bordobijeli je napisao/la:Zeljeznicaru ce trebat pobjeda u posljednjem kolu za titulu i dolazimo na grbavicu uzimamo hladno tri boda![]()
Upekli minusi, pa hladno tri boda
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
bordobijeli je napisao/la:Zeljeznicaru ce trebat pobjeda u posljednjem kolu za titulu i dolazimo na grbavicu uzimamo hladno tri boda![]()
Tako je . Tifa pjeva i Lendric ce doci a onda hladan tuš od divova .SemirSema je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:Zeljeznicaru ce trebat pobjeda u posljednjem kolu za titulu i dolazimo na grbavicu uzimamo hladno tri boda![]()
bordobijeli je napisao/la:Tako je . Tifa pjeva i Lendric ce doci a onda hladan tuš od divova .SemirSema je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:Zeljeznicaru ce trebat pobjeda u posljednjem kolu za titulu i dolazimo na grbavicu uzimamo hladno tri boda![]()
ma vi ste opsjednuti gore nego neka bivša jbt, onaj mi iskopa ime cuke da bi mi kao prijetio, svaki korak mi pratite jbt , đe sam vas oštetio toliko da zaslužim toliku pažnju u pm??? ako se i šprdam nije toliko često koliko ste vi na ovom pdf-u...Zeljo92 je napisao/la:jbo temu na kojoj derPchi dominira zajedno sa Djipketom, jbo Husrefa ocemo derPchija za trenera fks!
Ćao šećeru.DenchiNL je napisao/la:ma vi ste opsjednuti gore nego neka bivša jbt, onaj mi iskopa ime cuke da bi mi kao prijetio, svaki korak mi pratite jbt , đe sam vas oštetio toliko da zaslužim toliku pažnju u pm??? ako se i šprdam nije toliko često koliko ste vi na ovom pdf-u...Zeljo92 je napisao/la:jbo temu na kojoj derPchi dominira zajedno sa Djipketom, jbo Husrefa ocemo derPchija za trenera fks!
jbg mi smo pitari takvi nas bod zaboli više nego nekog poraz....
Jel 4-3-3 ili 4-2-2? De i nas nauci zivotat, mogo si i HusrefaDenchiNL je napisao/la:ma vi ste opsjednuti gore nego neka bivša jbt, onaj mi iskopa ime cuke da bi mi kao prijetio, svaki korak mi pratite jbt , đe sam vas oštetio toliko da zaslužim toliku pažnju u pm??? ako se i šprdam nije toliko često koliko ste vi na ovom pdf-u...Zeljo92 je napisao/la:jbo temu na kojoj derPchi dominira zajedno sa Djipketom, jbo Husrefa ocemo derPchija za trenera fks!
pustice lutvu na tebeDenchiNL je napisao/la:ma vi ste opsjednuti gore nego neka bivša jbt, onaj mi iskopa ime cuke da bi mi kao prijetio, svaki korak mi pratite jbt , đe sam vas oštetio toliko da zaslužim toliku pažnju u pm??? ako se i šprdam nije toliko često koliko ste vi na ovom pdf-u...Zeljo92 je napisao/la:jbo temu na kojoj derPchi dominira zajedno sa Djipketom, jbo Husrefa ocemo derPchija za trenera fks!
Neandertalac je napisao/la: Ćao šećeru.
Tramvajbojamora je napisao/la:Pitari, divovi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Haj ba školski dobro te, ne ofiraj me više.Raonffa je napisao/la:Ma uzimamo Slobodu garant, Sampras nas voli
Polako, ima neki red, prvo Čelik, naredne sezone Sloboda i to je to.Neandertalac je napisao/la:Iskreno, više bih volio da ispadne Sloboda nego Ćelik. Ne mogu ove seljake nikako, baš su nekako odbojni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.