FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
? $ " ? $ " у ?, % " " $, $ $. & ? " своју " ? ту су " " Перо. % & не $ $, ђе ' је &. ? $ & " на & све & ".
% је са ' $ ? ? се " &, ? & " него ".
$ за ?
% је са ' $ ? ? се " &, ? & " него ".
$ за ?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ne znam koji vrag vam je pa ovako prozivat.
Nije ok.
I ovo nije top nivo kralju.mozda ako si dosad pratio svatovqc iz poljica il mladost iz kikaca gospodine.
Nije ok.
I ovo nije top nivo kralju.mozda ako si dosad pratio svatovqc iz poljica il mladost iz kikaca gospodine.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ako nam donesu kup amnestija nam je svimaPenaltiky je napisao/la:? се са ?, ? ја " " " & ' & $.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Ako se uzme iz prve 3 utakmice LZO minimalno 7 bodova može se kalkukisati sa odmaranjem igrača i napasti kup. Krupa je tu najopasnija već se obezbjedili i ici ce odmorni na svaku utakmicu kupa.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ako osvojimo kup, senco se sebi na tusnju statuu napravit, ko sejo brajlovic
Niko, niko, samo Sloboda
-
Sariel1987
- Kontakt:
Hoce krqc!katarakta je napisao/la:Ako osvojimo kup, senco se sebi na tusnju statuu napravit, ko sejo brajlovic
Nek je pravi gore na svom stadionu!
Dzabe krecite...
tamam da imamo na sta urinirat i mi i zivotinje....katarakta je napisao/la:Ako osvojimo kup, senco se sebi na tusnju statuu napravit, ko sejo brajlovic
Ako donese titulu kupa nek pravi sta hoće,zasluzio bi on to!
DRŽAVA TUZLA!!
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ne moze opet.
Seljacka posla
Seljacka posla
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Ako osvojimo kup odnijet ce senco kući trofej, jos ga neki i podržavaju da ga ukrade 
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ne bi me cudilo.sviunapad1010 je napisao/la:Ako osvojimo kup odnijet ce senco kući trofej, jos ga neki i podržavaju da ga ukrade
I da se slika u majici divizije ili zelje .
Il junior.uhhhh sjeba se od same pomisli
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Na fb objava senco a pored trofejSariel1987 je napisao/la:Ne bi me cudilo.sviunapad1010 je napisao/la:Ako osvojimo kup odnijet ce senco kući trofej, jos ga neki i podržavaju da ga ukrade
I da se slika u majici divizije ili zelje .
Il junior.uhhhh sjeba se od same pomisli
http://ytcropper.com/cropped/C_5aa2b5a5bb40d
Sve ovo ja
- zlatnakoka
- Kontakt:
Ma neće ta bit gotova za 10 godina, napraviće oni njoj 20 faza.fukaratz je napisao/la:Kakav ce to prizor biti. Nas 1500, oko nas 12000 praznih mjesta, igraci se valjaju po blatu...... neprocjenjivosviunapad1010 je napisao/la:Da bogdom imaju pameti pa naprave teren prvo, ali neće se vidjeti na slikama jer njima je jedino bitno da se slikaju.
Teren, zavrsiti sjever i malo uloziti u zapad srediti, a istok tek na kraju. Međutim to će sve biti ali obrnutim redom od napisanog
Eno bageri po Panonskom uveliko ravnaju ona brdašca, garant će fontana kakva tu, ili statua gradonačelnika od 1M KM. (vrijednosti "četerest hiljada")
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Lijepo vrijeme ovih dana valjda teren kod granicara bude dobar.
Sampras klupiranje Smajica ovaj put nek malo ohladi glavu.
Sutra 0:2
Ja imam neki osjećaj da će Bekic Zlajciju posvetiti dva gola iz Gabele
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Ja mislim da Smajić neće ni putovati u Gabelu,pročitao sam negdje da li je neka manja povreda u pitanju i tako nešto.sviunapad1010 je napisao/la:Lijepo vrijeme ovih dana valjda teren kod granicara bude dobar.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- RollingPaper
- Kontakt:
Smajić povrijeđen, znaci pojačani smo pred GOŠK
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
NjonjoVam je napisao/la:ako je istina imamo se cemu nadati!
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.