Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Bogami dobro ostecen Zrinjski do sada.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Yebiga, moraju se vratiti bodovi od prošle sezone.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
Convicts1988
- Kontakt:
Ovdje nema faula. Čist gol poništen !
Čist gol zrinjskog
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Izgledalo je da ga je pokupio na prvu, al nidje veze.... Eto zasto je VAR ipak koristan.
Ajde bogati koliko golova im je poklonjeno,sta ima veze ako im i poniste jedan.
Igraj Široki ti si najbolji!
kazemo da nam se napusis kurca ustasosmoto je napisao/la:Šta kažete mamicu Vam teheransku!?
+196BadBoy je napisao/la:Ajde bogati koliko golova im je poklonjeno,sta ima veze ako im i poniste jedan.
Sumnjivo do bola, nije mi jasno zasto im pomognu protiv Goska, a sada im ponistise cist gol. 
Klocu kompleksaški.96BadBoy je napisao/la:Ajde bogati koliko golova im je poklonjeno,sta ima veze ako im i poniste jedan.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pritisak i kuhinja Misketa.fks74 je napisao/la:Sumnjivo do bola, nije mi jasno zasto im pomognu protiv Goska, a sada im ponistise cist gol.
A isisati...96BadBoy je napisao/la:Ajde bogati koliko golova im je poklonjeno,sta ima veze ako im i poniste jedan.
. . . VOLIO TE JEDAN ULTRAS !!! ★★★★★
- Bazinga12345
- Kontakt:
Hahhah jednom poništen gol i odmah kmece, koliko su oni gurani ovo je ništa...
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Ima Boro VAR u nedjelju će analizirati ovoSlevinKelevra je napisao/la:Izgledalo je da ga je pokupio na prvu, al nidje veze.... Eto zasto je VAR ipak koristan.
"Vidite, očigledno je da navalni igrač Zrinjskog skače na odbrambenog igrača protivničke ekipe, tako da je sudija upravu jer je poništio gol"
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- svrakino1921
- Kontakt:
Ovdje je bio intenzitet laktom u vidu guranja jaci cak i od onog intenziteta u Bijeljini nad Kajkutom
Ovo Zrinjski uzima sigurno
Ovo je iz 2 u 1
CIST FAUL
Ovo Zrinjski uzima sigurno
Ovo je iz 2 u 1
CIST FAUL
- Evolution87
- Kontakt:
Opet zeljeznicari poslali sudije u mostar, sramota.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
sad kad baka pocne kmecat u intervjuu 
Kamenjarko, mi smo suniti, teheranci su šitismoto je napisao/la:Šta kažete mamicu Vam teheransku!?
Hoce li Želješčar oboriti rekord u broju suspendovanih sudija?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Pa Prolić je pitar drži sudije, Begić je pitar predsjednik, koga mi imamo u Savezu?Evolution87 je napisao/la:Opet zeljeznicari poslali sudije u mostar, sramota.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.