NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

amerosm
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la amerosm » 08 mar 2018, 00:22

I’m told there had been trade conversations going on between
the Broncos & the 49ers for Aqib Talib. It doesn’t look like it’s going to
get done. Told Talib prefers to be released by Denver so he can chose his next team, his top choice is the New England Patriots per ****
Nemoj ziv bio...Dosta je sto nas je hebao u dva uzastopna AFCCG-a sa povredama i to nam ne treba treci put...

Inace sada pocinje za BB-a najzanimljiviji period sezone gdje se svaki dan pita kako moze jos vise Brady-ju zagorcati zivot...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 08 mar 2018, 09:56

jestamaji je napisao/la:seahawksi u raspadu, ko da im je chip kelly GM :mrgreen:
ma ide rebuilding i dragi mi je , ne možeš trpit više likove koji stvaraju toliko problema unutar svlačionice, a nisu više dobri ko nekad.

makar bi mi bilo žao da Sherman ode. Radije nek se rješe Thomasa yebali ga Cowboysi.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

thetrojka
Kontakt:

Post Postao/la thetrojka » 08 mar 2018, 21:39

Volio bi vidjeti Mayfielda u Jetsima. Koja bi to ludnica bila. Aj Draft vise. :salut: :salut:

Romanov
Kontakt:

Post Postao/la Romanov » 08 mar 2018, 21:49

Je li Kazins gdje sletio?

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 mar 2018, 13:32

Ispade da Seahawski nisu htjeli prihvatiti našu bolju ponudu za Benneta a prihvatili lošiju od rivala iz NFC-a, gdje je logika u tome :mrgreen:

Ramsi se naoružavaju, poslije Petersa sad i Taliba uzeli, a imaju Shieldsa već, iako je njima run defense prioritet, to moraju pojačati.

Ajde sad Shermane, čekamo te :pray:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 09 mar 2018, 14:04

evo ne mora se više u jacksonville, može i skok do danske :mrgreen:

slika

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 09 mar 2018, 14:31

Cowboys i dalje 'trpaju' naprijed sve, a nazad propuh. Mislim na odbranu. Jedino da Thomasa dovedu nekako.
Sto se napada tice, sve po starom; Dak, Zek i Dez prve violine. Uz odlicnu OL.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 09 mar 2018, 14:46

Hajmo trejd za Landrya ako vec ne mogu Robinson il Watkins.Izgleda da Ridley nije vrijedan hypea

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 09 mar 2018, 15:15

je li ko gledo 30 for 30 what if dez caught it? valja li čemu, ne mogu da nađem nigdje download?

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 09 mar 2018, 19:09

Eo otpustili Shermana, može se vratit ako ne nađe ekipu, u što sumnjam.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 09 mar 2018, 21:05

Wade Phillips bi mogao opet malo maltretirat napade iduce godine.
Dobar posao Ramsa do sada.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 09 mar 2018, 22:17

Sherman se nece vracati ali ko ce mu dati 11 mil koliko je trebao dobiti ovu zadnju godinu ugovora.
Da hoce Bryant ugovor za 2018. skratiti za pola :D pa da Dallas dovede Shermana. :kafa:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Winters
Kontakt:

Post Postao/la Winters » 10 mar 2018, 00:55

Brownsi bome aktivni, nakon Jarvisa i Taylora još jedan njihov trade, ovaj put Kizer u Packerse za Randalla.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 mar 2018, 01:19

Brownsi su mogli na draftu uzeti 10 puta pravog QB-a al8 izgleda da namjerno izbjegavaju.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 10 mar 2018, 01:24

We're doomed
Najslabiji smo u diviziji a napad nije ni za cfl

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 10 mar 2018, 05:02

Inače ne volim ovo pretjerano ismijavanje Brownsa, ali ovo baš nema smisla.Ljudi dali Kizera, a uzeli Taylora. :think: Isti skillset, isti ceiling.Što, šta, kako...

