Znaci onda nista od titule za veliku obljetnicu?Virtu4l je napisao/la:Polako, ima neki red, prvo Čelik, naredne sezone Sloboda i to je to.Neandertalac je napisao/la:Iskreno, više bih volio da ispadne Sloboda nego Ćelik. Ne mogu ove seljake nikako, baš su nekako odbojni.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma ne ofiraj ti mene da mi je pitar školski bolanskoroalen je napisao/la:Haj ba školski dobro te, ne ofiraj me više.Raonffa je napisao/la:Ma uzimamo Slobodu garant, Sampras nas voli
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Raonffa je napisao/la:Ma ne ofiraj ti mene da mi je pitar školski bolanskoroalen je napisao/la:Haj ba školski dobro te, ne ofiraj me više.Raonffa je napisao/la:Ma uzimamo Slobodu garant, Sampras nas voli
Raonffa je napisao/la:Ma ne ofiraj ti mene da mi je pitar školski bolanskoroalen je napisao/la:Haj ba školski dobro te, ne ofiraj me više.Raonffa je napisao/la:Ma uzimamo Slobodu garant, Sampras nas voli
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Za obljetnicu će dobiti inspekciju, prvo finansijsku, pa onda inspekciju rada, pdv inspekciju, i sve ostale koje trebaju da utvrde sve malverzacije koje radi taj klub i odgovor na pitanje zašto im se godinama gleda kroz prste. Posluju sa kešom, igrači imaju kriminalne ugovore gdje država ne dobija ni fening, dužni su milione, i zreli su za gašenje i izbacivanje iz svih takmičenja.Osim13 je napisao/la: Znaci onda nista od titule za veliku obljetnicu?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Pa taman bi to bilo. Nadam se da ce tako slicno i biti. Duzne pare bivsim igracima i jos bi da ih tuzeVirtu4l je napisao/la:Za obljetnicu će dobiti inspekciju, prvo finansijsku, pa onda inspekciju rada, pdv inspekciju, i sve ostale koje trebaju da utvrde sve malverzacije koje radi taj klub i odgovor na pitanje zašto im se godinama gleda kroz prste. Posluju sa kešom, igrači imaju kriminalne ugovore gdje država ne dobija ni fening, dužni su milione, i zreli su za gašenje i izbacivanje iz svih takmičenja.Osim13 je napisao/la: Znaci onda nista od titule za veliku obljetnicu?
Zar nije trajvanMortemHz je napisao/la:Tramvajbojamora je napisao/la:Pitari, divovi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ono,kad ti navijac kluba cilja je najveća legenda PRASVOSNAZNO OSUDJENA za namještanje pocne o MALVERZACIJAMAVirtu4l je napisao/la:Za obljetnicu će dobiti inspekciju, prvo finansijsku, pa onda inspekciju rada, pdv inspekciju, i sve ostale koje trebaju da utvrde sve malverzacije koje radi taj klub i odgovor na pitanje zašto im se godinama gleda kroz prste. Posluju sa kešom, igrači imaju kriminalne ugovore gdje država ne dobija ni fening, dužni su milione, i zreli su za gašenje i izbacivanje iz svih takmičenja.Osim13 je napisao/la: Znaci onda nista od titule za veliku obljetnicu?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
sretan 8. mart picici
Ma ko se to meni uzbudio, bucko malistaragarda je napisao/la: Ono,kad ti navijac kluba cilja je najveća legenda PRASVOSNAZNO OSUDJENA za namještanje pocne o MALVERZACIJAMA![]()
![]()
....bjezi tamo sipljo sipljivi da vam nije bilo par sezona onog lojavog kerojeba i saveza jos bi vam Ljuba Alicic organizirao tradicionalne koncerte na onom krmetnjaku
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Bas sam se uzbudio,na mom si se budioVirtu4l je napisao/la:Ma ko se to meni uzbudio, bucko malistaragarda je napisao/la: Ono,kad ti navijac kluba cilja je najveća legenda PRASVOSNAZNO OSUDJENA za namještanje pocne o MALVERZACIJAMA![]()
![]()
....bjezi tamo sipljo sipljivi da vam nije bilo par sezona onog lojavog kerojeba i saveza jos bi vam Ljuba Alicic organizirao tradicionalne koncerte na onom krmetnjaku
![]()
U mogućnosti smo da keširamo i može nam se. Možemo i Durmitor kupit bez PDV-a.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Neandertalac
- Kontakt:
Treba ove primate iz tz kantona gurnuti u septičku i politati se na njih.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Al se filozofija i nacin zivota ne mogu kupitiwobly92 je napisao/la:U mogućnosti smo da keširamo i može nam se. Možemo i Durmitor kupit bez PDV-a.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Neandertalac,miran budi.... inace bi mogao popusiti 100 sati kazne u vidu društveno korisnog rada i to da te krmetnjak zapadne da ga reparirasNeandertalac je napisao/la:Treba ove primate iz tz kantona gurnuti u septičku i politati se na njih.
kupite durmitor i budite raja pa povedite zeta u lov na durmitorskog medjedastaragarda je napisao/la:Al se filozofija i nacin zivota ne mogu kupitiwobly92 je napisao/la:U mogućnosti smo da keširamo i može nam se. Možemo i Durmitor kupit bez PDV-a.....i naravno,krvno bratstvo-trebinjsko
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Odlična ideja....a u lov ce se ici u ovim pidjamama u kojim igraju plave dame...sretan im praznikbihuzur je napisao/la:kupite durmitor i budite raja pa povedite zeta u lov na durmitorskog medjedastaragarda je napisao/la:Al se filozofija i nacin zivota ne mogu kupitiwobly92 je napisao/la:U mogućnosti smo da keširamo i može nam se. Možemo i Durmitor kupit bez PDV-a.....i naravno,krvno bratstvo-trebinjsko
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nemam razloga da se plašim da bi nešto moglo da pođe kako ne treba. Jedino što trenutno pada kiša, ali ni to nije problem jer je stadion na "Grbavici" natkriven, tako da niko neće pokisnuti - objasnio je Ljuba pred koncert čitavu situaciju, i dodao: - Oni koji su me branili napisali su da sam dugogodišnji navijač Željezničara. To je tačno, ali posle Zvezde, naravno.
Ljubo ni milimetar.

Ljubo ni milimetar.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Al ne zna nas dobri,posteni Ljuba da i krov zna pastituzlak1987 je napisao/la:Nemam razloga da se plašim da bi nešto moglo da pođe kako ne treba. Jedino što trenutno pada kiša, ali ni to nije problem jer je stadion na "Grbavici" natkriven, tako da niko neće pokisnuti - objasnio je Ljuba pred koncert čitavu situaciju, i dodao: - Oni koji su me branili napisali su da sam dugogodišnji navijač Željezničara. To je tačno, ali posle Zvezde, naravno.
Ljubo ni milimetar.
onda nam ne trebaju puske..kad nam vide opremu, krepace medjedi od smijehastaragarda je napisao/la: u lov ce se ici u ovim pidjamama u kojim igraju plave dame...sretan im praznik
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.