Bugarska - BiH / Senegal - BiH 23/27.03.2018.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

SemirSema
Kontakt:

Re: Bugarska - BiH / Senegal - BiH 23/27.03.2018.

Post Postao/la SemirSema » 09 mar 2018, 16:03

Taldžija prosinečki

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 mar 2018, 16:06

Poprilično sam siguran da Kodro u drugom dijelu sezone ima više minuta na terenu nego svi naši napadači izuzev Džeke i malog Prevljaka.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 09 mar 2018, 16:09

Raonffa je napisao/la:Poprilično sam siguran da Kodro u drugom dijelu sezone ima više minuta na terenu nego svi naši napadači izuzev Džeke i malog Prevljaka.
Pa naravno da hoce, kad igra u Grasshoppersu, a u sve utakmice je bio ubedljivo najgori igrac na terenu.

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 09 mar 2018, 16:10

kodro je zbog ovih zadnjih minuta i nekako za progutati kao treći napadac, ali hodzic i bajic aps ne smiju biti tu
Zarathustra

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 09 mar 2018, 16:11

SemirSema je napisao/la:Taldžija prosinečki
Kmeeee kuknjava
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 09 mar 2018, 16:12

Moggi je napisao/la:kodro je zbog ovih zadnjih minuta i nekako za progutati kao treći napadac, ali hodzic i bajic aps ne smiju biti tu
Pa da li su pozvani? Meni se cini da je spisak od 23 igraca a tu su vec Saric, Zakaric i Kodro.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 mar 2018, 16:13

Vucevich je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Poprilično sam siguran da Kodro u drugom dijelu sezone ima više minuta na terenu nego svi naši napadači izuzev Džeke i malog Prevljaka.
Pa naravno da hoce, kad igra u Grasshoppersu, a u sve utakmice je bio ubedljivo najgori igrac na terenu.
Pa druže bar igra za razliku od ostalih, eto nek' su Dinamo i Basaksehir sila od ekipa za Grasshoppers.

Ne znam mislim šta je problem u tome, neće pozvati samo dva napadača (Džeko i Prevljak), trebaju biti bar četvorica bez obzira na formu, ako uzmeš u obzir da Đurić i Bajić ne igraju nikako onda su ti jedine opcije Kodro i Hodžić koji i odigraju nešto, ili možda da se zove Ahmetović? Al' onda bi, logično, ovdje čitali o tome kako je naša liga **** i nijedan igrač ne treba da bude na spisku za reprezenetaciju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

SemirSema
Kontakt:

Post Postao/la SemirSema » 09 mar 2018, 16:15

Koliko si uzeo roberte za poziv mehinog malog?

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 09 mar 2018, 16:16

Raonffa je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:
Pa druže bar igra za razliku od ostalih, eto nek' su Dinamo i Basaksehir sila od ekipa za Grasshoppers.

Ne znam mislim šta je problem u tome, neće pozvati samo dva napadača (Džeko i Prevljak), trebaju biti bar četvorica bez obzira na formu, ako uzmeš u obzir da Đurić i Bajić ne igraju nikako onda su ti jedine opcije Kodro i Hodžić koji i odigraju nešto, ili možda da se zove Ahmetović? Al' onda bi, logično, ovdje čitali o tome kako je naša liga **** i nijedan igrač ne treba da bude na spisku za reprezenetaciju.
Basaksehir jeste bez sumnje svemirski brod za GCZ, a jos vise sam protiv to da se pozove Hodzic.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 mar 2018, 16:18

Vucevich je napisao/la:
Basaksehir jeste bez sumnje svemirski brod za GCZ, a jos vise sam protiv to da se pozove Hodzic.
Znači bolje u Basaksehiru biti zakucan za klupu nego igrati za Grasshoppers? PS: Nisam znao da je Basaksehir tako jak da je dostigao level "svemirskog broda" za Grasshoppers.

I, koga bi ti onda pozvao pored Džeke i Prevljaka?

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 09 mar 2018, 16:24

Raonffa je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:
Znači bolje u Basaksehiru biti zakucan za klupu nego igrati za Grasshoppers? PS: Nisam znao da je Basaksehir tako jak da je dostigao level "svemirskog broda" za Grasshoppers.

Ne treba nikoga pozvati, igramo prijateljske utakmice a ne idemo na svjetsko prvenstvo pa da pravimo neki spisak. Svakako preferira formaciju sa 1 napadacom, i nisam nigdje napisao da je bolje biti na klupi u Basaksehiru vec da je bolji klub od Grasshoppersa (koji je na sredini tabele u Svicarskoj) dok ce IBB vjerovatno igrati grupne faze LS sljedece sezone, ne uzimaj mi rijeci iz usta. Kodro nije ni po cemu zasluzio poziv, ove sezone odigrao svega 300 minuta ligaskog fudbala bez ijednog gola ili asistencije. Prije bih pozvao Ahmetovica ili Mesanovica ako ti bas hoces treceg napadaca, makar su dali gol ove sezone.