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 10 mar 2018, 10:03

GoRaN je napisao/la:Inače ne volim ovo pretjerano ismijavanje Brownsa, ali ovo baš nema smisla.Ljudi dali Kizera, a uzeli Taylora. :think: Isti skillset, isti ceiling.Što, šta, kako...
da ali kizer je za podvoz, usere se čim vidi odbranu koju ne razumije, taylor je barem iskusan QB koji se ne boji ničega i koji može da pročita odbranu (ne zaboravi, igrao je 2x godišnje protiv bellichicka) i odigra solidno i popuni rupu dok novi QB koga budu draftovali ne bude spreman. sad još samo da nagovore joe thomasa da se vrati još koju godinu i mogu planirati

ono što apsolutno nema smisla su sirevi, opet su uzeli mobilnog crnog QB za backup rodži, elem ako rodžu opet neko sastavi potop, mogu sa kizerom u njaboljem slučaju dobiti bucse i bearse! kizer paše u njihovu šemu otprilike koliko i ja :D

najveći trade je ipak landry, tip ima sve rekorde kroz prve tri godine NFLa, još ako gordona ne uhvate opet tako brzo na kakvim drogama .....ajde pokrij njih dvojicu!

mike evans dobio njaveći WR ugovor, OBJ i ostali trljaju ruke :mrgreen: e sad koliko ima smisla dati takav ugovor sporom WR neznam, ali nije on ni loš, posebno jer winston nezna nikom drugom baciti loptu :mrgreen:

elem genijalan postseason, odavno nije bilo ovoliko vrhunskih tradeova prije početka FA, jako zabavno! :thumbup: :thumbup:

@GoRaN , eto potpisali ste i fitza opet, sad možeš mirne duše kupiti dres. onda biraj broj na leđima, moj prijedlog: “-4“ (6-10) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 10 mar 2018, 10:22

Ovo vec ima smisla sto Brownsi rade; vidjecemo kako ce izgledati draft (hoce li 'pogoditi' sa qb). Mozda i pobijede nekog sljedece godine, a kroz par godina mozda dodju i do PO. :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 10 mar 2018, 13:33

@jesta

Odjavi me i ode post u qrac. :facepalm:

Ukratko, mislim da je Taylor ono što Kizer može postati sa par godina iskustva, a to je i dalje ispodprosječan startni QB.Već si na dnu, nemaš šta izgubiti, daj Mayfielda i Barkleya, stavi na klupu najboljeg dostupnog veteran QB - a i nadaj se najboljem.Ta godina - dvije učenja sa klupe je OK za ekipe koje imaju dobrog QB - a pred penziju, tipa Giantsi i Saintsi.

Evans je unikatno oružje i top 5-6 WR lige, normalno da se isplati.Zaboravio si na Winstonovu omiljenu RZ metu i safety blanket, brata Brate - a. :wave:

Možda i kupim Fitzov dres, imali smo istu bradu prije par godina.I to iz Jetsa dres, možda ga neko i pokloni. :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 mar 2018, 18:17

tillman je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
MElloo je napisao/la:Sad hoce Dolphinsi da trejdaju Landrya a mi nemamo capa pa ce covjek otic u yebe Bearse da trune :damn:
a kod vas nebi truno ? :).. ja ne znam kod nas bilo koji WR koji je bio izgledao je dobro nije truno ..od Jeffereya koji je kod nas bio pro bowler, Marhalla ,Meredith je lik koji nije ni draftovan cak , od TE Bennetta napravili ime za kojeg niko nije znao i td i td :).

kod nas ako dodje to ce biti trade za Howarda i da nam oni daju 3 rundu pick i Landriya i da zamjenimo nas da oni biraju 8 a mi 11 ...valjda nama se Howard bas ne dopada za sistem trenutni jer slabo hvata loptu tu se slabo snalazi a imat cemo mnogo short pasova..vidjet cemo sta ce biti
To je provaljeno da je fake prije 4 dana, što lažeš ovaj napaćeni narod Salty...
Po zadnjim informacijama, prva meta je Allen Robinson u Free Agencyu... Landry mislim da neće bit tradean dok ne prođe prvi val potpisivanja free agenta.. navodno uz Robinsona se dosta zanimaju i za Albert Wilsona kojeg Nagy zna iz Chiefsa...
Kakav short passing?
To je bilo prije...
Sad nam trebaju brzanci jer će biti dosta dubokih dodavanja...
Možda budu išli i za Watkinsom ako ne mognu dobiti Robinsona..

pa vidjet ces da ce igrati dva razlicita offensa..bice mnogo short pasova posebno na RB nesto slicno kako je Oregon igrao ali je Oregon sa takvim offensom imao prosjecno 600 yardi po tekmi ..uglavnom vidjet cemo sigurno niko ne zna sta planiraju kad imaju OC i HC koji igraju razlicit offense
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.