AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Stoperi su druga stvar, Romagnolija bi svakako valjalo zadržati, nema smisla da se on prodaje na ljeto.
Al' konkretno golmani, nema dobrog golmana bez čvrste odbrane, najbolje se to vidi po nama ove sezone, i Gigio je primao sve i svašta u prvom dijelu sezone pa kad se malo odbrana konsolidovala odmah to bolje izgleda.
Ono što hoću da kažem, pozicija golmana nije nenadoknadiva i njegov odlazak ne bi bio veliki hendikep za tim sigurno, ima kvalitetnih golmana po Italiji koji, garantujem, ne bi bili statistički ništa lošiji od Donarrumme.
Druga stvar je što je on kao tinejdžer dobio priliku da brani, dijete je Milana, neko ko bi u perspektivi mogao da poobara sve rekorde po broju nastupa, clean sheetova, ne samo u Milanu nego općenito u svijetu golmana, i sve to u jednom klubu, ono baš bi mogao biti legenda, pa eto valjalo bi da ostane.
Al' konkretno golmani, nema dobrog golmana bez čvrste odbrane, najbolje se to vidi po nama ove sezone, i Gigio je primao sve i svašta u prvom dijelu sezone pa kad se malo odbrana konsolidovala odmah to bolje izgleda.
Ono što hoću da kažem, pozicija golmana nije nenadoknadiva i njegov odlazak ne bi bio veliki hendikep za tim sigurno, ima kvalitetnih golmana po Italiji koji, garantujem, ne bi bili statistički ništa lošiji od Donarrumme.
Druga stvar je što je on kao tinejdžer dobio priliku da brani, dijete je Milana, neko ko bi u perspektivi mogao da poobara sve rekorde po broju nastupa, clean sheetova, ne samo u Milanu nego općenito u svijetu golmana, i sve to u jednom klubu, ono baš bi mogao biti legenda, pa eto valjalo bi da ostane.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ko mu yebe mater, ako bude htio ići neka izmuzu što više para i nabij ga nogom u guzicu, ima dobrih golmana okolo za kupiti.
ko zna šta se smjera sa reinom, znam da se pisalo da je predviđeno da bude drugi golman, ali onda pročitaš vijest da će primati 3,5 miliona što je previše za rezervnog golmana
doduše nije u medijima precizirano je li to neto ili bruto plata, to dosta mjenja stvar.
uglavnom milan je već kaparisao ok golmana da odradi iduću sezonu tako da raioline ucjene i ultimatumi oko donarume neće više paliti, ako hoće da ide vrata su mu otvorena, milan ionako ima spremnog golmana da uskoči u prvu postavu ako ovaj ode što nije bio slučaj prošle godine kad je upravu stavilo u nezgodnu situaciju jer su u po frke morali još razmišljati koga staviti na gol.
ko zna šta se smjera sa reinom, znam da se pisalo da je predviđeno da bude drugi golman, ali onda pročitaš vijest da će primati 3,5 miliona što je previše za rezervnog golmana
uglavnom milan je već kaparisao ok golmana da odradi iduću sezonu tako da raioline ucjene i ultimatumi oko donarume neće više paliti, ako hoće da ide vrata su mu otvorena, milan ionako ima spremnog golmana da uskoči u prvu postavu ako ovaj ode što nije bio slučaj prošle godine kad je upravu stavilo u nezgodnu situaciju jer su u po frke morali još razmišljati koga staviti na gol.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma Reina je meni prosjek golman, al' kako već rekoh kad imaš jaku odbranu ispred sebe onda si i ti automatski bolji golman.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Može Milan večeras do pobjede.
u ovim godinama je ništa više nego solidan, ali zato mu je i dat samo dvogodišnji ugovor, odradi ga i ćao 
što kažeš, uz onakvu odbranu bi i lošiji golman od reine odigrao pristojnu sezonu.
meni je ok da odradi tu jednu sezonu, sad jednostavno nisi u mogućnosti uzimati golmana jer će imati ograničen budžet i jer ima prioritetnijih pozicija za popuniti, a ostalih deset pozicija na terenu su mi uvijek bile bitnije od golmana.
zato očekujem da za dvije godine krenu po perina, on je jedino pravo rješenje.
