam. Željo ima svoje vjerne pristalice diljem svijeta koji će ako treba život dati, ali će Željo opstati.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
ma ovo je rezultat dugogodisnjeg unistavanja kluba,sada smo dosli do ruba propasti....kao sto jedna pjesma kaze "ni drzave ni vlasti sve nisu mogle da te ugase jer stojimo,prkosimo u nasim srcima te nosimo" samo je sad fazon sto ni jedno ni drugo nece da nas unisti(ne moze),sad nas unistavaju ljudi koji su u klubu,koji sebi daju za pravo da se nazivaju zeljinim navijacima a licni interes im je u prvom planu...samo me strah da kada bi ovi uhljupi napokon otisli da gori ne dodju,to bi onda definitivno bio kraj.....
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
- bistrikboy
- Kontakt:
Odlukom politickih vrhova Zeljeznicar je novoformiranom klubu Torpedo morao ustupiti svoje najbolje igrace: Lovrica (10 godina bio najbolji igrac i kapiten), Alajbegovica, Konjevoda, Lazarevica, Rajlica, Golca, Silica. Jedini igrac koji je uspio odoliti svim ucjenama je Josko Domorocki. Nakon toga, Torpedo je sa Zeljinim igracima i politickim lobijima uspio uci u prvu ligu, a Zeljo je dugo vremena taborio po raznim ligama.
prebrodili smo i teze...
prebrodili smo i teze...
Ako bog da vraticemo se i bolji i jaci nego sto smo bili!
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
- bistrikboy
- Kontakt:
Igraci su valjda ponovo odbili da treniraju iako im je receno da su sredstva za isplatu obezbijedjena i da ce im biti isplaceno u srijedu! Njihov odgovor je bio "vidimo se onda u srijedu"
preneseno sa TM.org
BAS SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
preneseno sa TM.org
BAS SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, haris004, kosuljaplava, MisterBlue, NerminFatic, Taree i 88 gostiju.