I jos jednu stvar, pricas kao da je Kodro sad neki standardan igrac u Grasshoppersu kad je vec nakon prve utakmice zakucan na klupu :)

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 mar 2018, 16:37

Vucevich je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:

Ne treba nikoga pozvati, igramo prijateljske utakmice a ne idemo na svjetsko prvenstvo pa da pravimo neki spisak. Svakako preferira formaciju sa 1 napadacom, i nisam nigdje napisao da je bolje biti na klupi u Basaksehiru vec da je bolji klub od Grasshoppersa (koji je na sredini tabele u Svicarskoj) dok ce IBB vjerovatno igrati grupne faze LS sljedece sezone, ne uzimaj mi rijeci iz usta. Kodro nije ni po cemu zasluzio poziv, ove sezone odigrao svega 300 minuta ligaskog fudbala bez ijednog gola ili asistencije. Prije bih pozvao Ahmetovica ili Mesanovica ako ti bas hoces treceg napadaca, makar su dali gol ove sezone.

I jos jednu stvar, pricas kao da je Kodro sad neki standardan igrac u Grasshoppersu kad je vec nakon prve utakmice zakucan na klupu :)
Ne trebamo nikoga pozivati? Adekvatno se traži zamjena i priprema teren sa odlazak Džeke i Vede (on je vjerovatno već otišao), pametno pametno nema šta, oduševljen sam.

Ne uzimam ti riječi iz usta, nisam rekao da si to napisao nego sam ti postavio pitanje da li je bolje igrati za GC (pa kako god) ili biti zakucan za klupu u IBB-u, nemoj ti meni stavljati riječi u usta.

Vidiš ti bi pozvao Ahmetovića ili Mešanovića, a ja ti garantujem da oni dobiju poziv prije Hodžića, Bajića i Kodre ovjde bi bilo napisano 20 stranica yebavanja majki Prosinečkom što gura njih dvojicu ispred ovog trojca, što je u neku ruku i logično, jer ne igramo SP, igramo prijateljske i treba isprobavati igrače koji će nam biti od koristi u budućnosti, zar ne?

Opet mi stavljaš riječi u usta, ne pričam da je Kodro standardan igrač u GC-u nego pričam da Kodro ima više minuta na terenu od Bajića, Hodžića, Ibiševića i Đurića u drugom dijelu sezone i da je svakako opravdano što je dobio poziv od Prosinečkog koji je u ovoj situaciji izabaro "od dva zla, ono manje".

SemirSema
Kontakt:

Post Postao/la SemirSema » 09 mar 2018, 16:45

Pošto obraz roberte

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 09 mar 2018, 17:05

Potpuno je nevazno da li ce Robi pozvati Kodra, Hodzica ili Bajica kao 3-eg napadaca. Mozda je bilo bolje da je u ovom terminu pokusao dovesti Budimira u nas dres ali izgleda da od toga nece biti nista. Makar za sada.
Ja bih radije vidio Hodzica nego Kodra u sastavu ali u sustini razlika je stvarno minorna jer ni jedan od njih nije u reprezentativnoj formi.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 09 mar 2018, 17:16

Raonffa je napisao/la:
Kodro

.
Da, slažem se, trebamo tražiti napadača za budućnost, sramota je što nije pozvan Prevljak... a čekaj... jeste!?

Da ‘isprobamo’ Kodra implicira da nije već godinu dana reprezentativac i da nije igrao u kvalifikacijama, već smo vidjeli njega na djelu, nije kao da mu je ovo prvi poziv. A ako ti u 24 godišnjaka koji je od Augusta odigrao 300 minuta ligaskog fudbala vidiš nasljednika za Dzeku onda imam loše vijesti za tebe. Inače ove sezone je Hodžić odigrao 650 minuta i ima 6 golova dok Kodro je odigrao 300 minuta i nema nijednog gola ili asistenciju. A niko ne traži da se Hodžić pozove.

Ako nisi već, pogledaj utakmicu između GCZ i Zuricha u Švicarskom kupu pa ćeš vidjeti Kodrin kvalitet ja djelu, bolje napadače ima u prvoj ligi Federacije.

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 09 mar 2018, 17:19

dubrovnik je napisao/la:Potpuno je nevazno da li ce Robi pozvati Kodra, Hodzica ili Bajica kao 3-eg napadaca. Mozda je bilo bolje da je u ovom terminu pokusao dovesti Budimira u nas dres ali izgleda da od toga nece biti nista. Makar za sada.
Ja bih radije vidio Hodzica nego Kodra u sastavu ali u sustini razlika je stvarno minorna jer ni jedan od njih nije u reprezentativnoj formi.
budimira kad bi doveo obezbijedio bi rezervu dzeki dok ovaj ne zavrsi, mislim da je samo pitanje vremena kada ce to uraditi , posto ni budimir ne bi imao nista protiv da igra za nas a trenutno nemamo nikoga boljeg
Zarathustra

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 mar 2018, 17:33

Kladim se ako bi doveli Budimira i on promjeni sportsko drzavljanstvo, sa danas na sutra bi zavrsio negdje u 2. ili 3. ligi Italije. :rol: Takav je obicno trend bio do sada.