pod uvjetom da gigi uopšte bude prodan, ali ne treba sumnjati da ćemo čitavo ljeto opet gledati maraton milan vs raiola
što kažeš, uz onakvu odbranu bi i lošiji golman od reine odigrao pristojnu sezonu.
meni je ok da odradi tu jednu sezonu, sad jednostavno nisi u mogućnosti uzimati golmana jer će imati ograničen budžet i jer ima prioritetnijih pozicija za popuniti, a ostalih deset pozicija na terenu su mi uvijek bile bitnije od golmana.
zato očekujem da za dvije godine krenu po perina, on je jedino pravo rješenje.
pod uvjetom da gigi uopšte bude prodan, ali ne treba sumnjati da ćemo čitavo ljeto opet gledati maraton milan vs raiola
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trebalo bi da moze,ovi su dosta oslabljeni plus su u rasulu,treba to iskoristiti i dobiti ih barem 2 razlike
Treba biti oprezan, jbg ipak je to Arsenal, bez obzira na sve klub koji ima ime i tradiciju.
Ono gdje vidim našu prednost su naša i njihova odbrana, naša u zadnje vrijeme zaista djeluje fantastično dok je njihova blago rečeno vrlo loša, prave neke kardinalne greške svaku tekmu. Najvažnije je da sačuvamo svoj gol, a ne sumnjam da ćemo na drugoj strani dati barem jedan.
Ono gdje vidim našu prednost su naša i njihova odbrana, naša u zadnje vrijeme zaista djeluje fantastično dok je njihova blago rečeno vrlo loša, prave neke kardinalne greške svaku tekmu. Najvažnije je da sačuvamo svoj gol, a ne sumnjam da ćemo na drugoj strani dati barem jedan.
još igraju u kobnim plavim dresovima, šanse nam odmah skaču za 30%
ne bih baš da budem partibrejker, ali nemam neki dobar predosjećaj za večeras
ne bih baš da budem partibrejker, ali nemam neki dobar predosjećaj za večeras
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Juventinisimo
- Kontakt:
Neka vam je sretno danas..mrski neprijatelji.. 
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Ne vjeruj Juventinu ni kad poklone nosi 
Sretno momcima veceras. Nemerem gledat jer je pokasbo pola noci jbg. Nasam se da ce nas obradovat pobjedom bez primljenog gola.
Forza Milan
Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
gdje si ti to jarane opet zaglavio matere ti 
stadion zvanično rasprodan, a bit će valjda i neka koreografija u čast astorija, sve u svemu fina atmosfera se očekuje i vjetar u leđa igračima.
još dva sata
stadion zvanično rasprodan, a bit će valjda i neka koreografija u čast astorija, sve u svemu fina atmosfera se očekuje i vjetar u leđa igračima.
još dva sata
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Idemo ih uzeti na iskustvo 
Afghanistan care hehe
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- muha milanez
- Kontakt:
2-0 taman, ne treba nista vise
Ne treba podcjenit Arsenal, bar zbog renomea kluba. Forza Milan
Ne treba podcjenit Arsenal, bar zbog renomea kluba. Forza Milan
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Fantasista
- Kontakt:
Strah me ovih hedalja, moraju procepit nekada.
Samo da tenk ne polomi nogu nekome
Forza Milan!
Samo da tenk ne polomi nogu nekome
Forza Milan!
Jos sat ljudi moji dragi,nikad docekati 
Ocekujem bas dobru tekmu sa nase strani,oni.me puno ne zanimaju 4-0 kao prosli put
Ocekujem bas dobru tekmu sa nase strani,oni.me puno ne zanimaju 4-0 kao prosli put
- Marsal
- Kontakt:
Bujrum večeras na live praćenje kod nas da se smijemo, ali ako ste osjetljivi na psovanje sakralnih objekata onda bolje nemojte.
Prenosi li ko večeras tekmu?
Prenosi li ko večeras tekmu?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Beduin
- Kontakt:
I meni vokri zbog ove vremenske razlike. Probacu makar 1. poluvrijeme pratiti tekstualno koliko mi konekcija dozvoli u ovom kontejneru, haha.milanist je napisao/la:Sretno momcima veceras. Nemerem gledat jer je pokasbo pola noci jbg. Nasam se da ce nas obradovat pobjedom bez primljenog gola.
Forza Milan
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.