Robi je tek 3. mjesec tu, sigurno nakon ovih prijateljskih moze dobiti jos veci uvid o nasim napadacima, ako bude zatrebalo, a izgleda da hoce, sigurno da ce traziti druge opcije, ukljucujuci i Budimira.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 09 mar 2018, 18:38

Pozvao je Prevljaka, Memisevica, bit ce tu jos lijepih iznenadjenja u ovim prijateljskim utakmicama do kraja godine, vjerujem.

Poziv Kodre mi je OK jer igramo dvije jake pripremne utakmice, a Dzeko ne moze obije odraditi po 90 minuta, nije to smisao prijateljskih, a pored Prevljaka ja ne vidim ko je taj treci napadac koji bi se pozvao. Nije Kodro toliko los koliko ga ovdje neki predstavljaju i porede ga s napadacima iz prve federalne lige ili ga ocjenjuju na osnovu prezentacije u kupu za tim koji je u katastrofalnoj formi. Uz to treba dodati da je Kodro u zadnjih par tekmi bio clan reprezentacije i sasvim je logicno da je pozvan kada nemamo vec nekoga treceg ko briljira(Hodzic, Bajic, ...?). Jel to trebao zvati Mesanovica?

Pustite selektora nek se sam uvjeri u njegove kvalitete, a potom neka ga dalje zove ili ne zove...imamo dovoljno utakmica za provjere igraca!
Sta ako se u repki pored Pjanica, Besica i ostalih a pod palicom novog selektora i novog sistema igre pokaze u lijepom svjetlu, sta cete onda pisati za njega?
Dajmo mu priliku.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 mar 2018, 18:46

Vucevich je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Kodro

.
Da, slažem se, trebamo tražiti napadača za budućnost, sramota je što nije pozvan Prevljak... a čekaj... jeste!?

Da ‘isprobamo’ Kodra implicira da nije već godinu dana reprezentativac i da nije igrao u kvalifikacijama, već smo vidjeli njega na djelu, nije kao da mu je ovo prvi poziv. A ako ti u 24 godišnjaka koji je od Augusta odigrao 300 minuta ligaskog fudbala vidiš nasljednika za Dzeku onda imam loše vijesti za tebe. Inače ove sezone je Hodžić odigrao 650 minuta i ima 6 golova dok Kodro je odigrao 300 minuta i nema nijednog gola ili asistenciju. A niko ne traži da se Hodžić pozove.

Ako nisi već, pogledaj utakmicu između GCZ i Zuricha u Švicarskom kupu pa ćeš vidjeti Kodrin kvalitet ja djelu, bolje napadače ima u prvoj ligi Federacije.
Ovdje je priča da je sramota zato što je Kodro dobio poziv, pitam te zašto? Ja ti u dva posta navedoh kontra argumente, ti ništa.

Novi je selektor, ne misliš da svi igrači (izuzev onih par najkvalitetnijih) trebaju ponovo da se pokažu i dokažu, da se uklope u trenersku filozofiju novog selektora?

Nije bitno šta ja vidim u Kodri, bitno je da je on tu negdje treća, četvrta opcija naše reprezentacije, pa da se na glavu nasadiš boljih nemamo. I ako je zdrav i prav, apsolutno ne vidim razloga zašto ne bi dobio poziv, uz sve nedaće koje su ga snašle ove sezone, kad je među najboljim našim igračima na svojoj poziciji?

Boljih napadača ima u prvoj federalnoj? Genijalno, forum postaje sve veća šprdancija iz dana u dan :mrgreen:

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 09 mar 2018, 18:58

Raonffa je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Kodro

.

Ovdje je priča da je sramota zato što je Kodro dobio poziv, pitam te zašto? Ja ti u dva posta navedoh kontra argumente, ti ništa.

Novi je selektor, ne misliš da svi igrači (izuzev onih par najkvalitetnijih) trebaju ponovo da se pokažu i dokažu, da se uklope u trenersku filozofiju novog selektora?

Nije bitno šta ja vidim u Kodri, bitno je da je on tu negdje treća, četvrta opcija naše reprezentacije, pa da se na glavu nasadiš boljih nemamo. I ako je zdrav i prav, apsolutno ne vidim razloga zašto ne bi dobio poziv, uz sve nedaće koje su ga snašle ove sezone, kad je među najboljim našim igračima na svojoj poziciji?

Boljih napadača ima u prvoj federalnoj? Genijalno, forum postaje sve veća šprdancija iz dana u dan :mrgreen:
Sramota je da igrač koji ima 300 minuta ligaškog fudbala od PROŠLOG AUGUSTA dobije poziv za reprezentaciju. Kakva smijurija čovječe. Ako misliš da je Kodro jedan od 'naših najboljih napadača' onda nemamo šta tražiti u kvalifikacijama za EP ili SP jer i ekipe iz petog šešira UEFA-e imaju bolje igrače od toga.

Pogledaj kup utakmicu protiv Ciriha gdje je odigrao 90 minuta, siguran sam da nisi pogledao pa ovako pises da je "medu najboljim igracima na svojoj poziciji" :rol:

A sto se tice ove sezone, i Mesanovic i Hodzic su ispred njega.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.